Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-4 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Lavinde Copenhagen
Lavinde Copenhagen
Lavinde Copenhagen
Viser 16 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Farve
Nude (Beige)
Sort
Øjenmakeup
Mascara
Vippe/Brynserum
Renseprodukter
Makeup fjerner
Indhold
Astma/ Allergi venlig
Oliefri
Parabenefri
Parfumefri
Vegansk
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Lavinde Copenhagen

Lavinde Copenhagen - Prisvindende dansk kosmetik- og hudplejemærke

Lavinde Copenhagen´s Mascaraer er, som de første i Verden, certificerede af Asthma Allergy Nordic. Faktisk er alle deres produkter allergicertificerede. Derfor kan Lavinde Copenhagens produkter anvende af både gravide og ammende, samt til alle, der har særlig sensitiv hud eller bare ønsker at beskytte sin hud bedst muligt mod unødig kemi.

PSSSST:

Lavinde Copenhagen er skabt af Cecilie Svendsen Vinde og Fillip Løwén Nielsen, der er partnere såvel privat, som forretningsmæssigt. Idéen opstod i 2015, fordi parret selv manglede eksklusive og allergivenlige skønhedsprodukter af de reneste råvarer – til en pris, hvor de fleste kan være med. Lavinde Copenhagen hed tidligere LØWÉN, men på grund af den store interesse fra udlandet, blev navnet ændret til Lavinde Copenhagen, da dette lød mere internationalt.

  • Brandet er stadig dansk.
  • Produkterne er de samme.
  • Ambitionerne er vokset.

Den lille spire i logoet, er i den grad sigende for Lavinde Copenhagen´s historie. Virksomheden startede, som et lille frø, der hurtigt begyndte at spire og som nu blomstrer i fuldt flor... i takt med der hele tiden tilføjes flere produkter og lande. Selvom deres mascaraer bliver fremstillet i Italien, har parret en finger med i hele processen - lige fra udvælgelsen af råvarer til farven på emballagen.
I foråret 2018 vandt Lavinde årets Care & Protect pris ved Danish Beauty Awards.

DE BEDSTE RÅVARER:

Lavinde Copenhagen benytter kun de bedste og reneste råvarer og alle produkterne indeholder minimum 3 aktive ingredienser, som hjælper med at styrke og pleje vipper og hud. På denne måde kan de sikre, at alle deres produkter altid er af højeste kvalitet. Sekskanterne på produkterne fremhæver de mest betydningsfulde vitaminer og mineraler i hvert produkt.

Hudallergi:

Hudallergi/kontaktallergi er en allergi, du kan få, hvis din hud kommer i kontakt med allergifremkaldende stoffer. Du kan blandt andet få hudallergi af parfume og forskellige konserveringsmidler. Risikoen for at få hudallergi øges, jo længere tid du er i kontakt med stoffet...ligesom det også har betydning, hvor ofte du kommer i kontakt med stoffet. En creme bliver på huden hele dagen, hvorimod en shampoo vaskes ud med det samme. Jo længere tid din hud bliver udsat for allergifremkaldende stoffer, desto større er risikoen for, at du udvikler hudallergi. Den Blå Krans et godt pejlemærke for dig. En lang række fageksperter vurderer de stoffer, der er i produkterne. Ved at vælge produkter med Den Blå Krans, udsætter du ikke din hud for de stoffer, der er kendt for at udgøre en særlig risiko for at give hudallergi.

Certificeringen:

Asthma Allergy Nordic certificeringen betyder, at Lavinde tager kemi og allergi meget alvorligt. Allergicertificeringen fra Asthma Allergy Nordic er et internationalt mærke, som blev stiftet i 2018 og er en forening mellem de nordiske allergimærkninger; Astma- Allergi Danmark, Astma och Allergi förbundet i Sverige og Norges Astma- og Allergiforbund. Astma- Allergi Danmark samt Asthma Allergy Nordic certificeringerne er din tryghed når det gælder hudallergi både ift. forebyggelse eller til dig der allerede lider af en hudallergi. Hver gang en producent søger om at få certificereingen hos Astma- Allergi Danmark laves en grundig gennemgang af samtlige indholdsstoffer i produktet. Der kigges også på relevante forureninger og produktionsprocessor samt kemikalier, alt sammen for at sikre et endeligt produkt der kan leve op til kravende og sikre dig bedst muligt mod en reaktion fra produktet. Foreningen samarbejder både med hudlæger og internationale foreninger samt forskere, for hele tiden at være opdateret på den nyeste viden.

Du kan læse mere på Astma- Allergi Danmarks hjemmeside her: https://www.astma-allergi.dk/allergimaerkning/ Og på Asthma- Allergy Nordic her: https://www.asthmaallergynordic.com/

Nicehair og Lavinde Copenhagen:

Lavinde Copenhagen er allergivenlig, men bestemt ikke kedelig. Deres populære produkter står side om side med de dyreste designer-brands...selvom Lavinde Copenhagen kun koster "det halve". Den eksklusive oplevelse begynder allerede ved emballagen, hvor der er kælet for selv den mindste detalje. Lavinde Copenhagen´s sans for detaljer følger produktet fra emballage til påførelsen. Intet er overladt til tilfældighederne, hvilket gør Lavinde Copenhagen til et efterspurgt produkt. Hos Nicehair.dk bekymrer vi os om din sundhed og derfor finder du Lavinde Copenhagen´s allergivenlige mascaras og rens i vores store udvalg af skønhedsprodukter.

Lavinde Copenhagen - Luksus fra yderst til inderst.

Loading...