Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ MAKEUP OG HUDPLEJE | KLIK HER!

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
GOLD
GOLD
Viser 4 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Selvbruner
Selvbruner Spray
Stylingprodukter
Hårlak
Leave-in Spray
Hårvoks
Clay Voks
Produktegenskaber
Glans
Mat Look
Stærkt Hold
Volumen
Køn
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

GOLD er en mode fokuseret og professionel hårpleje serie. - Køb de eksklusive GOLD hårprodukter her

Produkterne er udviklet og skabt af nogle af de førende stylister i Skandinavien, som deler den samme vision for futuristiske hårprodukter. Miljøvenlige produkter, som er multifunktionelle, giver styrke og holdbarhed til at støtte dagens evigt skiftende og krævende udseende.

Hårpleje serien er skabt ud fra deres personlige filosofi: ”Vi tør at udfordre, for at skabe fremtiden”. Inspireret af det bedste fra naturens dufte og farver samt madens struktur. Produkterne er for det meste udelukkende fremstillet af naturlige og bæredygtige ressourcer, ved brug af rene æteriske olier, plante ekstrakter og naturlige antioxidanter. GOLD, en forkælende vifte af produkter som er innovative og funktionsdygtige.

I marts 2011 vil GOLD være en komplet nærende- og stylings serie for håret, bestående af 12 produkter som vil danne base for luksuriøse GOLD serie. GOLD vil altid være foran moden og levere nye produkter til deres hovedserie, som tiderne skifter. Hårprodukterne fra GOLD dækker alle behov og alle typer af hår, både kort, langt, tyndt, tykt, tørt, fedtet, normalt og meget mere!

De eksklusive formler kommer til at ændre måden, at bruge hårprodukter i dag. Så vær parat til at være en del af den "Gyldne Æra" for hårprodukter.

GOLD... Dansk kvalitet - Spansk kreativitet, udviklet af Victor Moreno & Marco Sharif.

Loading...