Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

KUN I DAG | 35% PÅ KÉRASTASE, BIOTHERM OG KMS

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

NiceBox

Viser 17 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
Nulstil filtrering
Nicebox - December
199,00 kr
Nicebox - November - Hår
199,00 kr
Gratis fragt!
Nicebox - Nillers Edition
429,00 kr
Nicebox - Oktober
199,00 kr
Nicebox - September
199,00 kr
Nicebox - August
199,00 kr
Nicebox - Parfumefri
299,00 kr
Gratis fragt!
Nicebox - Deluxe Juli
489,00 kr
Nicebox - Juli
229,00 kr
NiceBox - Sun Edition
349,00 kr
Gratis fragt!
Nicebox - Deluxe Juni
489,00 kr
Nicebox - Juni
229,00 kr
Gratis fragt!
NiceBox - Deluxe Maj
489,00 kr
Nicebox - Maj
229,00 kr
Gratis fragt!
NiceBox - Deluxe April
489,00 kr
NiceBox - April
229,00 kr

NiceBox

Luksus og valuta for pengene

Er du også typen, der elsker at forkæle men ofte glemmer dig selv? Bare rolig - vi har løsningen! Sig hej til Nicebox - en goodiebox, du aldrig vil tage afsked med igen.

Vi er hos Nicehair utrolig stolte af at kunne præsentere vores NiceBox.

NiceBox er en goodiebox, der holder hvad den lover. En goodiebox er det perfekte koncept til dig, der enten allerede elsker at forkæle dig selv eller til dig, der ønsker at prioritere dig selv højere. Som Danmarks største online forhandler af skønhedsprodukter, glæder vi os til at forkæle vores kunder samtidig med vi ønsker at fremvise vores stadigt voksende sortiment. Den lækre og luksuriøse goodiebox kommer i to forskellige varianter, så du kan finde netop den, der tiltaler dig mest.

NiceBox er goodieboxen til dig, der hver eneste måned ønsker at forkæle dit indre beauty-monster. NiceBox indeholder nemlig minimum tre fullsize produkter - alt fra hårpleje, hudpleje, makeup til dufte og accessories, der sikrer noget for enhver smag. Nøgleordet for denne box er selvforkælelse, hvor du kan lade dig inspirere samt finde nye favorit produkter, du ikke anede, du kunne leve uden. Selvforkælelse samt value-for-money, what's not to like? Aldrig har luksus været lettere tilgængeligt. Produkterne du modtager i din goodiebox vil blive fremvist på vores Facebookside, så du kan lade dig inspirere.

NiceBox Deluxe er goodieboxen til dig, der ikke ønsker, gå på kompromis med kvaliteten, når det handler om at forkæle dig selv. Boksen er nemlig fyldt med en masse kendte mærkevarer og luksus brands inden for hår, hud, makeup og dufte. Det er selvforkælelse på højeste niveau, hvor du kan sætte dig selv i første række - det kan og skal vi tillade os selv. Ønsker du overraskelse og inspiration, er denne goodiebox lige noget for dig. Produkterne du modtager i din goodiebox vil blive fremvist på vores Facebookside, så du kan lade dig inspirere.

Vi gør opmærksomme på dette ikke er et sign-up til et abonnement.

Loading...