Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

Leveringstiden er forlænget pga. flytning. Forventet leveringstid: 5-7 hverdage

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Kerastase Hårkur

Viser 10 produkter

3. Trin til sundt hår

Hver gang du er hos frisøren spørger hun om du bruger hårkur, hvortil du måske svarer "en gang i mellem". Hvis du bruger hårkur minimum én gang om ugen, styrker og fugter du nemlig håret helt inde i dets kerne. Hvilket resulterer i et sundt og yderes velplejet hår.

Hvilken hårkur passer til mig?

Kerastase har en masse forskellige hårkure, så der er helt sikkert også en der passer til dit hår. Uanset om du har krøllet, tørt, kraftigt, kruset, fint, farvet eller skadet hår, vil Kerastase berige dit hår med masser af næring og styrke. Alle masker er inddelt i forskellige serier:

  • Kérastase Aura Botanica Masque Fondamental Riche er skabt af 98% naturlige ingredienser. Serien er bygget op på håndpresset Samoansk kokosnøddeolie, samt Marokkansk arganolie. Alle ingredienserne kommer fra bæredygtige produktioner, der er ansvarligt fremskaffet. Produkterne er uden silikone og sulfater. Den passer til alle hårtyper, men specielt tørt og kraftigt hår.

  • Kérastase Densifique Masque Densité er en hårkur, som er udviklet til fint eller tyndt hår. Den tilfører tekstur, substans og fylde helt uden at tynge på håret. Den indeholder biotin, også kendt som vitamin B6, der forbedrer hårkvaliteten. Håret vil synes tættere, og vil blive mere modstandsdygtigt.

  • Kérastase Discipline Maskeratine giver kontrol over uregerligt og genstridigt hår. Den styrker håret indefra, og modvirker frizz, så håret vil fremstå glat og smidigt. Perfekt til kraftigt og kruset hår. Findes også til krøllet hår.

  • Kérastase Elixir Ultime Le Masque en luksuriøs kur, der kan anvendes af alle hårtyper. Den unikke formel indeholder 5 ædle olier, der hver især fremhæver hårets skønhed. Håret bliver næret fra rod til spids, og efterlades med et silkeblødt og glansfuldt resultat.

  • Kérastase Nutritive Masquintense er velegnet til tørt og glansløst hår. Hårkuren findes i tre forskellige styrker, alt efter hvor meget fugt den skal give. Til tørt og fint hår, samt til tørt og kraftigt hår.

  • Kérastase Reflection Masque Chromatique en unik og utrolig lækker kur til farvet og lysnet hår. Bevar farvens intensitet, som kom du lige fra frisøren af. Giver ekstrem glans. Findes både til fint og kraftigt hår.

  • Kérastase Resistance Masque Thérapiste en maske til skadet og ødelagt hår. Genopbygger hårets naturlige styrke og modstandskraft, så det genvinder sin vitalitet og sundhed.

  • Kerastase Specifique Masque Gel Intense Hydra-Apaisant er den særligt velegnet til folk med hovedbundsproblemer og irritation i hovedbunden. Den lindrer kløe, rødme og svie i hovedbunden, og er med til at holde hovedbunden i balance.
Loading...