Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ MAKEUP OG HUDPLEJE | KLIK HER!

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Anthony Logistics
Anthony Logistics
Viser 0 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
Nulstil filtrering

Effektiv men nemt

Anthony Logistics For Men er en hudplejeserie designet specielt til mænd. De naturlige ingredienser i produkterne garanterer optimal beskyttelse og pleje af huden. Produkterne er nemme og hurtige at bruge, når du ikke ønsker at bruge for meget tid på hudpleje. Anthony Logistics For Men hudpleje er baseret på naturlige ingredienser til den mand, der har en grab-and-go holdning og stadig ønsker at have gode og personlige produkter, der ikke er komplicerede at bruge.

Anthony Logistics For Men har i mere end ti år leveret meget gode kvalitetsprodukter, der er meget nemme at bruge. Derudover har Anthony Logistics For Men hjertet det rette sted, de donere nemlig en procentdel af deres overskuddet til kampen mod prostatakræft.

Produkter til alle

Anthony Logistics har et mindre udvalg af produkter, der passer de fleste, hvilket gør det nemt at finde de rigtige produkter. Bare vælg din hudtype, normal, tør eller fedtet så har du fundet den optimale for dig!

Husk hvis du bestiller for mere end 499 kr., så er fragten gratis. Her kan du se en lille video om firmaet Anthony Logistics.

Loading...