Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

GÅ IKKE GLIP AF VORES VILDE VINTERTILBUD | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Få gløden frem med lava

Ja, det lyder umiddelbart lidt mærkeligt, men Cosmos Co har lavet en ansigts- og hårmaske, der er fremstillet af 100% naturlig marrokansk vulkan ler, og den bringer gløden frem i huden igen.

Få gløden frem med lava

Cosmos Co Moroccan Lava Clay - Ghassoul Stones er små lava stykker, der ved at blive blandet med varmt vand, bliver til en lækker lermaske, der er 100% naturlig og uden alle mulige mærkelige ingredienser. Masken er utroligt plejende og tilfører en masse fugt til huden, og så passer den til selv en meget sensitiv hud!

Sådan bruger du Ghaussul stenene:

  • Tag ca 1 spsk sten i en plastik eller porcelænsskål, VIGTIGT! Produktet må ikke komme i kontakt med metal, da det mister sin effekt!
Få gløden frem med lava
  • Fyld op med varmt vand (ca 1 spsk vand) og lad det stå og trække et par minutter

  • Rør rundt med en træpind eller en plastikske, alt efter hvad du har.
Få gløden frem med lava
  • Derefter fordeles masken i ansigtet eller håret, alt efter ønsket
Få gløden frem med lava
  • Lad den sidde i 10-30 minutter, og skyl den af med lunkent vand.

Den prikker lidt på huden, når den kommer på, men slet ikke så det er ubehageligt.

Få gløden frem med lava

Min yndlingsolie er...

Efter ansigtsmasken bruger jeg Cosmos Co Argan olie der også er fuldstændig naturlig og 100% ren jomfru argan olie fra Marokko. De aktive virkemidler i olien er bl.a. vitamin E og et højt indhold af antioxidanter.

Det er blevet min yndlingsolie, da den har så mange gode egenskaber, og så passer den perfekt til min sarte hud!

Få gløden frem med lava

Jeg bruger den både på tørre områder, eksem, bumser og som både negle- og hårolie, men der er flere anvendelsesmuligheder bl.a. mod strækmærker, forbrændinger og psoriasis (bør dog ske i samråd med egen læge).

Vær obs på at den er MEGET drøj i brug, specielt til håret, da det er 100% ren olie.

Har du ikke fået nok glød til ansigtet, findes der heldigvis andre alternativer til at frembringe gløden. En klassiker er bronzer eller solskinspudder, som det også bliver kaldt. Se det store udvalg af bronzere her: bronzer

Et andet tip er guldstøv, der kan bruges på mange forskellige måder. Jeg er glad for Jane Iredale 24 Karat Gold Dust i farven Champagne, der har den fineste rosa farve. Den kan pifte enhver makeup op, og den kan bruges som bronzer på kinderne. Til hverdag blander jeg lidt af den i min dagcreme fra Rønsbøl, så opnår jeg et let shiny look, uden at jeg glitrer over hele femøren.

Nu er det din tur til at bringe gløden frem igen!

Få gløden frem med lava
Follow
Steffie Nielsen

Hej, jeg er uddannet frisør, og jeg har derfor et stort kendskab til skønhedsbranchen. Jeg synes, at skønhedsbranchen er fantastisk, og min ekspertise ligger helt sikkert i råd og vejledning.

Loading...