Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MIN. 20% PÅ AL MAKE UP | KLIK HER!*

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Dyb, tidsløs og sexet duft

Efter mange år med CLEAN parfumer, skulle der ske noget nyt og efter mange timer i diverse parfumeafdelinger, fandt jeg frem til Zarko Ménage Á Trois som nu er min nye yndlings duft.

Dyb, tidsløs og sexet duft

Hvad gør den speciel?

ZarkoPerfume Ménage Á Trois er en varm og meget sensuel duft. Duften indeholder 3 store musk molekyler, som tilsammen giver en spændende og intim duft, dog uden at den bliver for overvældende. Den starter med at være frisk og uskyldig, men udvikler sig til en intens og sensuel duft. Den er bygget op på aromatiske moskus base noter og med en top af frisk vandmelon. Det er denne sammensætning der gør den så unik. Og så selvfølgelig det faktum, at det er en molekyle parfume.

Hvad betyder molekyle parfume?

Dyb, tidsløs og sexet duft

Molekylære parfumer er transparante dufte, som altid skal på huden. Begrebet er opstået fordi man har opdaget, at nogle råvarer arbejder med vores egne feromoner. Det vil sige at det udvikler sig udfra vores egne duftnoter, og den vil derfor ikke dufte ens på dig og mig. Dette er også årsagen til at den skal påføres huden og ikke tøjet.

Og så kan den bruges både af mænd og kvinder..

ZarkoPerfume Ménage Á Trois kan bruges af alle. Den dybe moskus og søde vandmelon, gør den sofistikeret på kvinder og virker frisk til mænd.

100% håndlavede i Danmark på Zarkos eget laboratorium

Men sælges både i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Rusland og England. Det er blot et spørgsmål om tid, før ZarkoPerfume bevæger sig mere ud i verden.

Hvorfor Ménage Á Trois?

Dyb, tidsløs og sexet duft

ZarkoPerfume er skabt af Zarko Pavlov, som i 2008 startede med at læse til parfumeur. Hans drøm var at skabe en duft som fangede klimaet, livsstilen og æstetikken af Skandinavien. Hans vision er at blande fransk parfumeri med den nordiske molekyle videnskab. Navnet Ménage á Trois kommer sig af at denne parfume, ifølge Zarko, er den mest sexede parfume af Zarko parfumerne og er en duft bestående af tre moskus molekyler.

Et firma i kæmpe vækst

ZarkoPerfume gik fra i 2014 at være et lille niche mærke, til året efter at vinde Danish Beauty Awards for Årets Mærke. De har uden tvivl gjort deres indtog på parfume arenaen. Og som et af de eneste danske parfumerier, med deres enkle og klassiske design og lige-i-skabet dufte, gør de et fantastisk job, med at repræsentere den nordiske duft.

Follow
Camilla Aia de Feuth

Mit navn er Camilla, jeg er 26 år og bor i Århus. Jeg har arbejdet indenfor beauty i fem år, men leger nu med det i min fritid. Hår og makeup har jeg altid eksperimenteret med, hvilket gør at jeg er en ægte "produktnørd", der ikke er bange for at prøve noget nyt.

Relaterede produkter

ZarkoPerfume Ménage Á Trois EDP 100 ml
800,00 kr
720,00 kr
Loading...