Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% VED KØB FOR MIN. 119KR. PÅ 14 EKSKLUSIVE MÆRKER (REGLER OG VILKÅR GÆLDER)* | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Dr.Hauschka
Dr.Hauschka
Dr.Hauschka
Viser 0 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Kategorier
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Dr.Hauschka

Robert Hauschka var en ung kemiker, der udviklede naturlige lægemidler gennem unikke tanker og fremstillingsmetoder. Der var stor efterspørgsel på Dr. Hauschkas lægemidler. Han valgte derfor at grundlægge WALA Heilsmittel GmbH i det tyske Ludwigsburg.

En speciel stor begejstring for lægemidlerne så man i høj grad fra de antroposofiske læger. Antroposofi kommer af de to græske ord...ANTHROPOS, som betyder menneske og SOFIA, som betyder visdom/kundskab...altså Kundskab om Mennesket. Blandt disse læger var Dr. Rudolf Steiner. (Kendt fra Rudolf Steiner skolen). Det skulle vise sig, at mødet mellem de to doktorer, senere skulle føre til, at Dr. Hauschka gjorde en banebrydende opdagelse...dette netop på baggrund af noget, den ældre Dr. Steiner havde sagt... "Studér rytmerne...rytmen bærer livet".

Dr. Hauschka udviklede, på baggrund af denne sætning, en helt ny og revolutionerende metode til at forbedre sine naturlige lægemidler. Rytmen findes både i naturen, i mennesket og i universet. Ved at vise hensyn til og ved at følge de forskellige rytmer i fremstillingen, opnåede Dr. Hauschka meget gode resultater. Han legede i flere år med tanken om også at udvikle fantastiske hudplejeprodukter.

Dette blev for alvor en realitet, da han indgik et samarbejde med den svenske kosmetolog, Elisabeth Sigmund. Produkterne blev blandt andet udviklet til at følge hudens rytme og FORANDERLIGE tilstand. De blev produceret uden kemisk-syntetiske emulgatorer og med skønne dufte fra essentielle olier. I 1999 kunne de så præsentere deres nye komplette makeup serie, som ikke bare pynter, men også plejer ansigtet.

Desuden blev sortimentet udvidet med en serie parfumefri produkter til atopisk eksem også kaldet astmaeksem. WALA er idag opdelt i tre områder:

1)WALA Arzneimittel - lægemidlerne.

2)Dr.Hauschka.

3)Dr.Hauschka Med.

Ligesom dengang, så udvikles produkterne idag også så naturligt, som muligt. Dr. Hauschka´s filosofi er, at når man tager noget, giver man også noget tilbage, og dette gælder i alle livets sammenhænge. WALA dyrker derfor selv mange af deres urter og lægemidler. Dette gøres økologisk og biodynamisk uden kemiske insekt- og pesticider. Alt sammen med øje og respekt for jordens frugtbarhed, jordens rytme og jordens balance.

Når virksomheden indgår partnerskab med andre leverandører, sørger de for, at disse arbejder i sammen ånd. Ligesom de gerne stiller professionel rådgivning til rådighed eller ligefrem igangsætter økologiske og biodynamiske landbrugsprojekter rundt om i verdenen. Endvidere anvender WALA gerne produkter fra forskellige Fair Trade projekter. Flere af deres produkter er desuden veganer-venlige. Det gode ved disse produkter er, at de går ind og hjælper din hud til selv at regulere og genopbygge, netop fordi produkterne støtter huden i at genfinde sin egen balance.

Virksomheden er miljøcertificeret og 100 % af deres strømforbrug kommer fra vedvarende energikilder,som feks. fra sol og vind. Meget sympatisk er tanken om, at "når vi tager, så giver vi tilbage", gennemgående i relationen mellem virksomheden og dens ansatte. Der stilles medarbejder-cykler til rådighed til transport til og fra arbejde. Der tilbydes økologiske måltider på arbejdspladsen. Der ydes endvidere tilskud til daginstitutionspladser og medarbejderne har andel i virksomhedens overskud.

Nicehair.dk har et bredt udvalg af Dr. Hauschka´s fantastiske prisbelønnede produkter. nice hair har valgt at have et meget stort sortiment af Dr. Hauschka´s produkter, idet de hver især indgår i samspillet om at støtte og stimulere hele kroppen. Meget apropos deres holistiske livssyn. Hos nicehair.dk tilbyder vi derfor Dr. Hauschka produkter, som plejer hår, hud, tænder og negle. Dr. Hauschka´s produkter supplerer og støtter hinanden i en vigtig trio, RENS, TON OG PLEJ. Vi har derfor rensemælk/tonic, diverse ansigtsmasker og lækre ansigtscremer.

Dr. Hauschka´s produkter er ikke fremstillet til en bestemt hudtype, men til en given hudtilstand. Huden forandrer sig i en cyklus på 28 dage, derfor er det vigtigt, at f.eks. ansigtscremen følger denne rytme. Derudover har vi cremer til pleje af hænder og fødder. Vi har desuden et stort udvalg af deres fantastiske makeup, som ikke bare forskønner, men også plejer huden. Kroppen skal forkæles, så derfor tilbyder vi naturligvis også body wash, body tonic, body oil, samt body moistoriser, hvilket også kan købes i et praktisk body care kit. Nicehair har også Dr. Hauschka´s skønne badeolier og aromaterapi til bad. Dr. Hauschka´s produkter forfører den kræsne køber med den sanselige oplevelse af naturlighed.

Loading...