Blue Therapy

Blue Therapy

Serien Blue Therapy er en nærende anti-age serie til kvinder fra ca. 35-40 års alderen. Serien hjælper målrettet på at forebygge og mindske pigmentforandringer, rynker og manglende fylde.

  • Udglatter
  • Opstrammer
  • Pigmentforandringer

Biotherm Blue Therapy Normal Hud Spf 15: en dagcreme med solfaktor 15 til normal/kombineret hud. Virker opstrammende på rynker, bekæmper pigmentforandringer og og manglende fylde. Huden leveres glattere, faster og mere frisk.

Biotherm Blue Therapy Tør Hud Spf 15: er en dagcreme til tør hud, med solfaktor 15. Denne creme henvender sig til kvinder, der mangler ansigtspleje målrettet til at forebygge og bekæmpe pigmentpletter, rynker samt fylde i huden. Huden leveres glattere, faster og mere frisk.

Biotherm Blue Therapy Accelerated Creme: En skøn ansigtscreme uden solfactor og velegnet til kvinder med alle hudtyper. Cremen hjælper målrettet på rynker og fylde. Din hud leveres glattere, fastere og mere frisk.

Blue Therapy Night Creme: I løbet af natten, mens man sover, er huden mest modtagelig for ekstra pleje og får optimal udbytte af en nærende natcreme. Denne natcreme egner sig til alle hudtyper som målrettet forebygger og bekæmper pigmentpletter, rynker og manglende fylde. Formlen efterlader huden blødere og med fornyet udstråling.

Biotherm Blue Therapy Eye Creme: En super skøn anti-age øjencremen der mindsker rynker og poser under øjnene for et friskere udtryk.

Biotherm Blue Therapy Accelerated Serum: er en skøn plejende letvægtsserum, der absorberes øjeblikkeligt. Denne serum mindsker pigmentpletter, rynker og manglende fylde.

Blue Therapy [Lift & Blur]

Serien Blue Therapy [Lift & Blur] henvender sig til kvinder fra 40 årsladeren, som føler hendes hud mangler mere opstrammende effekt. Med den synlige teknologi teknologi sammen med en kombination af lysreflekterende ingredienser, leveres hudens ældningstegn reduceret øjeblikkeligt. Rynker og porer er synes øjeblikkeligt mindskes.

  • Opstrammer
  • Udglatter

Biotherm Blue Therapy Lift & Blur Creme: -denne anti-age creme er til kvinder der ønsker et opstrammende og udglattende effekt. Med en synlig teknologi sammen med en kombination af lysreflekterende ingredienser, leveres hudens ældningstegn reduceret øjeblikkeligt. Huden leveres mere fast og ujævnheder er mindsket.

Biotherm Blue Therapy Ultra Blur: er et utroligt godt filler produkt til en nu og her effekt. Den giver en målrettet udglattende effekt og med sin synlige teknologi sammen med en kombination af lysreflekterende ingredienser, leveres hudens ældningstegn reduceret øjeblikkeligt. Rynker og porer er synes øjeblikkeligt mindsket.

Blue Therapy

Biotherm Blue Therapy Accelerated Cream All Skintypes 50 ml
Vejl. pris 499,00 kr
Din pris 399,00 kr
Biotherm Blue Therapy Accelerated Repairing Serum 30 ml
Vejl. pris 425,00 kr
Din pris 340,00 kr
Biotherm Blue Therapy Accelerated Repairing Serum 50 ml
Vejl. pris 565,00 kr
Din pris 452,00 kr
Biotherm Blue Therapy Eye-Opening Serum 16,5 ml
Vejl. pris 365,00 kr
Din pris 292,00 kr
Biotherm Blue Therapy Night Cream All Skintypes 50 ml
Vejl. pris 499,00 kr
Din pris 399,00 kr
Biotherm Blue Therapy Serum-In-Oil Night 30 ml
Vejl. pris 475,00 kr
Din pris 380,00 kr
Kundeservice
Ring til os på 32 200 200
Ægte varer
Alle varer er 100% ægte
Største udvalg
Altid over 10.000 varenumre

Tilføjet til kurven

I alt
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt