Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

7 X ECOOKING DAGSTILBUD - KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Aquasource

Viser 34 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Farve
Lyserød (Pink)
Ansigtspleje
Dagcreme
Maske
Multifunktionelle produkter
Natcreme
Serum
Skintonic/ Toner
Øjencreme
Ansigtsmakeup
BB/ CC Creme
Læber
Lip Plumper
Hårpleje
Multifunktionelle produkter
Renseprodukter
Makeup fjerner
Micellar Water
Rensemælk/Rensecreme
Renseskum
Hudtype
Alle Hudtyper
Kombineret Hud
Normal
Sart/ Sensitive Hud
Tør Hud
Indhold
Miljøvenlig emballage
Parabenefri
SPF 15 og under
Produktegenskaber
Anti-Age
Beroligende
Fugt
Glød
Kølende
Let/ Medium Dækkeevne
Mørke Rande
Rynker/ Fine Linjer
Størrelse
Rejsestørrelse
XL-Størrelse
Køn
Til Kvinder
Unisex
Kits
Gavesæt/ Gaveæsker
Kits
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
Nulstil filtrering
Biotherm Aquasource Deep Serum 50 ml
399,00 kr
359,00 kr

AQUASOURCE

  • Fugt
  • Glød
  • Udstråling

Disse er nøgleordne for hvad Aquasource gør for din hud. Serien tilfører masser af intensiv fugt til huden, ved hjælp naturligt mineralvand fra de franskekilder. Alle ingredienserne i Aquasource serien, er af naturlig oprindelse og stammer fra vand. Som vi alle nok ved, er kilden til en smuk ung og velplejet hud igennem vand. Dette har Biotherm forsket en masse i, og her der igennem udviklet denne eksklusive og fantastiske hudpleje serie, der beriger din hud med masser af fugt, så den får en sund, smuk og uimodståelig udstråling.

Life Plakton Aquasource er bygget op på naturlig kildevand og Life Plakton. Life Plakton indeholder 36 forskellige vitaminer og mineraler, som har en helt unik egenskab til at indkapsle og bibeholde fugten i huden. De aktive vitaminer og mineraler, arbejder dybt nede i huden, og tilfører masser af fugt og næring, der hvor huden har mest brug for det, samt har en beroligende effekt. Resultatet bliver en gennemfugtet og velplejet hud, der får sin naturlige glød tilbage. Alle produkterne trænger dybt ned i huden, så de fedter eller klistre ikke.

Biotherm Aquasource er alle uden parabener, og mange er tilmed også uden mineralske olier

Aquasource bestsellere:

  • Biotherm Aquasource Gel Der er en fugtgivende gelé, som er beriget med en unik kombination af fugtgivende ingredienser, der giver langvarig og intensiv fugt til huden. Den er helt uden parabener og mineralske olier. Geléen har en frisk og let konsistens, der hurtigt trænger ind i huden, uden at fedte.

  • Biotherm Aquasource Dry Skin Cream Er en absolut favorit creme, blandt Biotherm elskere verden over, da den er specielt velegnet til tør hud. Den er helt uden parabener og mineralske olier, og giver intensiv blødgørende fugtpleje til ansigtet.

  • Biotherm Aquasource Eye Depuffer Er en kølende øjengelé, der indeholder life plakton, mentol og mikro perler, som har en beroligende effekt op poser under øjnene. Dine øjenomgivelser vil føles gennem fugtet og friske hele dagen.

Det skal være en nydelse at anvende Biotherm. Derfor har alle produkterne en lækker konsistens, skøn duft og et moderne design.

Loading...