Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

FÅ 27% RABAT PÅ MERAKI & KÉRASTASE! | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

MD Formulations
MD Formulations
Viser 0 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

MD Formulations

MD Formulations producerer en fantastisk serie af hudplejeprodukter, som giver din hud en glat og blød overflade, samt et friskt og foryngende look.

Produkternes hemmelighed er blandt andet glykolsyre...eller om man vil...alfa hydroxysyre. Det er i al sin enkelthed en naturligt frugtsyre, som er udvundet fra sukkerroer. Glykolsyre er den mildeste form for frugtsyre, der findes.

MD formulations´ produkter er dybdevirkende og de defineres et sted mellem kosmetik og lægemiddel.

Produkterne er udarbejdet af en af verdens førende lægemiddelproducenter, Allergan, som også er blandt verdens førende indenfor hudplejeforskning.

Selskabet fik i 1983, som det første på verdensplan, licens på glykol-patenter. Efter introduktion af MD Formulations produkter til det amerikanske skønheds-marked i 1989, blev produkterne internationalt præsenteret i 1992. Ligesom de lancerede deres første glykolsyre produkt til sensitiv hud i 1997.

Glykolsyre kan ikke anvendes i sin rene form på menneskets hud, idet dette kan være medvirkende til rødmen og irritation af huden på grund af den lave PH-værdi. MD Formulations har derfor kombineret glykolsyren med bl.a. vand og ammonium glykolat ( PH-værdiregulator). Denne kombination gør MD Formulations` produkter forenelige med den menneskelige huds PH værdi.

MD Formulations´ produkter er verdenskendte og dokumenterede for at kunne udglatte hudens øverste lag, idet de døde hudceller løsnes og fjernes ved den kemiske proces, der forekommer, når glykolsyren kommer i kontakt med huden. Dette forebygger og udsætter blandt andet hudens ældningsproces. Huden efterlades mere glansfuld. Tør hud forebygges, da produkterne forbedrer hudens grundlæggende evne til selv at regulere fugtighedens niveau i hudens dybere lag.

Glykolsyre er endvidere virkelig effektiv i bekæmpelsen af mild til moderat acne, eftersom den modvirker tilstopning af talgkanalerne. Den fjerner, som tidligere nævnt, de døde hudceller og opløser det fedt og snavs, der har ophobet sig i talgkanalerne. Samtidig har den en fremragende evne til hurtig genopbygning af hudens nye celler.

Desuden øges fugtighedsbindende stoffer i hudens dybere lag. Dette har en vigtig betydning for, hvor hurtig huden igen er modstandsdygtig overfor vind, vejr, snavs m.m.

NiceHair har valgt at fokusere på blandt andet disse tre MD Formulations` serier...
Plus Anti-aging...
Reducerer fine linier og rynker
Giver flottere hudtone og tekstur
Sætter gang i cellefornyelsen
Til alle hudtyper

Moisture Defence...
Meget fugtgivende
Opstrammer og lysner
Mindsker fine linier og rynker
Holder på fugten

Plus Illuminating...
Udjævner farvetoner i huden
Fjerner hudorme
Udjævner fine linier og rynker

Md formulations´ fantastiske hudplejende produkter er klart anbefalelsesværdige. Resultaterne variere naturligvis fra person til person og dermed også fra hudtype til hudtype...men produkternes effektive resultater er dokumenteret på verdensplan.

Loading...