Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MIN. 22% PÅ ALT MAKEUP | KLIK HER!

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Coohé
Viser 0 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

COOHÈ Forskønnende og plejende ansigtsmasker

Harmoni: COOHÉ er baseret på en orientalsk hudplejefilosofi, hvor tankerne er at sprede den naturlige helbredende kraft gennem nøje udvalgte og special forarbejdede urter og ingredienser.
COOHÈ er overbevist om, at rigtig mange naturlige ingredienser kan give vores hud en ekstraordinær effekt, glød og sundhed. Indholdet i de forskellige masker er derfor nøje udvalgte og målrettet bestemte formål. COOHÈ tester ikke deres produkter på dyr og ingen af produkterne indeholder animalske ingredienser. De miljøvenlige og parabenefrie produkter testes i overensstemmelse med EU-regulering. Coohé mener, at skønhed kommer indefra gennem afbalancering af såvel krop, som sjæl. Det er vigtigt indimellem at kunne geare ned og slappe af fra gøremål og pligter. COOHÉ har dedikeret sig og er ivrig efter at give dig kvalitets hudplejeprodukter, der booster din hud og giver dig ro til selvforkælelse. Tænd stearinlys, lyt til afslappende musik, luk øjnene og lad COOHÈs ansigtsmaske arbejde med din hud imens. Indre og ydre balance skaber harmoni. Harmoni er et af de vigtigste nøgleord for COOHÈ Hver årsag har en bestemt virkning, og hver virkning har en tilsvarende årsag. For at forstå Østens mystik, tankegang og levevis, er det vigtigt at kunne forstå, hvad og hvor dette kommer fra.

Østen og Vesten i skøn forening: Ai Fang voksede op i Kina, hvorfra hendes kærlighed til kinesisk urtemedicin stammer. Som barn blev hun inspireret af sin mor, som lagde stor vægt på og havde en enorm tillid til plantelægemidler. Ais mor lærte hende meget om de naturlige urter og planter, deres unikke helbredende kræfter og deres forskellige energier. Urter har altid været en del af Ai's barndom. Hendes familie brugte urter i medicin, i madlavning og som naturlige hudplejemidler, netop derfor er Ai af den overbevisning, at urter kan løse enhver udfordring din hud eller din krop end måtte udsættes for...både udefra-og indefrakommende udfordringer. Ai tog sin lidenskab for urter med sig, da hun flyttede til Danmark i 2006. Det mere kølige og blæsende klima i Danmark påvirkede Ais hud. Hun oplevede, at huden blev meget tør hud og hun fik acne. Hun ønskede at finde en ansigtsmaske, som kunne afhjælpe disse hudproblemer, men hun kunne ikke finde nogle masker med naturlige ingredienser på markedet. Dette inspirerede Ai til at udvikle sine egne ansigtsmasker. Hun forenede sig med sin veninde, Laurie Ho. De to kvinder satte sig for at skabe skønhedsmasker med naturlige, enkle og rene ingredienser til både kvinder og mænd. De skabte sammen brandet COOHÉ, som betyder noget i stil med "kosmetik i harmoni med naturen". Navnet er sammensat af ord fra både engelsk og kinesisk. CO står for Cosmetic, O er for Origin og HE betyder Harmoni på kinesisk.

Yin og Yang: Yin og yang er symbolske begreber på vores krops to polariserende energier, der hele tiden vekslende supplerer hinanden. En harmonisk ligevægt mellem Yin- og Yang betyder sundhed og harmoni mellem krop og sjæl. En forstyrret ligevægt forårsager altid symptomer eller sygdomme på et eller andet plan. Yin og yang, det feminine princip og maskuline princip, udfylder en cirkel, hvor den sorte og feminine halvdel af cirklen er Yin og den hvide og maskuline halvdel af cirklen er Yang. Yang fremstilles som lys og repræsenterer dagen, varme, solen, sommer, liv, højre side af kroppen og indånding. Yin er mørke, natten, kulde, vinter, død, venstre side af kroppen og udånding. Yin og yang er to modsætninger, som aldrig kan eksistere uden sin modsætning og dette symboliseres ved at i Yin´s mørke del befinder sig en lille lys del af yang og omvendt befinder der sig i Yangs lyse del i lille mørk del af yin. I ethvert mørke findes der lys og enhver afslutning betyder begyndelsen på noget nyt. På samme måde er sygdom og sundhed heller ikke isolerede og modsatte fænomener, men et udtryk for en sammenhæng mellem Yin og Yang.

Magi for huden: COOHÈ har lagt hjerte og sjæl i at skabe ansigtsmasker, der er specialdesignet til at være nemme, behagelige og effektive...samtidig med de skal hjælpe med at skabe harmoni. Ingredienserne er fundet rundt om i verden og de er sammensat på en sådan måde, at din hud tilføres og bearbejdes på en både effektiv og sikker måde. COOHÈ mener, at urter og planter er åndelige. Hver plante - hvert enkelt græsstrå - har en unik medicinsk kraft og energi. COOHÈ følger stolte traditionelle orientalske hudplejefilosofier og har udviklet opskrifter til naturlægemidler, der er fremstillet af de reneste ingredienser. Der lægges vægt på sundhed og balance kombineret med moderne hudpleje teknologier, der er designet til at gøre din hud sundere, mere modstandsdygtig og smukkere. Maskerne er lavet af 100% Lyocell plantefibre og er udformet, så de passer perfekt til enhver ansigtsform. De indeholder et serum, der er velegnet til alle hudtyper. Når du anvender en COOHÈ ansigtsmaske, så bliver hudens porerne tvunget til langsomt at åbne sig. Hermed kan vand og essensnæringen trænge dydt ind i under huden, hvilket gør huden blød, fugtig og sund. Maskerne har en vis rengøringseffekt. Dette til fordel for eliminering af miljøpåvirkning, rester fra cremer og make-up, døde hudceller, samt overflødigt fedt fra huden. Samtidig giver maskerne huden mulighed for at komme i balance blandt andet ved virkning af de nærende ingredienser og den efterfølgende øgede metabolisme.

COOHÈ og Nicehair.dk: Hos Nicehair.dk kan du indtilvidere købe COOHÈs fantastiske Detox og Hydrating masker. Klik på de enkelte masker på Nicehair.dk for at få mere information om anvendelse, indhold og effekt. Husk vi har hurtig levering og masse af gode tilbud, hvor du ofte kan få gratis fragt med i købet.

COOHÈ - Oplev planternes kraft

Loading...