Anbefaling: Bvlgari Jasmin Noir

Jeg får aldrig nok af gode dufte, så en ny parfume til samlingen er altid velkommen her hos mig. Denne er fra Bvlgari og hedder Jasmin Noir. Det er en elegant parfume, som ikke er alt for kraftig i duften, så den kan fint bruges til både hverdag og fest.

Denne parfume har en svag duft af lakrids, mandler, jasmin og råt træ. En skøn kombination og især lakrids duften skinnede tilpas meget igennem til, at jeg kunne genkende den. Flasken er nydelig i sort og guld og pynter gevaldigt på min parfume hylde.

Jasmin Noir passer perfekt til den aften, hvor du hopper i den lille sorte kjole - eksempelvis hvis du skal på en date:-) Som kærestepar er det desværre lidt for nemt at vende sig til at hoppe i joggingbukserne og indtage sofaen med Netflix og slikskål. Så er det da lidt lækkert ind i mellem at gøre lidt ekstra ud af sig selv, dufte dejligt og på den måde bidrage til at holde gang i romantikken. Det synes jeg er utroligt vigtigt i et parforhold.

By Hilde Sunde (DK)

Jeg hedder Hilde, er 32 år og fra Norge. Jeg bor nu i København med manden i mit liv. Jeg er ud…

Follow

Få nye indlæg direkte på e-mail

Nyeste

Føntørring uden smerter

Hvis du har langt eller tykt hår, eller måske gigt i håndleddene, kender du sikkert til smerterne ved at føntørre hår. Jeg har fundet en god føntørrer, der minimerer disse smerter!

Hårets redning til vinter

Få sundt og glansfuldt hår i vinterperioden ved at bruge..... Få svaret her

Relancering af det nye Rønsbøl

Vi har ventet længe, og nu skete det! Relanceringen af det danske hudplejemærke Rønsbøl er kommet!

Kundeservice
Ring til os på 32 200 200
Ægte varer
Alle varer er 100% ægte
Største udvalg
Altid over 10.000 varenumre

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt