Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ 10 LUKSUSBRANDS | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Teatox
Teatox
Viser 0 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Historien bag Teatox

Teatox er funktionelle, organiske teblandinger, der er mere engagerende, følelsesmæssige og effektive end almindelige teposer. En lille virksomhed i Berlin har udviklet sig siden 2013 fra ideel om to skolekammerater, der nu sælger sin te i hele Europa.

Teatox er blevet udviklet af Michael og Felix, som har været venner siden deres skoledage. De opdagede deres interesse i te under en fælles udvekslingstur til Asien. I Tyskland kom der aldrig rigtig fokus på en stærk te kultur, så de to var konstant på udkig efter nye og spændende te kompositioner. Senere begyndte Michael at studere i Taiwan, hvor han fik mulighed for at opnå dyb indsigt i traditionel asiatisk te kultur og de naturlige virkninger af te, ved hjælp af en Zen buddhistisk munk. Felix holdte sig vågen i Argentina med Mate te. De blev imponeret af alsidigheden og den brede vifte af måder at bruge te på, samt de tilhørende ritualer for hver af dem, besluttede de to at starte et te mærke efter deres studier. Fokus var på alle de kraftfulde effekter såvel som de særlige nydelses øjeblikke. Teatox var resultatet, og det repræsenterer økologisk te af høj kvalitet med særlige effekter.

Vores kroppe skal stå model til meget. Stress, angst, dårlig mad mv. har en negativ påvirkning på kroppen. Føler du dig sløv, træt og ufokuseret? Din krop er overbelastet og du har svært ved at få hverdagen til at hænge sammen. Det er det ideelle tidspunkt for Teatox. En afbalanceret kost, fitness og viden om, hvad der er godt for kroppen, danner et solidt fundament for personlig velvære og indre ro. Det hjælper med at øge din velvære og kroppens sundhed.

Filosofien:

"At drikke en kop te er ligesom et bad indefra".

Michael og Felix stoler på de sundhedsmæssige fordele af naturlige ingredienser og deler den tro, at menneskers velbefindende kommer fra harmoni i krop, sind og sjæl. For at overføre denne filosofiske søgen efter den moderne dag, tog de udfordringen og udviklede produkter, der opfylder dette mål. Deres ledende princip er at bidrage til en sundere livsstil gennem den naturlige kraft af deres te. De er dog klare over, at bæredygtige virkninger er vanskelige at opnå udelukkende gennem en drik. Derfor udvikler de specifikke applikationer til hver af deres te i hverdagen for at støtte dig endnu mere effektivt i at leve et sundt og tilfredsstillende liv.

Krop

Den måde, din krop føles og har det, har stor indflydende på velvære. At være opmærksom på den rette balance for din krop, er imidlertid ikke altid let. Teatox udvikler særlige teblandinger, der gør vægttab nemmere uden at påberåbe sig dårlige fødevarevalg og ofre ligesom andre kostprogrammer.

Sind

Et klart og vågent sind er en forudsætning for at drage fuld fordel af dit intellektuelle potentiale. Teas in the Mind kategorien stræber efter netop dette potentiale, samt hjælper dig til altid at være tilgængelig, når det er vigtigt.

Sjæl

Spændinger kan opstå af forskellige årsager. Vores hurtige og hektiske livsstil, manglende motion, stress, angst eller dårlig kost påvirker vores velbefindende. Men ofte vil et enkelt øjebliks afslapning hjælpe i det lange løb, hvis din mentale balance er ved at falde fra hinanden.

Kvaliteten

Udviklet sammen med eksperter. Ved begyndelsen af hver Teatox te, overvejer de, hvilket behov teen skal udfylde samt på hvilke tidspunkt, det skal drikkes. Så sidder de med ernæringseksperter, naturlæger og te eksperter for at finde den optimale sammensætning.

Certificeret økologisk

Den høje kvalitet af deres produkter er deres prioritet, hvilket er grunden til at alle deres te er 100 % naturlige og har fået tildelt det tyske og europæiske, økologiske segl. PCU Deutschland GmbH gennemgår regelmæssigt kvaliteten af deres økologiske dyrkede ingredienser.

Loading...