Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

40% PÅ 10 MÆRKER - KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Dr.Hauschka
Dr.Hauschka
Viser 146 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Ansigtspleje
Dagcreme
Farvet Dagcreme
Halscreme
Læbepleje
Maske
Multifunktionelle produkter
Natcreme
Olie
Serum
Skintonic/ Toner
Øjencreme
Øjenmaske
Kropspleje
Badeolie
Body Butter
Bodylotion
Bodyoil
Bodywash
Hånd- og fodpleje
Fodcreme
Håndcreme
Håndsæbe Fast
Stylingprodukter
Hovedbundsspray/ Serum
Ansigtsmakeup
Bronzer
Negle
Neglefil & Klipper
Neglepleje
Dufte
Roll-On
Hårpleje
Hårkur
Multifunktionelle produkter
Renseprodukter
Makeup fjerner
Rensemælk/Rensecreme
Hudtype
Acne/ Uren Hud
Alle Hudtyper
Fedtet Hud
Kombineret Hud
Moden Hud
Normal
Sart/ Sensitive Hud
Stresset Hud
Tør Hud
Indhold
Aluminiumfri
Oliefri
Parabenefri
Parfumefri
Vegansk
Økologisk/ Naturlig
Produktegenskaber
Anti-Age
Beroligende
Cellulite
Energigivende
Fugt
Glød
Opstrammende
Poreminimerende
Regenererende
Reparerer Huden
Rynker/ Fine Linjer
Strækmærker
Størrelse
Rejsestørrelse
Køn
Til Børn
Til Kvinder
Til Teens
Unisex
Kits
Gavesæt/ Gaveæsker
Kits
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
Nulstil filtrering
Gratis fragt!
Dr. Hauschka Shower Cream 150 ml
100,00 kr
89,00 kr
Gratis fragt!
Dr. Hauschka Favourites
160,00 kr
149,00 kr
Dr. Hauschka Powder Brush (U)
209,00 kr
189,00 kr
Dr. Hauschka Rouge Brush (U)
119,00 kr
109,00 kr
Dr. Hauschka Harmony Kit (U)
149,00 kr
139,00 kr
Gratis fragt!

Robert Hauschka var en ung kemiker, der udviklede naturlige lægemidler gennem unikke tanker og fremstillingsmetoder. Der var stor efterspørgsel på Dr. Hauschkas lægemidler. Han valgte derfor at grundlægge WALA Heilsmittel GmbH i det tyske Ludwigsburg.

En speciel stor begejstring for lægemidlerne så man i høj grad fra de antroposofiske læger. Antroposofi kommer af de to græske ord...ANTHROPOS, som betyder menneske og SOFIA, som betyder visdom/kundskab...altså Kundskab om Mennesket. Blandt disse læger var Dr. Rudolf Steiner. (Kendt fra Rudolf Steiner skolen). Det skulle vise sig, at mødet mellem de to doktorer, senere skulle føre til, at Dr. Hauschka gjorde en banebrydende opdagelse...dette netop på baggrund af noget, den ældre Dr. Steiner havde sagt... "Studér rytmerne...rytmen bærer livet".

Dr. Hauschka udviklede, på baggrund af denne sætning, en helt ny og revolutionerende metode til at forbedre sine naturlige lægemidler. Rytmen findes både i naturen, i mennesket og i universet. Ved at vise hensyn til og ved at følge de forskellige rytmer i fremstillingen, opnåede Dr. Hauschka meget gode resultater. Han legede i flere år med tanken om også at udvikle fantastiske hudplejeprodukter.

Dette blev for alvor en realitet, da han indgik et samarbejde med den svenske kosmetolog, Elisabeth Sigmund. Produkterne blev blandt andet udviklet til at følge hudens rytme og FORANDERLIGE tilstand. De blev produceret uden kemisk-syntetiske emulgatorer og med skønne dufte fra essentielle olier. I 1999 kunne de så præsentere deres nye komplette makeup serie, som ikke bare pynter, men også plejer ansigtet.

Desuden blev sortimentet udvidet med en serie parfumefri produkter til atopisk eksem også kaldet astmaeksem. WALA er idag opdelt i tre områder:

1)WALA Arzneimittel - lægemidlerne.

2)Dr.Hauschka.

3)Dr.Hauschka Med.

Ligesom dengang, så udvikles produkterne idag også så naturligt, som muligt. Dr. Hauschka´s filosofi er, at når man tager noget, giver man også noget tilbage, og dette gælder i alle livets sammenhænge. WALA dyrker derfor selv mange af deres urter og lægemidler. Dette gøres økologisk og biodynamisk uden kemiske insekt- og pesticider. Alt sammen med øje og respekt for jordens frugtbarhed, jordens rytme og jordens balance.

Når virksomheden indgår partnerskab med andre leverandører, sørger de for, at disse arbejder i sammen ånd. Ligesom de gerne stiller professionel rådgivning til rådighed eller ligefrem igangsætter økologiske og biodynamiske landbrugsprojekter rundt om i verdenen. Endvidere anvender WALA gerne produkter fra forskellige Fair Trade projekter. Flere af deres produkter er desuden veganer-venlige. Det gode ved disse produkter er, at de går ind og hjælper din hud til selv at regulere og genopbygge, netop fordi produkterne støtter huden i at genfinde sin egen balance.

Virksomheden er miljøcertificeret og 100 % af deres strømforbrug kommer fra vedvarende energikilder,som feks. fra sol og vind. Meget sympatisk er tanken om, at "når vi tager, så giver vi tilbage", gennemgående i relationen mellem virksomheden og dens ansatte. Der stilles medarbejder-cykler til rådighed til transport til og fra arbejde. Der tilbydes økologiske måltider på arbejdspladsen. Der ydes endvidere tilskud til daginstitutionspladser og medarbejderne har andel i virksomhedens overskud.

Nicehair.dk har et bredt udvalg af Dr. Hauschka´s fantastiske prisbelønnede produkter. nice hair har valgt at have et meget stort sortiment af Dr. Hauschka´s produkter, idet de hver især indgår i samspillet om at støtte og stimulere hele kroppen. Meget apropos deres holistiske livssyn. Hos nicehair.dk tilbyder vi derfor Dr. Hauschka produkter, som plejer hår, hud, tænder og negle. Dr. Hauschka´s produkter supplerer og støtter hinanden i en vigtig trio, RENS, TON OG PLEJ. Vi har derfor rensemælk/tonic, diverse ansigtsmasker og lækre ansigtscremer.

Dr. Hauschka´s produkter er ikke fremstillet til en bestemt hudtype, men til en given hudtilstand. Huden forandrer sig i en cyklus på 28 dage, derfor er det vigtigt, at f.eks. ansigtscremen følger denne rytme. Derudover har vi cremer til pleje af hænder og fødder. Vi har desuden et stort udvalg af deres fantastiske makeup, som ikke bare forskønner, men også plejer huden. Kroppen skal forkæles, så derfor tilbyder vi naturligvis også body wash, body tonic, body oil, samt body moistoriser, hvilket også kan købes i et praktisk body care kit. Nicehair har også Dr. Hauschka´s skønne badeolier og aromaterapi til bad. Dr. Hauschka´s produkter forfører den kræsne køber med den sanselige oplevelse af naturlighed.

Loading...