Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MINIMUM 30% PÅ AL HÅRPLEJE FRA 10 MÆRKER | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Anmeldelse: Kardashian Beauty

Anmeldelse: Kardashian Beauty

Er du også vild med Kardashian søstrene?

Deres make-up serie er kommet på hylderne hos NiceHair og du får her min vurdering af produkterne.

Kardashian søstrene er efterhånden kendte for mange ting, her i blandt deres egen skønhedsserie Kardashian Beauty, som endelig er blevet en del af NiceHairs sortiment. Jeg har glædet mig meget til at prøve dem, og nedenfor kan du kan læse, hvad jeg synes om dem.

Kardashian Beauty Læbesæt

Jeg er vild med farven Nude og jeg var derfor ikke i tvivl om, at jeg var nødt til at prøve dette læbesæt fra Kardashian Beauty, som indeholder en lipliner, en læbestift og en lipgloss.

Anmeldelse: Kardashian Beauty

Mit yndlingsprodukt i dette sæt er klart lipglossen, som jeg også har på, på billedet ovenfor. Jeg synes den giver mine læber en rigtig fin og naturlig farve og så holder den også super godt! En god lipgloss at have liggende i tasken. Til gengæld er jeg ikke så vild med læbestiften og liplineren.

Jeg synes den virker tør og ”billig” og er ikke i den lækre kvalitet, som jeg forbinder mærket med, desværre… Jeg anbefaler derfor, at vælge en af de lækre lipgloss, der kan købes separat i flere forskellige farver.

Du finder dem lige her: Kardashian Beauty Honey Stick Lipgloss

Kardashian Beauty Fill Me In Brow Pencil

Jeg har længe været på udkig efter det perfekte produkt til at optegne mine bryn med. Jeg bruger normalt brynpudder og en pensel, men jeg kunne godt tænke mig en pen, som kan korrigerer mine bryn og samle dem mere uden at se optegnet ud. Det er lykkedes mig at finde i Kardashian Beauty Fill Me In Brow Pencil.

På billedet nedenfor kan du se mit venstre bryn, hvor det ikke er optegnet, og mit højre hvor det er.

Anmeldelse: Kardashian Beauty

Jeg synes tydeligt man kan se, at pennen giver mig et naturligt optegnet bryn. Tricket er, at du skal være tålmodig og ikke trykke for hårdt. Sørg for, at fokuser på hele brynet og ikke kun den inderste del – det er mindst lige så vigtigt, at få det yderste af brynet med. Derudover er det vigtigt, at du husker at få de øverste af øjenbrynets hår med – det vil gøre dine bryn mere markeret samtidig med, at det virker opløftende og dine øjne syner større.

Brug eventuel en børste som denne: Billion Dollar Brows Brow Brush til at børste hårene igennem (gerne opad og ud) – det giver et mere naturligt look.

Kardashian Beauty Double Up Eyeshadow Stick – Chocolate/Champagne

Jeg er mest vant til at bruge pudder øjenskygge, hvilket jeg egentlig er godt tilfreds med, men jeg synes Kardashian Beauty Double Up Eyeshadow Stick så spændende ud og jeg læste bl.a., at den skulle være nem at lægge og være rigtig holdbar. Så jeg var selvfølgelig nødt til at prøve den.

Anmeldelse: Kardashian Beauty

Min umiddelbare tanke da jeg brugte produktet var, at den ikke var nem at lægge. Jeg synes pennen virkede utrolig stor og lidt klodset, og jeg synes det gjorde det svært at lægge øjenskyggen pænt. Til gengæld er den pæn, når den først kommer på og det passer, når de siger, at produktet holder!

Øverst brugte jeg Kardashian Beauty Intimate Spotlight til at fade øjenskyggen lidt ud. Den er super lækker og har en cremet konsistens, og så kan den også bruges andre steder i ansigtet som du ønsker at fremhæve :-)

  • Vil dog sige, at begge produkter indeholder meget glimmer!

Min bedømmelse: Kardashian Beauty

Min fulde vurdering af produkterne er, at du får hvad du betaler for. Produkterne ligger i den billige ende af prisskalaen, og det synes jeg afspejles lidt i kvaliteten af produkterne. Egentlig er selve makeuppen fin kvalitet, men emballagen omkring den virker lidt billigt og plastik-agtig og det kan godt virke en smule irriterende, når makeuppen skal påføres, men igen – pris og kvalitet hænger sammen.

Fill Me In Brow Pencil er klart det bedste produkt af dem jeg testede og jeg bruger den faktisk hver dag. Jeg synes den har en flot farve og giver et naturligt bryn uden at se optegnet ud.

Alt i alt synes jeg produkterne er fine til prisen – nogle bedre end andre. Dog havde jeg nok forventet en lidt højere kvalitet, da det er det jeg (og højest sandsynlig også mange andre!) forbinder Kardashian søstrene med. Der er nogle gode produkter imellem og jeg synes de er værd at prøve.

Anmeldelse: Kardashian Beauty

Find din personlige favorit lige her: Kardashian Beauty

Follow
Louise Christensen

Hej, jeg er blogger her hos NiceHair og jeg glæder mig meget til, at holde dig opdateret med ærlige anmeldelser af diverse skønhedsprodukter. Jeg elsker at være kreativ, men er også meget perfektionistisk – så kun det bedste er godt nok. I øjeblikket er jeg i gang med min bachelor i international marketing og salg, og arbejder derudover med indretning og brugskunst.

Loading...