Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

KUN I DAG | 22% PÅ HELE SHOPPEN

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

4 grunde til at spise kokosolie

Kokosolie har et højt indhold af vitaminer, mineraler og antioxidanter, som alle gør en stor forskel for dit helbred, og kan have en positiv indflydelse på dit vægttab.

4 grunde til at spise kokosolie

Kokosolie og vægttab

Ved at indtage denne vidunderolie øges dit energiforbrug, grundet termogen. Dvs. at du forbrænder flere kalorier.

Kokosolie holder dig sund

4 grunde til at spise kokosolie

Olien er anti-inflammatorisk og hjælper med at holde dine celler sunde. Den er også antibakteriel, kræftcelledræbende og svampedræbende. Kort sagt er kokosolien virkelig god til at holde dig sund indefra.

Kokosolie og blodsukker

Grundet at kokosolie består af langkædede fedtsyrer, kan den nedsætte cellers evne til at absorbere blodsukker og forebygger derfor insulinresistens og diabetes.

Hvis du ikke er fan af at spise olien rent..

4 grunde til at spise kokosolie

Er det en fantastisk kilde til fugt! Brug den i dit hår som hårkur eller smør din hud ind i den. Dette er en nem og billig måde at få et lækkert all-around produkt på. Desuden kan du bruge den til at stege din mad i.

God fornøjelse!

Follow
Camilla Aia de Feuth

Mit navn er Camilla, jeg er 26 år og bor i Århus. Jeg har arbejdet indenfor beauty i fem år, men leger nu med det i min fritid. Hår og makeup har jeg altid eksperimenteret med, hvilket gør at jeg er en ægte "produktnørd", der ikke er bange for at prøve noget nyt.

Loading...