Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

GÅ IKKE GLIP AF VORES VILDE VINTERTILBUD | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Test af CODE beautiful

Vil du have fyldigere vipper uden at bruge falske vipper? Jeg har testet mascara fra CODE beautiful, så læs med her!

Test af CODE beautiful

Primer for fyldige vipper

CODE Beautiful FFL (Forget Fake Lashes) er en primer, som skal give masser af volume, længde og form til vipperne. Den indeholder også planteolie, som fugter og blødgør - og vitamin B og E, som styrker vipperne.

Test af CODE beautiful

Primeren skal bruges, før du tager mascara på. Mine vipper blev limet lidt sammen første gang, jeg prøvede den, men efter at have brugt den nogle gange, er det nemt at få et godt resultat.

Jeg er usikker på, hvor meget ekstra længde og fylde den giver, men det skader jo ikke at bruge primer før mascaraen, det tager bare et minut ekstra.

INFO: CODE primeren vandt også en pris ved de britiske Beauty Shortlists 2016, som årets bedste øjenvippeprodukt - og er ikke testet på dyr.

Volumegivende mascara

Test af CODE beautiful

CODE Beautiful VLM (Volumising Lengthening Mascara) er en fiberbaseret mascara som ikke drysser, klumper eller smitter af. Den giver et vældig fin sort farve, og den sidder super godt hele dagen uden at drysse. MEN jeg synes den var lidt vanskelig at påføre, uden at vipperne klistrer sammen.

Test af CODE beautiful

Det bliver dog bedre efter nogle gange - men sådan er det jo med en del mascaraer. De er altid bedst efter 2 ugers brug, synes jeg. Vipperne bliver lidt for stive efter min smag, men mascaraen var alligevel let at fjerne.

Så fik jeg fyldigere vipper?

Test af CODE beautiful

Jeg kan ikke sige, at mine vipper fik meget mere volume i forhold til andre mascaraer, men det er helt klart 2 gode produkter fra CODE. Du kan se billederne og vurdere selv.

Test af CODE beautiful

Jeg er ret begejstret for det lækre design, selvom det er en stor emballage til en enkelt mascara?!? Men den flotte emballage gør det til en oplagt gaveidé.

Test af CODE beautiful
Follow
Hilde Sunde (DK)

Jeg hedder Hilde, er 32 år og fra Norge. Jeg bor nu i København med manden i mit liv. Jeg er uddannet 3D artist og multimediedesigner - og blogger på NiceHair.dk og http://icecreamandrocknroll.com/. Rock'n roll er en stor del af mit liv, så krøller i håret, sort eyeliner, tatoveringer og rød læbestift er blevet en del af mit image.

Loading...