Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

15% RABATKODE = FALL15 (FÅ RESTRIKTIONER)

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 10%

Biotherm Aquasource Normal/Combination Skin Gift Set (Limited Edition)

299,00 kr
269,00 kr
Antal

Udsolgt
Beskrivelse

Biotherm Aquasource Normal/Combination Skin Gift Set er en gaveæske til kvinden, der ønsker en målrettet fugtpleje, der fugter, blødgør og opfrisker huden. Aquasource er til normal til kombineret hud, samtidig med at den er beriget med en unik kombination af fugtgivende ingredienser for en intensiv og langvarig fugt i en frisk og let konsistens.

Sættet indeholder:

  • 1 stk. Biosource Hydra-Toning Cleanser Normal/Combination Skin 50 ml
  • 1 stk. Biosource Instant Hydration Toning Lotion Normal/Combination Skin 100 ml
  • 1 stk. Aquasource Gel Normal/Combination Skin 50 ml

Biotherm Hydra-Toning Cleanser Normal/Combination Skin 50 ml: er en rensemousse til ansigtet, velegnet til normal/kombineret hud. Rensemoussen er en blid formel, som effektivt renser huden fri for snavs og stimulerer hudens naturlige balance og derved giver den også ny vitalitet. Den blide formel, løsner og fjerner selv den holdbarste og kraftigste makeup. Se fuld produktbeskrivelse her.

Biotherm Biosource Instant Hydration Toning Lotion Normal/Combination Skin 100 ml: er en skintonic til normal/kombineret hud. Den genopfrisker din hud i ansigtet, og sørger for at opretholde hudens naturlige fugtbalance. Foruden det, stimuleres huden og får ny vitalitet. Biotherm Biosource Skintonic fjerner rester af snavs, samt mindsker partikel forurening. Se fuld produktbeskrivelse her.

Biotherm Aquasource Gel Normal/Combination Skin 50 ml: er den ikoniske dagcreme elsket af kvinder over hele verden. Aquasource dagcremen er beriget med en unik kombination af ingredienser, der giver en intensiv og langvarig fugt. Den friske og lette konsistens smelter ind i huden, og da cremen ikke indeholder parabener og mineralske olier, kommer den ikke til at fedte - men efterlader huden blød og fugtet. Se fuld produktbeskrivelse her.

Find mere fra dette mærke:
Loading...