Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ 10 SKØNNE BRANDS SOM ELEVEN, FILORGA.. | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Mærkevarer på badeværelset.

Mærkevarer på badeværelset.

Jeg er typen, der rigtig gerne vil have nogle pæne produkter stående fremme på badeværelset.

Derfor synes jeg, at jeg i det her blogindlæg vil vise Jer, hvilke produkter, der lige nu står fremme på vores badeværelse derhjemme.

Vi har lige nu hver vores duft, og så naturligvis en håndsæbe stående fremme. Andre gange kan der stå markant flere produkter fremme, men lige nu er det altså disse tre produkter.

Paul Smith Extreme Men EDT

Den her duft har jeg på et tidspunkt givet min mand i gave. Jeg købte den fordi, jeg kunne lide den lidt krydrede duft, den har. For mig er det sådan en rigtig maskulin duft. Find den lige her.

Men grunden til, at jeg overhovedet duftede til den i første omgang var faktisk, fordi jeg synes flakonen var anderledes og mere farverig end andre herredufte typisk er. Det fangede mig, og fik min opmærksomhed. Så de skarpe farver har en ret stor del af æren for, at denne duft står fremme på vores badeværelse lige nu.

Mærkevarer på badeværelset.

Clean Fresh Laundry EDP

Jeg knus-elsker den her duft. Den er for mig, den helt perfekte hverdagsduft. Det er den fordi, den ”bare” dufter ren. Den dufter virkelig af nyvasket tøj, som navnet jo også siger. Det er egentlig en unisex duft, men jeg vil altså helst ikke dele den med min mand, for så er der jo mindre til mig, hahaha. Find den lige her.

Mærkevarer på badeværelset.

Karmameju HIGH Hand Wash

Jeg indrømmer gerne, at denne håndsæbe er lidt dyr, for man kan jo sagtens købe en håndsæbe til 10 kr. i supermarkedet. Men det er ligesom bare ikke det samme vel?

Den dufter skønt, men det primære formål for mig er, at den pynter på badeværelset med dens fine emballage.

Hvis man synes, den er lidt for dyr til hverdagsbrug, så kan man jo eventuel nøjes med at sætte den frem, når man har gæster. Så holder den lidt længere. Find den lige her.

Mærkevarer på badeværelset.

Det var et lille indblik i de produkter, der lige nu står fremme på vores badeværelse derhjemme.

Håber I kunne lide at læse med.

Follow
Tanja Kjærgaard Mogensen

Jeg hedder Tanja Kjærgaard Mogensen og bor i Esbjerg med min mand. Jeg læser til markedsføringsøkonom på EASV og blogger på Nicehair.dk og på min egen blog: www.mylifeastulle.bloggersdelight.dk Skønhed og mode fylder rigtig meget i min hverdag, og jeg elsker at teste nye produkter og følge med i de nyeste trends indenfor fashion og beauty.

Relaterede produkter

Karmameju HIGH Hand Wash 03 - 250 ml
129,00 kr
96,75 kr
Loading...