Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB HÅRPLEJE OG/ELLER HUDPLEJE FOR MIN. 119KR. OG SPAR 25% (REGLER OG VILKÅR GÆLDER)* | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Sun

Viser 13 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Sol Produkter
Aftersun
Solcreme Ansigt
Solcreme Krop
Selvbruner
Selvbruner Olie
Selvbruner Spray
Hudtype
Alle Hudtyper
Indhold
Miljøvenlig emballage
Parabenefri
SPF 16-30
SPF 31-50
SPF 51 og over
Svanemærket
Produktegenskaber
Fugt
UV-Beskyttelse
Størrelse
XL-Størrelse
Køn
Til Kvinder
Unisex
Kits
Gavesæt/ Gaveæsker
Kits
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Biotherm Solaire

  • UV beskyttelse
  • Anti-age effekt
  • Rig på vitaminer

Biotherm Solaire er en luksuriøs sol serie, der beskytter huden, mod solens farlige UVA og UVB stråler. Det er rigtig vigtigt at beskytte huden i solen, da UVA stråler har en hurtigt ældende effekt på huden, og UVB stråler er dem der brænder huden, så huden kan blive solskoldet. Alle produkterne i Biotherm Solaire serien har en let konsistens, som hurtigt absorberes i huden, så de ikke fedter eller klistre. Der ud over efterlader produkterne ikke en hvid hinde på huden, som man desværre kender det fra andre solprodukter. Alle deres solprodukter kan bruges af hele familien, og de har alle en mild duft af frisk citrus.

Anti-age og vitaminer Mange af Biotherm Solaire produkterne inderholder særlige ingredienser der modvirker at huden ældes for hurtigt. De går ind og forebygger og reducerer de første tegn på fine linjer, samt har en mild opstrammende effekt på huden. Der ud over er alle produkterne beriget med E-vitamin og Pure Termisk Plakton, som sikrer at huden ikke bliver udtørret, men derimod er silkeblød og gennemfugtet gennem hele dagen. Alle de plejende og milde egenskaber gør, at alle solprodukterne er velegnet til alle hudtyper, også følsom og sensitiv hud.

Mange af Biotherm Solaire produkterne er uden parabener

Biotherm Solaire Bestseller:

  • Biotherm Solaire Creme Anti-age Spf 50 Er den populære solcreme til ansigtet, som med hele faktor 50, holder din sarte hud i ansigtet beskyttet hele dagen igennem, selv under ekstrem sol eksponering. Den indeholder også det særlige anti-age ingrediens, der forfiner og opstrammer huden, samt giver en silkeblød fornemmelse.

  • Biotherm Solaire Lait Spf 30 Er den klassiske solcreme fra Biotherm til hele familien. Den passer til alle hudtyper, selv sensitiv hud. Den er velegnet til både krop og ansigt og har har samme lette konsistens og duft, som Lait Corporel body lotion.

  • Biotherm After Sun Creme Nacrée Er en lækker og kølende after sun til hele kroppen. Den indeholder algeekstrakter der blødgører, beroligerer og fugter huden, samt fremmer cellefornyelsen. Dens kølende og beroligende effekt, er perfekt pleje til huden efter soludsættelse. Den giver huden optimal hydrering og hjælper med at bevare hudens kulør i længere tid.

Det skal være ren nydelse at anvende Biotherm. Derfor har alle produkterne en lækker konsistens, skøn duft og et moderne design.

Loading...