Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

GÅ IKKE GLIP AF VORES VILDE VINTERTILBUD | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Giv dit hår naturlig volumen der holder!

Giv dit hår naturlig volumen der holder!

Har du også svært ved at få fylden i dit hår til at holde? Så får du her 3 produkter, du ville ønske nogen havde fortalt dig om noget før!

Hvis du ligesom mig heller ikke har naturligt fylde i dit hår, så kender du helt sikkert problemet - du har brugt flere timer på, at få håret til at fylde og sidde rigtig, og kort tid efter du har forladt spejlet falder det sammen. For mit vedkommende har det faktisk betydet, at jeg ikke engang gad at prøve at lave krøller eller give mit hår fylde, fordi jeg vidste, at det alligevel ikke ville holde. Det var indtil jeg opdagede mærket KMS.

Giv dit hår naturlig volumen der holder!

KMS Add Volume

KMS har lavet mange super lækre produkter og 2 af dem er ”Styling Foam” og ”Root and body lift”. Begge produkter er fra serien ”Add Volume” og giver masser af fylde til dit hår. Root and body lift får dine hårrødder til at rejse sig og giver dig dermed mere volumen i hårbunden. Styling Foam giver fylde til resten af dit hår.

KMS Hair Play

Som prikken over i’et kommer KMS’ Play Sprayvoks ind i billedet.

Umiddelbart kunne jeg aldrig drømme om at komme voks i mit hår, fordi jeg ved det vil fedte og gøre mit hår tungt og fladt. Men nej! Sprayvoks er genial, både til langt og kort hår. Jeg er vild med den, fordi den holder i mit hår hele dagen og gør ikke mit hår stift som en hårlak f.eks. gør.

Desuden kan du ”arbejde” med voksen i håret hele dagen, hvor en hårlak mere er til et ”færdigt” resultat som f.eks. en opsætning.

Sådan gør du:

  1. Vask dit hår og tør det så det er håndklædetørt. Del dit hår ind i forskellige baner, hvor du ønsker mere volumen og spray derefter med ”Root and body lift” sprayen.

  2. Ryst derefter flasken med ”Styling Foam” godt og vend hovedet nedad mens du fordeler skummen i hele håret. Prøv dig frem med forskellige mængder – det kan hurtigt gøre dit hår for stift, men det er smag og behag.

  3. Føntør derefter dit hår – også med hovedet nedad for at få hårrødderne til at rejse sig. Start med at føntørre din bund og dernæst resten af håret. Tør det så det er 95% tørt og lad resten lufttørre. Håret kan nemlig hurtigt blive knastør, hvis det får for meget varme og dine spidser vil syne meget tørre.

  4. Du vil allerede nu kunne både se og mærke, at dit hår har fået en masse volumen. Jeg synes dog, at der gerne må være lidt fald i det, så det ikke bare er ét stort hår. Jeg brugte derfor varmecurler fra Babyliss som er super hurtige og nemme at rulle i, og så kan jeg lægge make-up eller lave noget andet imens curlerne bliver kolde :-) Jeg synes curlerne giver et super fint og naturligt krøl, men du kan selvfølgelig også sagtens bruge andre forskellige slags krølle- eller glattejern. Tricket er, at jeg tager en tot hår, sprayer den let med KMS sprayvoks og ruller derefter en curle i. Når jeg har gjort det i hele håret, lader jeg dem sidde til håret er helt koldt. Så tager jeg dem alle ud igen, og kører mine fingre igennem krøllerne for at opnå et mere naturligt look. Du kan også bruge en bredtakket kam som denne her Kevin Murphy Texture.comb, som er perfekt til krøllet hår, fordi den redder håret ud, men beholder stadig bevægelsen i håret. En almindelig børste vil gøre håret stort og kruset og du vil ikke opnå det resultat, som du ønsker.

  5. Når du har fået den ønskede bevægelse i dit hår, kan du give det sidste finish ved at spraye hele håret med sprayvoksen. Hold god afstand og spray hele håret af på én gang. Hvis du sprayer lidt hist og her, kan du risikere at lave klumper af voks i håret.

Nu er du good to go og du skal ikke bekymre dig om dit hår holder – det gør det! :-)

Follow
Louise Christensen

Hej, jeg er blogger her hos NiceHair og jeg glæder mig meget til, at holde dig opdateret med ærlige anmeldelser af diverse skønhedsprodukter. Jeg elsker at være kreativ, men er også meget perfektionistisk – så kun det bedste er godt nok. I øjeblikket er jeg i gang med min bachelor i international marketing og salg, og arbejder derudover med indretning og brugskunst.

Relaterede produkter

KMS HairPlay Dry Wax 150 ml
199,00 kr
129,00 kr
Kevin Murphy TEXTURE.COMB
98,00 kr
Loading...