Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Få en hud som de kendte

Få en hud som de kendte

Vinteren er så småt ved at være ovre - det fortæller kalenderen os ihvertfald. Og jeg er en af dem, som altid har en utrolig tør og livløs hud om vinteren, da vejret er så skiftende. Det har næsten altid været umuligt for mig, at ændre på min livløse tørre vinterhud, indtil jeg stødte på denne fantastiske 3 steps peeling fra Rodial. Også kaldet Hollywood Peeling.

Der er mange kendte, der ofte får sådan en behandling inden de skal til diverse fester og oscar-uddelinger. Og ikke nok med at huden stråler som aldrig før, efter sådan en behandling, så er alle tørre hudceller også væk, hvilket får makeuppen til at ligge helt perfekt.

De 3 peelinger:

1: Rodial Rush Peel er en peeling bestående af både mælkesyre, glykolsyre og frugtsyre. Det vil sige denne peeling fornyer huden, giver en ensartet hudtone og genopbygger huden. Her er det meget naturligt, at man kan mærke at det prikker og stikker en smule.

2: Rodial Hangover Mask indeholder fransk kaolin ler som virker rensende og frugtsyre, som giver huden et mere klart og friskt udseende. Den virker samtidig opstrammende og poresammentrækkende.

3: Rodial After Party Scrub indeholder hyalurensyre som giver masser af fugt til huden. Vitamin E og Sheasmør som virker blødgørende og beroligende på huden.

Guide til hjemme-behandling.

  • Først renses huden godt af, så der hverken forekommer snavs eller make up på huden.

  • Derefter tager man 3 pump af Rodial Rush Peel og fordeler i ansigtet (undgå øjenomgivelser). Lad virke 10 minutter og vask af med lunkent vand.
Få en hud som de kendte
  • Efterfølgende tager man ca. på størrelse med en 2 krone af Rodial Hangover mask og fordeler det jævnt i ansigtet (undgå øjenomgivelser). Lad sidde i 5-7 minutter og masken nuldres af med 2 fingre. Det resterende lader man sidde på huden.
Få en hud som de kendte Få en hud som de kendte
  • Til slut tager man igen svarende til en 2 krone af Rodial After party scrub og masserer det blidt rundt i ansigtet (undgå øjenomgivelser) et par minutter og vasker af med lunkent vand.
Få en hud som de kendte
  • Man afslutter behandlingen med serum og creme.

Vupti! Så stråler huden og føles silkeblød

Denne behandling kan med fordel laves en gang i ugen.

De 3 produkter finder du her:

VIGTIGT: Efter sådan en behandling er det vigtigt, at der bruges solfaktor efterfølgende, da huden er helt fin og følsom, og solfaktor beskytter huden ekstra godt.

Jeg bruger altid denne solfaktor fra Murad : Murad Suncare Oil-Free Sunblock SPF 30 50 ml.

Fejlfri hud - hvem ønsker ikke det?

Follow
Sabina Bakkegaard

Hej, Jeg har en uddannelse som kosmetolog, fodplejer og negletekniker. Jeg arbejdede som kosmetolog og spaterapeut i 5 år, inden jeg startede som salgskonsulent. Her får jeg virkelig udlevet min passion for hudpleje, da jeg dagligt er i kontakt med mange forskellige produkter. Jeg har en kæmpe kærlighed for naturlig skønhed med en twist af glamour. Og jeg er af den mening, at skønhed kommer indefra, da huden er et spejlbillede af, hvordan kroppen har det. Men med en fornuftig blanding af hudpleje, makeup og en naturlig udstråling så kommer man langt :)

Loading...