Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ AL HÅRPLEJE | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Deo

Viser 16 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Kropspleje
Bodywash
Dufte
Deo Spray
Deo Stick
Roll-On
Hudtype
Alle Hudtyper
Sart/ Sensitive Hud
Indhold
Alkoholfri
Aluminiumfri
Parabenefri
Parfumefri
Økologisk/ Naturlig
Produktegenskaber
Antiperspirant
Beroligende
Energigivende
Køn
Til Kvinder
Til Mænd
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Undgå svedlugt

Der er ikke noget værre end at lugte af sved allerede i løbet af formiddagen. Med Biotherms store udvalg deodoranter, er du sikret mod svedlugt hele dagen igennem.

Deo'er til mænd og kvinder

Biotherm er kendt for deres fantastiske kropspleje, herunder deres deodoranter. De findes i forskellige typer og udgaver, både til mænd og kvinder. Du kan få nogle neutrale og andre med en skøn duft. Fælles for dem alle, er at de med deres milde formel holder dig tør og frisk i op til 48 timer. Der er taget højde for den tynde hud underarmene, så de indeholder hverken parabener eller alkohol. Biotherm er specielt kendt for deres roll-on, f.eks.:

  • Biotherm Deo Pure Roll-on er en antiperspirant, der er ultra effektiv og langtidsvirkende, hvilket skyldes et aktivt mineralkompleks. Deo Pure er specielt udviklet til at minimere risikoen for allergi, og er meget mild, selv til følsom hud efter hårfjerning. En roll-on hurtigt absorberes og efterlader ingen klæbrige mærker.

  • Biotherm Homme Day Control 48H Roll-on er en anti-perspirant, som effektivt regulerer svedabsorberingen uden at blokere. Den holder huden tør og frisk, samt modvirker dårlig lugt der opstår pga. bakteriedannelse. En absolut bestseller til mænd i alle aldre.
Loading...