Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB HUD- OG/ELLER HÅRPLEJE FOR 119KR. OG SPAR 25%* (REGLER OG VILKÅR GÆLDER) | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Få flawless hud med disse (budgetvenlige) produkter

Få flawless hud med disse (budgetvenlige) produkter

Det behøver hverken at være tidskrævende eller dyrt, at få huden til at se lækker og naturlig ud! Jeg vil her komme med min guide til, hvordan jeg får min hud til at se ensartet og flawless ud.

Jeg bruger disse 3 budgetvenlige produkter:

Få flawless hud med disse (budgetvenlige) produkter

Første step for en flawless hud er....

Første step for en flawless hud er selvfølgelig hudpleje. Det er vigtigt at rense og pleje huden med de produkter, der passer lige præcis til din hudtype. Jeg er personligt glad for Rønsbøl og Biotherms hudplejeprodukter, fordi de er milde mod min sarte hud.

Næste skridt er...

Næste skridt er at dække eventuelle ’uperfektheder’ i huden som eksempelvis rødmen og urenheder, uden at det ser kunstigt eller overdrevet ud. Jeg har fregner, som jeg egentlig er glad for, så derfor vælger jeg ikke en superdækkende foundation, men bare en, der kan dække nuanceforskellene i huden.

Start med primeren

Få flawless hud med disse (budgetvenlige) produkter Få flawless hud med disse (budgetvenlige) produkter

Start med primeren, der er grundlaget for en pæn makeup! Jeg er rigtig glad for Max Factor Facefinity All Day Primer, der en en tyktflydende hvid primer, der ovenikøbet indeholder SPF 20. Den udjævner hudens overflade, og gør at makeuppen holder længere. Derudover ligger den en god base for foundationen.

Efter primeren

Få flawless hud med disse (budgetvenlige) produkter

Efter primeren bruger jeg Max Factor Skin Luminizer Foundation, som jeg fordeler enten med fingrene eller en børste. Ovalbørsterne fra HOT Makeup er super til dette formål. Foundationen her er dækkende, uden at være tung eller klæbrig på huden, og jeg kan især godt lide, at den ikke ligger som et ekstra lag hud. Den trænger godt ind i huden, og så er den nem at arbejde med.

Til slut

Få flawless hud med disse (budgetvenlige) produkter

Til sidst bruger jeg en kompakt pudder, for at mattere huden lidt. Jeg er blevet glad for Kardashian Beauty Kurve Flawless Finish Powder, der heller ikke dækker alt for meget. Der er en applikatorsvamp med, og den bruger jeg, hvis jeg ønsker mere dækning, ellers bruger jeg en børste til påføring. Der er ingen shine i denne pudder, så man skal ikke bekymre sig om at blive ’glinsende’.

Ønsker jeg til slut lidt farve, bruger jeg en solskinspudder eller blush.

Follow
Steffie Nielsen

Hej, jeg er uddannet frisør, og jeg har derfor et stort kendskab til skønhedsbranchen. Jeg synes, at skønhedsbranchen er fantastisk, og min ekspertise ligger helt sikkert i råd og vejledning.

Loading...