Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
The Body Shop
The Body Shop
Viser 50 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Ansigtspleje
Dagcreme
Maske
Scrub/ Peeling
Serum
Kropspleje
Bodylotion
Bodywash
Massageolie
Dufte
Eau De Toilette
Hudtype
Alle Hudtyper
Normal
Tør Hud
Produktegenskaber
Fugt
Opstrammende
Køn
Til Kvinder
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
Nulstil filtrering
Gratis fragt!
Gratis fragt!

Grundlæggende om The Body Shop

Anita Roddick åbnede den første The Body Shop d. 26. marts 1976 i engelske Brighton. Siden 1976 har The Body Shop udviklet sig til at være en verdensomspændende virksomhed, der i tidens løb har haft stor succes med at tilbyde naturligt inspirerede skønhedsprodukter. Denne naturlige tilgang til skønhed resulterede i, at 39 forskellige lande i 1990 var i besiddelse af en The Body Shop forretning, blot 14 år efter den første åbning.

Op igennem 90’erne steg efterspørgslen på The Body Shop’s skønhedsprodukter voldsomt, eftersom The Body Shop intensiverede deres CSR-grundlag, ved at indtræde i kampen for bl.a. menneskerettigheder, miljøbeskyttelse, grøn energi og dyreværns bevægelser, som den dag i dag også er en del af The Body Shop’s værdisæt. Denne efterspørgsel er bestemt ikke forsvundet med årene, hvilket også er grunden til, at vi også vil tilbyde vores kunder skønhedsprodukter fra The Body Shop.

På nuværende tidspunkt består The Body Shop af 2.500 butikker fordelt i over 60 lande.

Skønhedsprodukter med etiske principper

Skønhedsprodukter fra The Body Shop er alle dannet ud fra én specifik, og meget sigende målsætning; The Body Shop’s skønhedsprodukter har til formål at tilfredsstille både krop og sjæl. Dette munder ud i nærende, berigende og bæredygtige produkter, som er inspireret af naturens mangfoldighed fra alle 4 verdenshjørner.

Derudover er produkterne aldrig blevet testet på dyr. Endvidere anvendes innovative produktions-processer til fremstilling af skønhedsprodukterne, således nye kosmetiske og naturlige ingredienser kan anvendes.

Loading...