Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-4 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB DUFTE FOR MIN. 399KR. OG SPAR 26% (REGLER OG VILKÅR GÆLDER)* | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Body

Viser 15 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Ansigtspleje
Læbepleje
Kropspleje
Body Butter
Bodylotion
Bodyscrub & Exfoliering
Bodywash
Hånd- og fodpleje
Håndcreme
Hudtype
Alle Hudtyper
Normal
Sart/ Sensitive Hud
Stresset Hud
Tør Hud
Indhold
Miljøvenlig emballage
Parabenefri
Produktegenskaber
Beroligende
Cellulite
Fugt
Regenererende
Repair/ Genopbyggende
Reparerer Huden
Strækmærker
Køn
Til Kvinder
Unisex
Kits
Gavesæt/ Gaveæsker
Julekalender
Kits
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Biotherm Body

  • Fugter
  • Plejer
  • Intens næring

Biotherm har specialiseret sig i at lave pleje produkter til huden. Dette glæder måde i ansigtet og på kroppen. Huden på kroppen har brug for at blive plejet og beskyttet lige så meget som huden i ansigtet har. Der er desværre bare mange der glemmer vigtigheden i at pleje huden på kroppen. Biotherm har derfor udviklet en masse forskellige plejeprodukter til kroppen bl.a. bodylotion, roll-on, showergel, kropsolier, body scrub og cellulite cremer.

Miljøvenlig Biotherm er meget aktive omkring miljøtiltag. Der anvendes bl.a. genbrugsglas og der bruges kun papir fra miljøcertificeret dyrket skove. Det er derfor der ikke findes nogen indlægsseddel i æskerne, alt produktinformation findes på ydersiden af emballagen. Derudover kører Biotherm hvert år en kampagne - Water Lovers, hvor de donerer penge til organisationer, som arbejder med beskyttelse og fredning af vandområder rundt omkring i verden.

Biotherm Body Bestseller

  • Biotherm Corporel Body Milk Er en af de absolutte bestseller fra Biotherm. Denne skønne, lette og milde bodylotion beriger din hud med fugt og næring dybt nede i huden. Dette giver en langvarig silkeblød fornemmelse. Den styrker samtidig hudens forsvar.

  • Biotherm Deo Pure Invisible Roll-On Er den verdenskendte roll-on, som giver 48-timers antiperspirant effekt og holder huden under armene tør. Den let pudrede, silkebløde hinde beskytter og plejer huden og giver straks følelsen af velvære. Efterlader ikke en klistret hinde eller hvide spor på tøjet.

  • Biotherm Biomains Er en nærende og blødgørende håndcreme, der plejer hænderne og styrker neglene. den giver silkebløde og fugtede hænder, uden at de føles klistrede.

Det skal være ren nydelse at anvende Biotherm. Derfor har alle produkterne en lækker konsistens, skøn duft og et moderne design.

Loading...