Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 20% PÅ AL ANSIGTSPLEJE | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Catwalk tendens: Glossy eyes

Hvis du ikke har set eller hørt om eye gloss, er du gået glip af noget…

Catwalk tendens: Glossy eyes

Glossy som i lipgloss agtigt?

Ja, det lyder virkelig skørt. MAC har lanceret MAC Studio Eye Gloss, som det sidste stykke tid har været en tendens på diverse catwalks.

Catwalk tendens: Glossy eyes

Selv troede jeg, det var en tendens, som ikke ville komme videre end det, men jeg måtte prøve det. Første gang jeg stak fingeren i sådan en bandit, tænkte jeg også: ”det kan umuligt være rart at have på øjnene”.

Jamen.. Klistrer det ikke?

Catwalk tendens: Glossy eyes

Jo, det klistrer, men det er ikke så slemt som frygtet. Det er en følelse, man skal vænne sig til, da man i starten mærker glossen, når man blinker. Men som så mange andre ting, vænner man sig til det. Eksempelvis husker jeg første gang, jeg prøvede kunstige øjenvipper, hvilket jeg ikke synes, var rart. I dag mærker jeg slet ikke jeg har dem på.

Det sætter sig helt sikkert i crease kanten?

Catwalk tendens: Glossy eyes

Nej, og det overraskede mig også! Selv efter flere timer på øjnene, samler produktet sig ikke i kanten. Det er et drøjt produkt, så en smule gloss kommer man langt med. Jeg tænker, at du ved at bruge for meget produkt, godt kan opleve at det samler sig. Men vær sparsom og undgå dette problem.

Nemmere end øjenskygge

Det kan også bruges med øjenskygge, men selv synes jeg, det er federe uden. Måske fordi jeg aldrig har fundet kærligheden til øjenskygge og aldrig har mestret det 100%. Eller måske fordi jeg har det som kaldes ”hooded eyes” og derfor tit oplever, at mine øjne bliver tunge med øjenskygge. Anyways.. Så er jeg kæmpe fan af eye gloss! Det tager et minut at påføre, mine øjne åbnes og de skinner. Det virker alt for nemt og påføres faktisk bedst, blot ved brug af fingrene.

Brug den sammen med..

MAC Mineralize Rich Lipstick Touch The Earth!

Catwalk tendens: Glossy eyes

Denne læbestift har en cremet konsistent og giver læberne intens fugt og glans. Touch The Earth er desuden meget pigmenteret og holdbar. De to produkter fungerer super godt sammen og giver et lækkert, dewy, efterårs look.

Mit look

Catwalk tendens: Glossy eyes

Jeg har her pålagt min daglige makeup og suppleret med MAC Studio Eye Gloss i farven Lightly Tauped og MAC Mineralize Rich Lipstick Touch The Earth. Nedenfor kan du se, hvad jeg har brugt af makeup til huden.

Desuden har jeg brugt:

Catwalk tendens: Glossy eyes
Follow
Camilla Aia de Feuth

Mit navn er Camilla, jeg er 26 år og bor i Århus. Jeg har arbejdet indenfor beauty i fem år, men leger nu med det i min fritid. Hår og makeup har jeg altid eksperimenteret med, hvilket gør at jeg er en ægte "produktnørd", der ikke er bange for at prøve noget nyt.

Relaterede produkter

Bare Minerals Brush Full Flawless Face
339,00 kr
309,00 kr
Bare Minerals Brush Smoothing Face
320,00 kr
289,00 kr
Loading...