Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ HÅRPLEJE OG HUDPLEJE VED KØB FOR MIN. 119KR.* | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Blue Therapy

Viser 14 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Ansigtspleje
Dagcreme
Natcreme
Serum
Øjencreme
Hudtype
Alle Hudtyper
Fedtet Hud
Kombineret Hud
Moden Hud
Normal
Pigmenteret Hud
Tør Hud
Indhold
Parabenefri
SPF 16-30
Vegansk
Økologisk/ Naturlig
Produktegenskaber
Anti-Age
Beroligende
Fugt
Glød
Mørke Rande
Opstrammende
Pigmentforandringer
Regenererende
Reparerer Huden
Rynker/ Fine Linjer
UV-Beskyttelse
Størrelse
XL-Størrelse
Køn
Til Kvinder
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Biotherm Blue Therapy Uplift 50 ml
Vejl. pris 625,00 kr
449,00 kr

Blue Therapy

Serien Blue Therapy er en nærende anti-age serie til kvinder fra ca. 35-40 års alderen. Serien hjælper målrettet på at forebygge og mindske pigmentforandringer, rynker og manglende fylde.

  • Udglatter
  • Opstrammer
  • Pigmentforandringer

Biotherm Blue Therapy Normal Hud Spf 15: en dagcreme med solfaktor 15 til normal/kombineret hud. Virker opstrammende på rynker, bekæmper pigmentforandringer og og manglende fylde. Huden leveres glattere, faster og mere frisk.

Biotherm Blue Therapy Tør Hud Spf 15: er en dagcreme til tør hud, med solfaktor 15. Denne creme henvender sig til kvinder, der mangler ansigtspleje målrettet til at forebygge og bekæmpe pigmentpletter, rynker samt fylde i huden. Huden leveres glattere, faster og mere frisk.

Biotherm Blue Therapy Accelerated Creme: En skøn ansigtscreme uden solfactor og velegnet til kvinder med alle hudtyper. Cremen hjælper målrettet på rynker og fylde. Din hud leveres glattere, fastere og mere frisk.

Blue Therapy Night Creme: I løbet af natten, mens man sover, er huden mest modtagelig for ekstra pleje og får optimal udbytte af en nærende natcreme. Denne natcreme egner sig til alle hudtyper som målrettet forebygger og bekæmper pigmentpletter, rynker og manglende fylde. Formlen efterlader huden blødere og med fornyet udstråling.

Biotherm Blue Therapy Eye Creme: En super skøn anti-age øjencremen der mindsker rynker og poser under øjnene for et friskere udtryk.

Biotherm Blue Therapy Accelerated Serum: er en skøn plejende letvægtsserum, der absorberes øjeblikkeligt. Denne serum mindsker pigmentpletter, rynker og manglende fylde.

Blue Therapy [Lift & Blur]

Serien Blue Therapy [Lift & Blur] henvender sig til kvinder fra 40 årsladeren, som føler hendes hud mangler mere opstrammende effekt. Med den synlige teknologi teknologi sammen med en kombination af lysreflekterende ingredienser, leveres hudens ældningstegn reduceret øjeblikkeligt. Rynker og porer er synes øjeblikkeligt mindskes.

  • Opstrammer
  • Udglatter

Biotherm Blue Therapy Lift & Blur Creme: -denne anti-age creme er til kvinder der ønsker et opstrammende og udglattende effekt. Med en synlig teknologi sammen med en kombination af lysreflekterende ingredienser, leveres hudens ældningstegn reduceret øjeblikkeligt. Huden leveres mere fast og ujævnheder er mindsket.

Biotherm Blue Therapy Ultra Blur: er et utroligt godt filler produkt til en nu og her effekt. Den giver en målrettet udglattende effekt og med sin synlige teknologi sammen med en kombination af lysreflekterende ingredienser, leveres hudens ældningstegn reduceret øjeblikkeligt. Rynker og porer er synes øjeblikkeligt mindsket.

Loading...