Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Levering 2-4 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ MAKEUP & HÅRPLEJE | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Anbefaling: Bvlgari Jasmin Noir

Anbefaling: Bvlgari Jasmin Noir

Jeg får aldrig nok af gode dufte, så en ny parfume til samlingen er altid velkommen her hos mig. Denne er fra Bvlgari og hedder Jasmin Noir. Det er en elegant parfume, som ikke er alt for kraftig i duften, så den kan fint bruges til både hverdag og fest.

Anbefaling: Bvlgari Jasmin Noir

Denne parfume har en svag duft af lakrids, mandler, jasmin og råt træ. En skøn kombination og især lakrids duften skinnede tilpas meget igennem til, at jeg kunne genkende den. Flasken er nydelig i sort og guld og pynter gevaldigt på min parfume hylde.

Anbefaling: Bvlgari Jasmin Noir

Jasmin Noir passer perfekt til den aften, hvor du hopper i den lille sorte kjole - eksempelvis hvis du skal på en date:-) Som kærestepar er det desværre lidt for nemt at vende sig til at hoppe i joggingbukserne og indtage sofaen med Netflix og slikskål. Så er det da lidt lækkert ind i mellem at gøre lidt ekstra ud af sig selv, dufte dejligt og på den måde bidrage til at holde gang i romantikken. Det synes jeg er utroligt vigtigt i et parforhold.

Anbefaling: Bvlgari Jasmin Noir
Follow
Hilde Sunde (DK)

Jeg hedder Hilde, er 32 år og fra Norge. Jeg bor nu i København med manden i mit liv. Jeg er uddannet 3D artist og multimediedesigner - og blogger på NiceHair.dk og http://icecreamandrocknroll.com/. Rock'n roll er en stor del af mit liv, så krøller i håret, sort eyeliner, tatoveringer og rød læbestift er blevet en del af mit image.

Loading...