Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ 10 LUKSUSBRANDS | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Fredsted
Viser 0 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Fredsted the

Lækker te i mange varianter

Fra idé til te: Valdemar Fredsted blev, som ung, meget interesseret i te. Han erfarede, at der fandtes te i mange afskygninger og til forskellige formål. Interessen voksede og samtidig fandt Valdemar Fredsted ud af, at han havde sans for en god forretning. Han grundlagde derfor Tehuset Fredsted i Magstræde i København i 1917 og begyndte at fragte te hjem til danskerne fra fremmede og eksotiske steder verden over. Fredsted udviste stor respekt for de gamle te-traditioner. Han forsøgte dog samtidig også at udfordre vanens magt blandt andet ved at udforske teens mange sammensætnings- og nye anvendelsesmuligheder. Han var derfor altid på udkig efter nyt te, anderledes blandinger og forskelligartede udtryk, der på en og samme tid kunne friste og overraske danskernes smagsløg. Fredsted The er kendetegnet ved konstant at udfordre tedrikkere og samtidig bibeholde respekten for de gamle traditioner. Dette afspejles i det brede sortiment, der spænder over klassisk ren te i sort, grøn og hvid – til mange spændende blandinger af for eksempel te, frugt og urter.

Økologi: Fredsted The har brygget på gode teoplevelser i mere end 100 år og nøje blandet velgørende urtete, klassisk sort te, frugtte til grøn- og hvid te. Hos Fredsted satser de også stort på økologi og har et bredt udvalg af økologiske te. Tanken ved økologisk teproduktion er at tage mest muligt hensyn til naturen, miljøet, menneskene og dyrevelfærden hele vejen fra jord til bord.
Økologien er i stigende udvikling i hele verden. Økologien er en løsning og et tilvalg for den enkelte landmand og forbruger, i ligeså høj grad, som den er retningsgivende for landbrugets udvikling og for samfundets fremtidige forvaltning af natur- ressourcer, fødevareforsyning og madkultur

Fairtrade/"Stichting Max Havelaar": Fredsted The tilbyder også Fairtrade te. Det ligger virksomheden meget på sinde at være med til at påvirke og forandre verden til det bedre. Mærkningsordningen ”Stichting Max Havelaar” blev stiftet i Holland i 1988. Målet var at skabe mere lighed og retfærdighed for småbønderne i nogle af verdens fattigste lande og samtidig udvise miljø-menneskelige- og dyremæssige hensyn. Max Havelaar er navnet på en person i en roman af samme navn. Max Havelaar var i virkeligheden den hollandske embedsmand og forfatter Eduard Douwes Dekker, der skrev sin selvbiografiske roman under pseudonymet Multatuli (latin: ”Jeg har båret lidt meget.”). I midten af 1800-tallet kæmpede Dekker for bøndernes rettigheder i Indonesien, som dengang var hollandsk koloni. Bogen blev i 1977 filmatiseret. Første initiativ til Fairtrade blev taget i 1986, da mexicanske kaffebønder forklarede den hollandske udviklingsorganisation Solidaridad, at udviklingsstøtten kunne blive overflødig, hvis bønderne kunne få en fair pris for deres kaffebønner. Bønderne ville have handel frem for bistand. Solidaridad tog udfordringen op og lancerede mærkningsordningen "Max Havelaar" to år senere. I 2002 blev det internationale certificeringsmærke, som vi kender det i dag, lanceret og det indledte en gradvis navneændring til Fairtrade. I dag er 22 forbrugerlande og 74 producentlande med i ordningen, og der er i dag over 1,6 millioner bønder og arbejdere i systemet. 1994 blev Max Havelaar Fonden stiftet i Danmark af Folkekirkens Nødhjælp, Ibis, Mellemfolkeligt Samvirke, Ulandsimporten, Arbejderbevægelsens Internationale Forum og WWF Verdensnaturfonden. I foråret 2009 ændrede organisationen navn fra ”Max Havelaar Fonden” til ”Fairtrade Mærket Danmark”. Sidenhen i 2016 er det blevet til ’Fairtrade’. Fairtrade Denmark fik i 2017 retten til at kalde sig socialøkonomisk virksomhed.

Fredsted The på Nicehairs hylder: Nicehair.dk sælger Fredsted The i forskellige afskygninger og til farvorable priser. Hvis du skulle have brug for yderligere introduktion til Fredsted The, kan du klikke på de enkelte pakker og læse mere herom. Husk vi har hurtig levering. Vi har også fri fragt, hvis du selv kan hente din bestilling i vores Nicebeauty-butikker i Esbjerg og Kolding.

Fredsted The - nydelse i nu´et

Loading...