Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ KROPSPLEJE OG SELVBRUNERE | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Børste guide: Hvad kan de?

Børste guide: Hvad kan de?

Børste til extensions

Bruger du extensions?

… Så skal du ty til HH Simonsen Epic Extension Brush.

Dens specielt formede loop børster, sikrer en skånsom frisering, hvor hårene ikke rives ud af fæstningerne på dine extensions, og sørger for at børsterne ikke sætter sig fast i håret. Dermed får du med denne børste, mulighed for at frisere længere ned i hovedbunden, og hindre at dine extensions filtrer sammen.

Børste guide: Hvad kan de?

Børsterne er lavet af samme fleksible materiale, som er kendt fra deres Wet Brush, der ikke hiver i håret.

Få fylde og glans med en rundbørste

Rundbørster findes I forskellige størrelser og udformninger, hvilket gør, at de hver især er ideelle til forskellige hårtyper.

Børste guide: Hvad kan de?

ghd Børste Hul Ventileret Rundbørste Size 3 - 45 mm har en størrelse på 45 mm i diameter, og passer derfor til et mellemlangt til langt hår, men findes også i tre andre størrelser.

Rundbørsten er keramisk, hvilket betyder, at der ligger nogle plader på skaftet under børsterne, som varmes op under føntørring. Dette hjælper med at forme håret i processen, og håret tørres hurtigere. Dog er dens hovedformål at skabe volume!

Og grundet vildsvinehårene i forskellige længder, fanger børstehårene alle længderne i dit hår. Resultatet er glansfuldt, med masser af fylde.

Jeg bruger den specielt til føntørring af mit pandehår, for at få en flot og fyldig form.

Børste guide: Hvad kan de?

Børste til renfrisering og toupering

ghd Børster Narrow Dressing Brush er et absolut musthave til dig, som elsker fylde, eller dig som eksperimenterer med eller laver opsætninger!

Skaftets udformning gør den ideel til at inddele håret imens, at børsternes udformning gør den ideel til både renfrisering og toupering. Børsternes forskellige længder griber godt i håret, og fanger alle længder ved blot et strøg.

Børste guide: Hvad kan de?

Ønsker du at lægge fimrehårene ned? Sprøjt blot børsten med lidt hårspray og kør let over håret. Dette lægger hårene ned, og fikserer dem. Love, love, love!

Børste med vildsvinehår

Denne børste er til alle hårtyper og længder, men tiltaler nok mest dig, som ønsker en lækker børste til at pleje dit mellemlange/lange hår.

Børste guide: Hvad kan de?

ghd Oval Stylingbørste er en stylingbørste til daglig brug, som kan bruges til daglig frisering og finfrisering ved opsætning af eksempelvis knold eller hestehale.

Men børstens (i mine øjne) bedste funktion er vildsvinehårenes evne til at distribuere hårolien fra hovedbunden og ud i længderne. Dette giver en lækker glans og naturlig pleje til dit hår.

Børste guide: Hvad kan de?

Fintandet kam med antistatisk effekt

Oldie but goodie til styling

Så tænker du måske, er det ikke bare en fintandet kam? Jo, det er det lidt.

Børste guide: Hvad kan de?

Men ghd Tail Comb er en også varmeresistent og antistatisk. Derfor er den super god ved glatning af hår, til inddelinger og er alt i alt, et perfekt præcisions-værktøj til at style håret med.

Det, som gør denne speciel, er klart kulfiber belægningen, som giver den antistatiske effekt, og som gør kammen stærk og super holdbar.

Børste guide: Hvad kan de?

Ghd vs. HH Simonsen

Alle ghd børsterne har desuden et lækkert skridsikkert greb, og udstråler kvalitet!

HH Simonsens børster går man helt sikkert, heller ikke galt i byen med.

En af mine all time yndlings børster er The Shine Brush. Jeg vil klart anbefale denne til alle, der ønsker en almindelig, all around, lækker hårbørste.

Så jeg foretrækker ikke det ene over det andet, da begge mærker laver virkelig lækre børster.

Børste guide: Hvad kan de?
Follow
Camilla Aia de Feuth

Mit navn er Camilla, jeg er 26 år og bor i Århus. Jeg har arbejdet indenfor beauty i fem år, men leger nu med det i min fritid. Hår og makeup har jeg altid eksperimenteret med, hvilket gør at jeg er en ægte "produktnørd", der ikke er bange for at prøve noget nyt.

Relaterede produkter

ghd Narrow Dressing Brush
215,00 kr
185,00 kr
ghd Tail Comb
125,00 kr
89,00 kr
Loading...