Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
MoYou
MoYou
Viser 0 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
Nulstil filtrering

MoYou

Kreativ neglekunst til hjemmebrug

Baggrunden: MoYou blev grundlagt i 2009 af nogle ydmyge professionelle kvinder, der sætter en ære i at lade produkterne tale for sig selv - hvilket produkterne blandt andet gør på catwalks verden over, i shows eksempelvis for Prada og Valentino. Grundlæggerne af MoYou tror på, at et stress frit liv med plads til kreativ udfoldelse giver lysten til at byde ind med det, man er god til. Navnet er en sammensætning af "Mother" og "Youth", fordi produkterne netop henvender sig til forskellige generationer - professionelle eller ej.

MoYou´s nøgleord er:

  • Innovation - Deres produkter er under konstant udvikling. Der udkommer blandt andet en ny tema-collektion hver måned.

  • Kvalitet - Det er vigtigt for MoYou, at deres produkter er lavet ordentligt, således brugerne har dem i lang tid og får den bedste oplevelse. Netop derfor er paletterne udprintet i rustfrit stål med stor præcision, så der ikke er små hakker, som ødelægger det endelige resultat. Stemplerne er lavet af plastik med en silikone svamp, der sidder godt fast, så den ikke falder af efter hver påføring.

  • Genialitet - Produkter er fremstillet efter unikke og usædvanlige metoder. Ligesom de skiller sig ud fra markedets andre produkter i samme kategori.

  • Kunstnerisk - Det har stor betydning for grundlæggerne, at brugerne kan udfolde sig kreativt...derfor er det også muligt selv at videreudvikle på de givne mønstre.

  • Mangfoldig - Udvalget af plader og mønstre er enormt, så det skulle være muligt for enhver, med interesse for selv at lave neglekunst, at finde lige præcis den stil, der falder i smag. Faktisk har MoYou verdens største udvalg af kvalitets neglelak, images og mønstre.

  • Enkel og praktisk - For at brugerne bliver ved med at have lyst til at udforske neglekunsten, er det betydningsfuldt, at processen er letmedgørlig - specielt med tanke på, at produkterne henvender sig til flere generationer af nybegyndere, øvede eller ligefrem professionelle.

Værktøjet:

Du skal bruge en palette, et stempel, en skraber og en neglelak. Det er vigtigt at lakken er tykt flydende, ellers mislykkes projektet.

**Proceduren hedder "PS PS - og muligvis et T":

Polish - Laker neglene med en grundfarve og læg lak på det valgte design på paletten. Scrabe - Skrab den overskydende lak af paletten. Pick up - Saml designet op med stemplet i en let og rullende bevægelse. Stamp - Stempel designet over på din negl med samme rullende bevægelse, som da du samlede designet op. Og som prikken over i ét, så kan du vælge at afslutte med en god Topcoat!

Neglepleje: Den største chance for et succesfuldt resultat opnår du ved at, dine negle er i en god og velplejet stand. Det anbefalers derfor, at du løbende afrenser dine negle og filer dem til, således overfladen er ren og jævn. Hvis du bruger en neglebuffer til overfladen, så anbefales det, at du kun benytter den groveste side hver 3. måned for ikke at udtynde neglen for meget og derved gøre den sårbar. Brug eventuelt en neglebåndskubber og måske noget olie til at blødgøre neglebåndene, så de ikke ødelægger din neglekunst. Når neglene er velplejet har du et rent lærred til at påbegynde din kreative neglekunst.

Nicehair og MoYou: Hos Nicehair.dk holder vi os ikke tilbage med at tilbyde kunderne de mest eftertragtede mærker i verden. Derfor er det selvfølgelig også muligt at købe MoYou´s Art værktøj og paletter med forskellige temaer. Temaerne spænder over etniske kulturer til eventyr og naturligvis har vi også et brude-tema. Hvis du skulle have brug for at vide mere om de forskellige paletter, fremgangsmåden eller andet, så gå ind på Nicehair.dk og klik på produkterne eller ring til vores altid venlige kundeservice.

MoYou - Enkel og Elegant

Loading...