Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

3 FOR 2 KEVIN MURPHY & DAVINES | -25% DANSKE BRANDS | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Lavinde Copenhagen
Lavinde Copenhagen
Viser 11 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Farve
Sort
Øjenmakeup
Mascara
Vippe/Brynserum
Renseprodukter
Makeup fjerner
Micellar Water
Indhold
Astma/ Allergi venlig
Oliefri
Parabenefri
Parfumefri
Vegansk
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Lavinde Copenhagen

Lavinde Copenhagen - Prisvindende dansk kosmetik

Lavinde Copenhagen´s Mascaraer er, som de første i Verden, deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark og bærer alle Den Blå Krans. Det er derfor sikkert at anvende Lavinde Copenhagen, uanset om du har særligt sensitiv hud eller bare ønsker at beskytte din hud bedst muligt mod unødig kemi. De indeholder hverken parabener, paraffin eller parfume.

PSSSST:

Lavinde Copenhagen er skabt af Cecilie Svendsen Vinde og Fillip Løwén Nielsen, der er partnere såvel privat, som forretningsmæssigt. Idéen opstod i 2015, fordi parret selv manglede eksklusive og allergivenlige skønhedsprodukter af de reneste råvarer – til en pris, hvor de fleste kan være med. Lavinde Copenhagen hed tidligere LØWÉN, men på grund af den store interesse fra udlandet, blev navnet ændret til Lavinde Copenhagen, da dette lød mere internationalt.

  • Brandet er stadig dansk.
  • Produkterne er de samme.
  • Ambitionerne er vokset.

Den lille spire i logoet, er i den grad sigende for Lavinde Copenhagen´s historie. Virksomheden startede, som et lille frø, der hurtigt begyndte at spire og som nu blomstrer i fuldt flor...i takt med der hele tiden tilføjes flere produkter og lande. Selvom deres mascaraer bliver fremstillet i Italien, har parret en finger med i hele processen - lige fra udvælgelsen af råvarer til farven på emballagen.
I foråret 2018 vandt Lavinde årets Care & Protect pris ved Danish Beauty Awards.

DE BEDSTE RÅVARER:

Lavinde Copenhagen benytter kun de bedste råvarer, som er rige på både vitaminer og mineraler. På denne måde kan de sikre, at alle deres produkter altid er af højeste kvalitet. Sekskanterne på produkterne fremhæver de mest betydningsfulde vitaminer og mineraler i hvert produkt.

Hudallergi:

Hudallergi/kontaktallergi er en allergi, du kan få, hvis din hud kommer i kontakt med allergifremkaldende stoffer. Du kan blandt andet få hudallergi af parfume og forskellige konserveringsmidler. Risikoen for at få hudallergi øges, jo længere tid du er i kontakt med stoffet...ligesom det også har betydning, hvor ofte du kommer i kontakt med stoffet. En creme bliver på huden hele dagen, hvorimod en shampoo vaskes ud med det samme. Jo længere tid din hud bliver udsat for allergifremkaldende stoffer, desto større er risikoen for, at du udvikler hudallergi. Den Blå Krans et godt pejlemærke for dig. En lang række fageksperter vurderer de stoffer, der er i produkterne. Ved at vælge produkter med Den Blå Krans, udsætter du ikke din hud for de stoffer, der er kendt for at udgøre en særlig risiko for at give hudallergi.

Den Blå Krans:

Den Blå Krans er din garanti for, at Lavinde tager kemi og allergi meget alvorligt. Allergimærket Den Blå Krans er et internationalt mærke, som er velkendt hos de danske forbrugere. Mærket blev grundlagt i Danmark i 1980’erne af patientforeningen Astma-Allergi Danmark, der arbejder med fokus på personlig sundhed, således hverdagen gøres lettere for folk med allergi, høfeber, astma og eksem. Formålet er at gøre det lettere at vælge og overskue sundheds- og allergivenlige produkter. Den Blå Krans hjælper dig med at nedsætte din risiko for hudallergi. Har du først fået det, følger det dig resten af livet i større eller mindre udstrækning.

Nicehair og Lavinde Copenhagen:

Lavinde Copenhagen er allergivenlig, men bestemt ikke kedelig. Deres populære produkter står side om side med de dyreste designer-brands...selvom Lavinde Copenhagen kun koster "det halve". Den eksklusive oplevelse begynder allerede ved emballagen, hvor der er kælet for selv den mindste detalje. Lavinde Copenhagen´s sans for detaljer følger produktet fra emballage til påførelsen. Intet er overladt til tilfældighederne, hvilket gør Lavinde Copenhagen til et efterspurgt produkt. Hos Nicehair.dk bekymrer vi os om din sundhed og derfor finder du Lavinde Copenhagen´s allergivenlige mascaras og rens i vores store udvalg af skønhedsprodukter.

Lavinde Copenhagen - Luksus fra yderst til inderst.

Loading...