Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MIN. 22% PÅ AL HUDPLEJE | KLIK HER!*

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Label.m
Label.m
Viser 0 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

label.m

Prisvindende styling- og hårplejeprodukter, der holder, hvad de lover

Italiensk elegance i skøn forening med brittisk perfektion ItalienskeToni og Guy Mascolo kom til London i 1950´erne sammen med resten af familien. Deres far var en dygtig frisør og han satte en stor ære i at lære sit håndværk videre til sine sønner. Brødrene gik i faderens fodspor og grundlagde i den forbindelse virksomheden Tony&Guy i 1968. De åbnede unisex-frisørsaloner, der stod i kraftig kontrast til traditionelle damefrisører og til "The Old English Barbershops". På relativt få år formåede Tony&Guy at slå deres navn så godt fast i det engelske, at de havde fuldt bookede saloner. De næste mange år udviklede brødrene deres forretning og vandt flere priser for blandt andet deres produkter. Label. m kom til i 2005 og blev skabt af Toni Mascolo og hans datter Sascha Mascolo-Tarbuck. Brandet blev født af kærligheden til den kreative og passionerede dedikation for frisørverdenens håndværk. Kombinationen af de mange års erfaring med at udvikle hårprodukter og teamets fantastiske visioner, har været brændstoffet til at udvikle nye stylingsteknikker, samt dynamiske og innovative produkter, der er indbegrebet af couture og mode indenfor hårtrends.

Missionen og filosofien:

  • label.m ønsker at inspirere og fremelske kreativitet og individualitet hos frisører, stylister og kunder rundt om i verden
  • label.m tror på motivation og inspiration, som fundamentet til deres succes

**Produkterne:

  • label.m har fokus på naturens egne ressourcer, derfor udvindes forskellige nyttige planteekstrakter og essentielle olier.
  • Størstedelen af label.m´s produkter er fri for sulfater, parabener og sodium clorid - tilgengæld er de smækfyldt med vitaminer!**

De 4 c´er:

  • Cleanse er produkter til effektiv og samtidig skånsom afrensning af håret.
  • Condition sørger for blødgøring og glans.
  • Create produkterne giver dig mulighed for at style dit hår præcis, som du ønsker det.
  • Complete sørger for en god og holdbar finish med hold, struktur, volume og glans.

Hver hovedkategori har endvidere specialiserede produkter til enhver hår/hudtype og hårets kvalitet. Så har du for eksempel krøllet, tørt, fint, gråt, farvet eller skadet hår, så findes der et label.m produkt, der kan hjælpe dig med at få det bedste ud af dit hår.

nicehair.dk og label.m:

  • Naturligvis har nicehair label.m på hylderne. Vi har et bredt udvalg af produkterne, således det er muligt for enhver at finde den type produkter, der passer bedst til ens ønsker og behov.
  • Læs eventuelt om hvert enkelt produkt under mærket eller tag kontakt til vores altid hjælpsomme kundeservice.

label.m - fra ordinær til ekstraordinær

OBS: Vi sender ikke Label.m produkter til Norge, Sverige og øvrige udland.

Loading...