Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MINDST 20% PÅ SOMMERFAVORITTER | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Eve Lom
Eve Lom
Viser 0 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Hos EVE LOM, er filosofien at alle kan opnå en smuk strålende teint gennem enkel og effektiv hudpleje. Uanset din alder, hudtype eller hud problemer, vil ordentlig rengøring og blid eksfoliering få dine hudceller til at regenerere hurtigere, og skabe en vital og modtagelig base for skønhedsprodukter, og få dem til at yde deres absolut bedste.
– Så det er EVE LOM's kernefilosofi: perfekt renset og eksfolieret hud er nøglen til en glødende teint.

Et vidnesbyrd til EVE LOM's succes er, at denne filosofi nu er en hjørnesten i top hudpleje rutiner i hele verden. De multi-prisbelønnede kult produkter er blevet skønhed insidernes hemmelige våben - og er stadig uovertruffen i et stærkt konkurrencepræget marked. I dag, med mere end 25 års ekspertise, er EVE LOM anerkendt som en myndighed i avanceret hudpleje - og er stærkt efterspurgt i hele verden, af dem, der søger lysende, ungdommelig, sund udstråling.

Det første banebrydende og mest ikoniske produkt i EVE LOM's sortiment er Cleanseren. Den smukke, enkle og effektive hudpleje filosofi er perfekt indkapslet i dette multi-tasking, multi-prisvindende produkt, der er lige så relevant i dag som det var for et kvart århundrede siden, og har i sidste ende ændret den måde, folk renser huden. Cleanseren modtager fortsat priser for høj udmærkelse og finder på den måde konstant nye hengivne tilhængere.

Loading...