Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Yuaia Haircare
Yuaia Haircare
Yuaia Haircare
Viser 36 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Farve
Blå
Lyserød (Pink)
Nude (Beige)
Stylingprodukter
Hovedbundsspray/ Serum
Hårolie
Hårserum
Krøllecreme/ Spray
Saltvandsspray
Styling Cream
Hårbørster & Kamme
Detangling Børste
Kam
Pladebørste
Kosttilskud
Kosttilskud
Tilbehør
Øvrige Accessories
Hårpleje
Conditioner
Hårkur
Shampoo
Hårtype
Alle Hårtyper
Fint
Kraftigt
Krøllet
Normalt
Skadet
Indhold
Alkoholfri
Glutenfri
Miljøvenlig emballage
Parabenefri
Parfumefri
Silikonefri
Sulfatfri
Vegansk
Produktegenskaber
Anti-Frizz
Farvebeskyttende
Fugt/ Blødhed
Glans
Hårtab
Mat Look
Mod Skæl
Repair/ Genopbyggende
UV-Beskyttelse
Varmebeskyttende
Volumen
Køn
Til Kvinder
Til Teens
Til Voksne
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Yuaia Haircare Curved Paddle Brush - Rosa
Vejl. pris 159,00 kr
99,00 kr
Yuaia Hair Vitamins 60 Pieces
Vejl. pris 249,00 kr
187,00 kr
Yuaia Haircare Curved Paddle Brush - White
Vejl. pris 159,00 kr
119,00 kr
Yuaia Haircare Grow and Glow Shampoo + Conditioner
280,00 kr
358,00 kr
Yuaia Haircare Grow and Glow Set
435,00 kr
557,00 kr
Yuaia Haircare Rehab Set
419,00 kr
537,00 kr

Yuaia Haircare

Yuaia Hair Vitamins...Veganske og virkningsfulde hårvitaminer.

Yuaia hårvitaminer er et kosttilskud baseret på en unik formel af gode næringsstoffer, der sætter skub i hårcellernes vækst og styrker hvert enkelt hårstrå indenfra.

Family above all:

I den lille vestjyske by Glyngøre, driver mor Lotte og sønnen Kasper webshoppen, Skiin.dk, der på relativ kort tid har opnået stor succes med blandt andet deres smagfulde og yderst gavnlige hårvitaminer, Yuaia Hair Vitamins. Yuaia Hair Vitamins er familiens eget bud på et kvalitativt kosttilskud, der er opbygget af stor viden og erfaring indenfor hudpleje og kosmetik....smækfyldt med effektfulde og nøje udvalgte næringsstoffer. Lotte og Kasper lægger vægt på god service og kvalitet...derfor sælger de udelukkende produkter, de selv kan stå 100% inde for.

HAIR:

Vidste du, at vi i gennemsnit har omkring 100.000 hårsække på hovedet??? Ligesom alt andet levende har hvert enkelt hårstrå en livscyklus, der består af forskellige faser. Der er vækstfasen, der typisk varer mellem 3-7 år, hvor 90 % af håret sidder godt fast i hårsækkene. Her vokser håret ca 0.3 mm om dagen. Herefter kommer regressionsfasen, hvor ca.3% af håret stopper med at gro i omkring 2-3 uger, fordi de givne celler dør. Dernæst er der afstødelses- og hvilefasen, som varer omkring 3 måneder. Vi fælder, når vi vasker og børster håret, fordi hårene løsner sig fra hårsækkene. Disse hårsække skal nu hvile sig, så derfor begynder håret umiddelbart ikke at gro frem af de afstødende hårsække før efter 3 måneder. Forskere har dog erfaret, at det er muligt at vække hårsækkene før tid, hvis du...

 • spiser sundt,
 • får de rette vitaminer og mineraler,
 • anvender hovedbundsscrub og -massage,
 • får styr på hormonbalancen,
 • anvender egnede hårprodukter og hårstylingsteknikker,
 • får forskellige professionelle terapiformer m.m.

Vitaminboost og mineraltilskud:

Yuaia Hair Vitamins kan give dit hår et ordentligt skud af vigtige vitaminer, der gavner dit hår indefra og ud. Som Skiin.dk skriver på deres hjemmeside, bidrager de yderst velsmagende og kalorielette Yuaia Hair Vitamins blandt andet med følgende vitaminer...

