Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ ALLE GAVEÆSKER OG ELEKTRONIK | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

HairLust
HairLust
Viser 0 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Vi har besluttet ikke at føre mærket Hairlust mere.


I stedet for har vi valgt at føre Sugarbearhair Hårvitaminer, som er det førende mærke inden for hårvitaminer.

Her hos Nicehair bestræber vi os på at have de bedste produkter på markedet.


HairLust Gør det muligt at få et lækkert, langt og kraftigt hår, uanset hårtype, hårfarve og køn.

HairLust er en dansk virksomhed, der tror på at nøglen til et smukt og langt hår starter indefra. De har derfor i samarbejde med ernæringseksperter fra england, og ved hjælp af flere kliniske forsøg, formuleret en blanding af de aller bedste aktive ingredienser. HairLust har til sinde at give alle der ønsker det muligheden for et smukt hår, men uden at gå på kompromis med indholdet og kvaliteten. De har derfor undersøgt hvilke vitaminer og næringsstoffer kroppen har brug for, for at kunne udvikle et synligt sundere og stærkere hår, og har på baggrund af det fundet frem til en effektiv løsning, der på kort tid giver de ønskede resultater.

Vitaminer, mineraler, næringsstoffer og naturlige ingredienser

Ingredienserne i HairLust produkter, er specifikt sammensat og nøje udvalgt, så kombinationen af disse giver det mest optimale resultat. Hver ingrediens er doseret i en bestemt mængde, af blandt andet førende farmaceuter, samt ernærings eksperter fra både danmark og england. Med dette panel af eksperter er du sikret et produkt af aller højeste kvalitet. Produkterne består blandt andet af:

  • Biotin: Behandler tyndt og ødelagt hår, samt forebygger hårtab. Dette har stor betydning, når det kommer til at øge og styrke hårvæksten.

  • Silica: Forbedrer hår teksturen og hårets sundhed, og er samtidig med til at genoprette hårets naturlige og ungdommelige glans. Syren i vores krop er med til at beskadige hårsækkene, og det er særligt her silica kommer til sin ret, da den afbalancerer hovedbunden, samt tilfører vitale næringsstoffer til det meste af kroppen.

  • MSM: Består hovedsageligt af svovl, som er håret byggesten. Dette har en gavnlig effekt på hårvæksten, især hos mænd. MSN giver kroppen det rette fundament for at hårene kan vokse ud, og er samtidig en vigtig del af behandlingen imod hårtab.

  • Aminosyrer: er et af de vigtigste skridt for at holde håret sundt og modstandsdygtigt. Aminosyrerne sikrer at keratin som er et strukturelt protein udløses, hvilket er væsentligt når der er tale om vækstceller og forbedring af hårets sundhed. Hårstråene består blandt andet af proteiner, som får det helt rigtige boost fra aminosyrerne, for at kunne holde sig stærke og velplejet.

  • Kollagen: Kroppen producerer mindre kollagen, jo ældre vi bliver. Dette betyder huden ældes hurtigere, men har samtidig også en negativ effekt på håret, da for lidt kollagen giver hårtab, spaltede og knækkede hårstrå, samt forringer elasticiteten i håret.

  • Zink: Er et mineral som er en af nøglerne til at opretholde et sundt og stærkt hår. Hårvæksten afhænger af om cellefonyelsen og protein opbygningen er i balance, og det er her zink spiller sin største rolle. Zink holder et stabilt hormonniveau i forbindelse med hår cellerne.

  • Vitamin B: Øger hårvæksten kraftigt, og er med til at bibeholde hårets smukke glans. B vitamin har den fordel, at de styrker hårsækkende, samt gør dem mere modtagelige over for de andre næringsstoffer og plejende ingredienser. Et super vigtigt vitamin når det kommer til at få et længere, stærkere og sundere hår.

HairLust vitaminer kan med god samvittighed anvendes på daglig basis, da de udover at have et højt indhold af nærende ingredienser er uden tilsætningsstoffer, konserveringsmidler, smagsstoffer, sødemidler, stivelse, gær, laktose og gelantine.

Med HairLust vitaminer får du varige og holdbare resultater, uden det store besvær. Alt du skal gøre er at tage 1-2 vitamin piller om dagen, eller smage på de lækre og smagsfulde vingummier, der gør projekt stærkere og fyldigere hår til en leg. Føler du til tider at håret er en smule livløst, oplever du stressede perioder, hvor du endda mister noget af håret, eller er alderen begyndt at vise sig i form af hårtab, så er disse produkter alt hvad du skal bruge for at genskabe hårets smukke udstråling, styrke og vitalitet.

Her hos NiceHair mener vi at enhver har ret til en god hår dag, og har derfor et lækkert udvalg af vitaminerne. En let måde forkæle sig selv helt indefra og ud, og endda med fantastiske resultater. Produkterne findes både til mænd og kvinder som vitaminer, vingummier, eller en fantastisk hårkur.

Loading...