Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Levering 2-4 hverdage / Fremragende Trustpilot

SE DE VILDE CYBER DAYS TILBUD | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Alterna
Alterna
Viser 0 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Alterna

Alterna luksus hårprodukter - forvandling efter første brug!

Ønsker du luksus hårprodukter ud over det sædvanlige og med et resultat som med garanti vil bringe det bedste frem i lige præcis dit hår, så prøv de lækre produkter fra Alterna.
Alterna har siden 1997 været pionerer indenfor luksus hårpleje. Hos Alterna tror de på naturlige ingredienser der er gode til dig, fremfor kliniske ingredienser. Derfor er deres produkter: Pure, Proven, Professional (Rene, Bevist og professionelle).

Pure (Rene)
Kaviar, seasilk, bambus, kendi olie leverer ren pleje pg beskyttelse.
Alternas filisofi er at INGEN produkter burde indeholde parabener, sulfater, phtalater og andre skrappe og unødvendige tilsætningsstoffer. Det er Alternas mærkesag, og derfor finder du også altid en FREE OF eller "fri for" liste på forsiden af alle emballager fra Alterna.

Proven (Bevist)
Alternas produkter er højtydende og leverer det de lover. Der er brugt over 15 år på at udvikle teknologier og gennemteste ingredienser og færdige produkter. Resultatet heraf er prima hårpleje kollektioner, der er en syntese af naturen og teknologier, som for eksempel Enzymetherapy ®. Dette enzym system hjælper til at forbedre optagelsen af vigtige ingredienser.

Professional (Professionel)
Alternas respekterede løfte om transformationer uden kompromisser, har været kilde til Alternas myndighed, og banebrydende branchestandarder siden 1997. Ekspertise og indsigt af professionelle stylister har været med til at skabe luksuriøse, højtydende produkter, der opfylder de strenge standarder for professionelle saloner og deres kunder.

Alterna forsætter med at forme fremtiden ved at blive et skridt foran, og ved at opfange essensen af nydelse, og mest af alt ved at tage fantasifulde spring og levere, hvad man aldrig troede muligt.

5 lækre produkt-serier fra Alterna

Man har delt Alternas hårprodukter ind i 5 serier, og her er en kort guide til forklare forskellen på produkt-serierne:

  • Alterna Bamboo: er en hårpleje serie, der er baseret på ekstrakt fra økologiske bambus. Hvis du vil vide mere, så klik her.
  • Alterna Caviar: er en hårpleje serie af produkter som specialiserer sig i pleje af hår som er blevet beskadiget af stress, miljøet, kemiske skader og aldring.
  • Alterna Life Solutions: er en effektiv pleje til hår som har brug for ekstra pleje for at fungerer optimalt.
  • Alterna Ten: er sammensætningen af 10 unikke økologiske ekstrakter. Serien er perfekt til kemisk behandlet hår eller bare udkørt og trist hår.
  • Alterna White Truffle: er specielt egnet til den daglige pleje af håret og den er blandt andet velegnet til kemisk behandlet hår.

Alterna tilbud hos NiceHair.dk

Vi har samlet alle vores lækre Alterna hårprodukter et sted, for at gøre det nemmere for dig. Se udvalget af blandt andet Alterna shampoo, conditioner, creme og hårolie lige her. Det store udvalg er Alterna hårprodukter er indbegrebet af høj kvalitet og er et af markedets foretrukne mærker. Ved at købe dine Alterna hårprodukter hos NiceHair.dk kan du få gode tilbud og samtidig hurtig levering.

Gør NiceHair.dk til din faste leverandør af Alterna hårprodukter!

Loading...