 • Biotin er et af de vigtigste vitaminer for hår, hud og negle. Undersøgelser dokumenterer at underskud på vitaminet biotin, resulterer i manglende hårvækst og uønsket hårtab. Derfor indeholder Yuaia Hair Vitamins 5.000 mcg Biotin pr daglig dosis, så kroppen har de bedste næringsmæssige forudsætninger for at lave stærkt og sundt hår.
 • Vitamin A er afgørende for vækst, blodcirkulation og fornyelse af ilt rundt i kroppen. Da håret er et af kroppens hurtigst voksende væv, er Vitamin A derfor ekstra vigtigt. Det medvirker til en sund hovedbund, med god blodcirkulation og iltoptagelse, der gør det muligt for kroppen, at optage de vigtige næringsstoffer og kosttilskud, vi får.
 • Vitamin B5 har ligesom mange andre B-vitaminer stor betydning for håret. Vitamin B5 har en vigtig rolle med at producere nødvendige hormoner til væv- og cellevækst. Derfor er det ved hormonelle udsving/dysfunktioner vigtigt at indtage vitamin B5, så nedsat hårvækst og uønsket hårtab reduceres.
 • Vitamin B9 også kaldet Folsyre er et uundværligt biologisk støttevitamin, der hjælper andre essentielle næringsstoffer, så kroppens stofskifteprocesser fungerer gnidningsløst. B9-vitamin er vigtig for dannelse af nukleotider, der bidrager til opbygning af DNA og RNA og forskning viser at mangel på dette vitamin giver hårtab. Derudover kan mangel på folsyre give ubalance i hovedbund og hårsække.
 • Vitamin B6 er vigtig for kroppens energiproduktion. B6 er et aktivt antioxidant, der styrker immunforsvaret og er cellebeskyttende. Derudover hjælper det kroppen med omsætning af protein og glycogen, som er kroppens vigtigste energikilde, når det kommer til hårvækst.
 • Vitamin C er en stærk antioxidant, som bekæmper hårtab, beskytter mod ydre påvirkninger og hjælper med at bevare hårets naturlige farve. Derudover er en af de største fordele ved C-vitamin, at den hjælper kroppen med at producere kollagen. Kollagen er et meget vigtigt protein til håret og huden, som samtidig er vigtig for kroppens immunforsvar, hvilket jo kun er et plus.
 • Vitamin D er en af de vitaminer, som vi har sværest ved at få i nok mængder. D-vitamin går ind og skaber nye follikler – de små porer i hovedbunden hvor nyt hår vokser. Derfor kan mangel på Vitamin D betyde mindsket vårvækst og uønsket hårtab. Derudover indeholder Yuaia Hair Vitamins vigtige mineraler, som...

 • Zink gavner vedligeholdelsen af hår, hud og negle. Derudover er zink med til at holde de hormonelle niveauer stabile, da det hjælper på kroppens energiproduktion og proteinsyntese.
 • Jod er en vigtig faktor for et sundt hår. Jod indeholder potente anti-parasitiske, antivirale og antibakterielle egenskaber som hjælper og styrker din hovedbund, samt bekæmper infektioner i hovedbunden, der hindrer hårvækst. Derudover stimulerer den også skjoldbruskkirtlen, som hjælper med at øge hårvæksten.

Tyg 2 hårvitaminer grundigt hver dag i forbindelse med et måltid og oplev store forbedringer i dit hårs kvalitet og sundhed. Yuaia Hair Vitamins kan desuden trygt anvendes af veganere og allergikere, da vitaminerne er med naturlige ingredienser og sukker fra bær, samt er fri for gluten, laktose, gelatine og animalske ingredienser. Den eneste ulempe ved Yuaia Hair Vitamins er, at de SMAGER AF MERE!

Yuaia Hair Vitamins giver TOTALT Nice hair:

Hos Nicehair.dk er vores grundlægger, som bekendt skaldet, hvilket ofte fører til mange jokes...men hvor om alting er, så er vi dog ikke i tvivl om, at Yuaia Hair Vitamins kan gøre en stor forskel for dit hårs sundhed og dit personlige velvære. Vi sælger de fantastiske hårvitaminer til en yderst favorabel pris. Du kan finde dem og lignende produkter på følgende link...

Hårpleje

Yuaia Hair Vitamins - Hårfin balance.

Loading...