Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

Leveringstiden er forlænget pga. flytning. Forventet leveringstid: 5-7 hverdage

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Cristalliste

Viser 0 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
Nulstil filtrering
Cristalliste

Kérastase Cristalliste er en hårplejeserie, som er lavet målrettet til kvinder med langt hår. Serien har nogle lækre produkter, som både er til fint og kraftigt hår. Serien omfatter blandt andet, shampoo, balsam og maske. Langt hår kræver ekstra pleje, for at holde et sundt udseende, og her er det ikke kun produkterne, der betyder noget, men i det hele taget hvordan man behandler det.

Her er et par tips til pleje af langt hår: Hvis man ofte har håret sat op, er det vigtigt, at man bruger nogle gode elastikker, og at man ikke strammer dem for meget. Elastikker med et metalstykke på, slider mere på håret end en uden, og det samme er gældende, hvis man bruger hårspænder.
En god hårbørste, igen uden metaldupper, som kan virke skadende på håret, er også rigtig vigtigt. Hvis man ikke er til børster, kan man også bruge en bredtandet kam, men i det hele taget har håret ikke godt af at blive friseret for meget. Hvis man har meget langt hår, kan det være en god idé at flette det om natten. Pas på med at frotere det for meget efter vask, vrid heller vandet ud af det. Lad så vidt som muligt håret lufttørre, da føntørring slider enormt meget på håret. Gå ikke ud i frostvejr med vådt hår, da håret nemt knækker når det er vådt, og især hvis det samtidig er koldt.

Hvis du tager disse forholdsregler, og så bruger Kérastase Cristalliste, så er der gode chancer for, at dit lange hår vil forblive sundt, smukt og velplejet.

Loading...