Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Biosource/Biocils

Viser 8 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Ansigtspleje
Multifunktionelle produkter
Scrub/ Peeling
Skintonic/ Toner
Hårpleje
Multifunktionelle produkter
Renseprodukter
Makeup fjerner
Micellar Water
Rensegel
Renseolie
Renseskum
Hudtype
Alle Hudtyper
Kombineret Hud
Normal
Sart/ Sensitiv Hud
Tør Hud
Uren Hud
Indhold
Parabenefri
Produktegenskaber
Beroligende
Fugt
Køn
Til Kvinder
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Biosource/Biocils

Biotherm går meget op i at produkterne skal være miljøvejlige, dermed indhold som emballage. Emballagen er af genbrugsglas, og dermed er emballagepakningen også miljøcerfiticeret fra dertilhørende dyrkede skove. Det er derfor der ikke findes nogen indlægsseddel i æskerne, alt produktinformation findes på ydersiden af emballagen.

Biotherm har delt hudplejen op i to forskellige hudtyper:

  • Normal hud
  • Tør hud

Hvorfor afrense huden?

Afrensning er det vigtigste trin i ens hudpleje, hvad enten om man har tør eller normal hud. Biotherm har lanceret en utrolig lækker og effektiv renseserie der passer til alle hudtyper og aldre, som b.la. indeholder naturlige mineraler og mineralske salte.

Daglig afrensning er vigtig, i forhold til alders forebyggelse og men også pga. huden, da den udfylder en vigtig, beskyttende funktion for kroppen. Både mod mekaniske skader men også ved at holde bakterier og andre skadelige mikroorganismer og stoffer ude. Men huden holder også noget inde, nemlig væske. Mennesket består mest af vand og det er vigtigt at vi ikke mister for meget væske ved fordampning fra vores relativt store overflade.

Hudens yderste lag, epidermis/overhuden, er derfor næsten helt vandtæt. Tætheden skyldes, at de aktive celler inderst i epidermis producerer en blanding af fedtstoffer, som lægger sig imellem de ydreliggende, døde hudceller og danner den såkaldte "hudbarriere". Hudpleje kan være nødvendig for at opretholde eller genskabe hudens smidighed og fugtighed. Hvis hudens barriereeffekt nedsættes, fordamper der for meget vand fra huden. Den kan blive tør, skællende og endog sprukken, hvilket kan medføre kløe, rødmen, eksem og nedsat beskyttelse mod infektioner og irritamenter i det pågældende område.

Loading...