Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

GIK DU GLIP AF UGENS BEDSTE TILBUD? KLIK HER!

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Zenz Mineral

Zenz Mineral

Viser 12 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Farve
Brun
Mat (Matterende)
Sort
Ansigtsmakeup
Blush/ Rouge
Bronzer
Foundation
Løs Pudder
Øjenmakeup
Bryn Makeup
Eyeliner
Mascara
Øjenskygge
Læber
Lipgloss
Makeup Pensler
Øjenskyggepensel
Indhold
Mineral Makeup
Oliefri
Parabenefri
Parfumefri
Uden Farvestoffer
Økologisk/ Naturlig
Produktegenskaber
Løs
Køn
Til Kvinder
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
Nulstil filtrering

Zenz Mineral Makeup - professionel makeup med 100% rene naturlige mineraler.

Zenz Minreral er en fantastisk makeup serie af højeste og fineste kvalitet, lavet med de bedste og lækreste råvarer. Zenz Mineral makeup serien består af løs mineral blush, bronzer, øjenskygger og foundation. Mascara, lipgloss, børster og pensler er også en del af det økologiske bæredygtige Zenz Minerals.

Zenz mineral er professional makeup, som er lavet med de reneste, fineste og naturligste mineraler i løs form. De naturlige pigmenter er rige på farve og holder længere på huden, samt giver et flot og naturligt finish. Zenz Mineral makeup er fri for parabener, mineralsk olie, farvestoffer, parfume, talkum, bismuth oxyklorid, nanopartikler, olier og duftstoffer.

Zenz Minerals løse mineral produkter er alle meget nemme at arbejde med, de kan let arbejdes naturligt og smukt ind i huden, så der opnås et flot og naturligt look. Makeuppens naturlighed gør det til en leg at kombinere alle farverne på kryds og tværs, samtidig med at holde et naturlige slut resultat. Zenz Mineral er drøje og milde produkter, der holder længere, så du ikke hele tiden behøver investere i nyt. Zenz Minerals kan bruges som de er, eller blandes med lidt vand.

Med Zenz Mineral makeup behøver du ikke at gå på kompromis med din makeup. Denne serie er en lækker økologisk professionel serie med løs mineralpudder, der giver et flot naturligt resultat.
Zenz Mineral er make-up produkter, hvor der er tænkt på miljø, økologi og bæredygtighed.

Køb Zenz Mineral produkter hos Nicehair.dk og opnå besparelser, vi har købt stort ind og sælger produkterne under vejledende priser. Vi leverer fragtfrit ved køb over 499 kr. og sørger altid for hurtig levering.

Loading...