Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Levering 2-4 hverdage / Fremragende Trustpilot

SE DE VILDE CYBER DAYS TILBUD | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Bvlgari
Bvlgari
Viser 0 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Kategorier
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Bvlgari

Opstandelsen:

Sotirios Voulgaris, der er grundlægger af Bvlgari, blev født i Grækenland, men i 1879 krydsede han Middelhavet til Napoli og flyttede videre til Rom. Begyndelsen var ydmyg og simpel, da han ankom med sølle 18 cent i lommen i ung alder. Med sig havde han dog fantastiske færdigheder til at arbejde med ædle metaller. I starten lavede han sølvting, som han solgte foran det franske akademi på Pincio. Vendepunktet kom dog, da en græsk købmand tilbød ham hjørnet af et butiksvindue på via Sistina. Her kunne Sotirio fremvise sine smukke varer. Kunderne elskede dem og i 1884 blev Sotirio drøm til virkelighed. Han åbnede sin første smykkebutik på samme vej. 10 år senere flyttede han til Via Condotti. Sotirios omdøbte sin butik til 'The Old Curiosity Shop', fra en af Dickens noveller, hvilket kom til at tiltrække, som en magnet på britiske og amerikanske turister. Det fungerede virkeligt godt og inden længe, begyndte Sotirios blandt andet også at lave smykker og accessories. I 1894 åbnede han endnu en butik i Via dei Condotti og endnu en i 1905 også i Via Condotti. De tre Bvlgari butikker sameksisterede i årevis...den ene over og de to andre under bakken, dog fysisk forbundet med den spanske trappe. Sotirios sønner, Giorgio og Constantino, forelskede sig i ædelstene, lærte handelens hemmeligheder og tog Bvlgari til et nyt niveau. Specielt efter Anden Verdenskrig kom det helt store gennembrud, hvor Bvlgari omfavnede det klassiske fra både grækerne og romerne, samt fra den italienske renæssance. Dette blev til den dristige og karakteristiske stil, som vi kender Bvlgari for i dag. Navnet blev ændret til Bvlgari, som er den fonologiske udgave af Voulgaris. Stavemåden er taget fra det latinske alfabet, hvor V betyder U, hvilket giver logoet et særpræget udseende. Sønnerne var aktive i familieforetagendet hele livet. Barnebarnet, Francesco Trapani, formåede at lede Bvlgari til endnu en stormende succes sammen med blandt andet Marriot hotellerne, inden foretagendet blev solgt til LVMH, Louis Voitton og Möet Hennessy. Idag er Bvlgari synonymt med dyrebare juveler, slående design, levende farver og fabelagtige dufte, der feteres af verdens mest kendte kvinder fra Sophia Loren, Audrey Hepburn og Marilyn Monroe til Sharon Stone, Charlize Theron og Angelina Jolie m.fl.

Et himmelsk sted:

Beliggende på første sal i den historiske butik i Via Condotti 10, er DOMVS det helt unikke sted, hvor historien og udviklingen af brandet vises med unikke smykker, fotografier og skitser, der er en del af arve-samlingen. DOMVS udstiller også billeder og ejendele af de uforglemmelige divas fejret af Bulgari smykker:

 • Elizabeth Taylor.
 • Sophia Loren.
 • Anna Magnani.
 • Ingrid Bergman.
 • Anita Ekberg.
 • Gina Lollobrigida.

Navnet DOMVS betyder "hjemme" på latin. Her formidles den intime og indbydende karakter af værelser, der er Bvlgari's hjerte og rødder. DOMVS er hvor BVLGARI kulturelle arrangementer, forestillinger og private udstillinger af kunstværker finder sted. Denne eksklusive og reserverede beliggenhed er kun tilgængelig efter aftale. DOMVS er et sted for alle dem, der ønsker at fordybe sig i Bvlgari's verden og opleve al den magiske kunst, glamour og faglærte håndværk i 130 års historie. Et unikt sted, hvor historien kommer til liv, med nye refleksioner og facetter til nutiden.

De flydende juveler:

Bvlgari er bedst kendt for sine couture-smykker og eksklusive ure, men i 1992 indledte lanceringen af deres debut duft, "Bulgari Eau Parfumée au Thé Vert", et spændende nyt kapitel i Bvlgaris glimrende historie. Duften er skabt af Jean-Claude Ellena. Det er den fineste duft af grøn te blandet med citrusnoter, som gør den forfriskende, delikat og sødmefuld Sidenhen er der kommet et utal af andre dame- og herredufte til...her kan med fordel nævnes dufte, som...

 • Omnia.
 • Goldea.
 • Splendida. Samt...
 • Aqva pour Homme.
 • Man Extreme.
 • Man in Black.

Duft-samlingen er et udtryk for luksus, der består at en forfinet elegance, som er essensen af Bvlgari. Herreparfumerne er i maskuline og rå flasker fyldt med forførende noter. Kvindeparfumerne er i feminine og yndefulde flakoner med lokkende dufte. Bvlgaris parfumer er virkelig juveler. De er fremstillet af ædle materialer og udtrykker et unikt spil af refleksioner og lys fra blandt andet blændende ædelstene. Parfumerne er ekstravagante og overdådige, men samtidig enkle i deres designs med tydelige kendetegn, som for eksempel den kraftige ring med "Bvlgari" i kanten og gerne pyntet med sten.

Nicehair og Bvlgari:

Nicehair.dk inspireres af virksomheder, som Bvlgari, der ikke bare er succesfulde, men som også udøver et godt socialt arbejde. Bvlgari er sammen med Save the Children engageret i et projekt, der hedder "Raise your hand". Dette er velgørenhed, der forsøger at højne udsatte børns levestandard på forskellige områder i 120 lande. Nicehair har selv i samarbejde med Lukashuset og Jesper Nøddesbo været med til at indsamle penge til udsatte børn og unge i Danmark. Ægte succes opelskes af taknemmelighed og bør videregives til dem, der trænger mest. Hos Nicehair.dk dufter der naturligvis også af Bvlgaris succes. Vi har ovenfornævnte parfumer, samt en hel del andre af Bvlgaris fantastiske dufte på hylderne. Klik på de enkelte dufte og find dem, der tiltaler dig bedst. Der er dufte for enhver smag og til enhver lejlighed. Skulle du være i tvivl, så tag endelig kontakt til vores fantastiske kundeservice, som nok skal guide og vejlede dig.

Bvlgari - Larger than life!

Loading...