Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

22% PÅ NÆSTEN ALT VED KØB OVER 119KR.* (REGLER OG VILKÅR GÆLDER) | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage digital kommunikation fra Nicehair

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Deo

Viser 16 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Dufte
Deo Spray
Deo Stick
Roll-On
Indhold
Alkoholfri
Aluminiumfri
Parabenefri
Økologisk/ Naturlig
Produktegenskaber
Antiperspirant
Køn
Til Kvinder
Til Mænd
Kits
Gavesæt/ Gaveæsker
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Biotherm Body Deo Pure Roll-On 75 ml
Vejl. pris 175,00 kr
115,00 kr
Biotherm Body Deo Pure Stick Antiperspirant 40 ml
Vejl. pris 175,00 kr
119,00 kr
Biotherm Body Deo Pure Invisible Roll-On 75 ml
Vejl. pris 175,00 kr
119,00 kr
Biotherm Homme Day Control Deodorant Spray 150 ml
Vejl. pris 185,00 kr
129,00 kr

Undgå svedlugt med en deo fra Biotherm

Der findes næsten ikke noget værre end at lugte af sved, når du ved, du skal omgås andre mennesker. Heldigvis for dig, så kan du hos NiceHair finde friske og milde deodoranter, som effektivt beskytter dig mod svedlugt. Vælg for eksempel en deo fra Biotherm, så du kan føle dig godt tilpas og velduftende hele dagen.

Biotherm er et anerkendt brand, som producerer lækre hudplejeprodukter, og de er især kendt for brugen af plankton i deres formler. Det franske mærke, som så dagens lys i 1952, er både et populært og velanset brand, som tilbyder et hav af fantastiske produkter til din krop. Hos NiceHair kan du blandt andet finde:

  • Parfumer
  • Bodylotion
  • Showergel
  • Deodoranter

NiceHair har alt, hvad du skal bruge fra Biotherm, for at du kan pleje din krop bedst muligt. Hvert enkelt produkt har en skøn duft, så du kan helt sikkert finde dine nye favoritter inden for hudpleje blandt Biotherms sortiment.

Vælg en antiperspirant deodorant fra Biotherm

Du kan stort set finde alt indenfor hudpleje hos Biotherm, og du kan få produkter som passer til alle hudtyper. Biotherms deodoranter er især gode, da de har en mild duft og er skånsomme mod huden under dine arme. På trods af den nænsomme formel så virker de stadig utroligt effektivt mod svedlugt, så du er optimalt beskyttet hele dagen. Med en god deodorant kan du forebygge og fjerne lugt, så du ikke skal bekymre dig om svedpletter under armene.

Når du vælger en deodorant fra Biotherm, så får du faktisk en antiperspirant. En antiperspirant forsøger ikke bare at modvirke lugt med duft, men denne type deodorant indeholder aluminiumssalte, som trækker dine svedkirtler sammen, så mindre sved kan komme ud. Hvis du har tendens til at svede meget, så kan en antiperspirant deodorant altså være en stor hjælp. På den måde behøver du ikke at føle dig utilpas i hverdagen.

Deodoranterne fra Biotherm kommer både som roll-on og spray, så du kan vælge den type, du foretrækker. Der er nemlig stor forskel på, om folk synes bedst om den kolde spray eller en deo, som rulles direkte på huden. Begge varianter smitter ikke af og er nemme at påføre. Derudover kan du vælge mellem forskellige gode dufte. Du kan blandt andet få en deodorant med en mere diskret duft, eller du kan finde en variant, som har en dejlig frisk duft.

Mange af Biotherms deodoranter er uden alkohol og med en mild duft, og derfor fungerer de rigtigt godt til dig med sensitiv hud. Fordi Biotherms produkter er så skånsomme mod huden, så kan du sagtens bruge deodoranten lige efter barbering.

Undgå pletter på tøjet med en deodorant fra Biotherm

Biotherms deodoranter har en let konsistens, og de absorberes hurtigt i huden. Produkterne smitter ikke af på dit tøj, så du behøver ikke at bekymre dig om, at din deodorant efterlader trælse, gule skjolder eller hvide mærker under armene.

Et godt råd er at påføre deodoranten lige efter badet, hvor huden stadig er lidt fugtig. En deodorant trænger nemlig hurtigere ind på varm og fugtig hud, og så kan du være helt sikker på at undgå plamager på tøjet allerede fra morgenstunden.

Prøv Biotherms deodoranter og andre hudplejeprodukter til mænd

Biotherm er ikke kun for kvinder, for brandet laver nemlig også skønne produkter til mænd. Her kan du få alt fra rensegel til øjencreme, så du som mand også kan nyde den velvære, som kommer af at pleje sin hud. Der er forskellige serier, som hver især har sine fordele. Du kan blandt andet få serierne:

  • Homme Age Fitness
  • Homme Aquapower
  • Homme T-Pur
  • Homme Force Supreme

Age Fitness-serien samt Force Supreme beskytter din hud mod alderstegn, T-pur er til dig med urenheder og fedtet hud, og Aquapower fugter din hud og giver den ny energi.

Udover hudplejeprodukter, så laver Biotherm også deodoranter til mænd, der både fås som roll-on og spray. Også disse deodoranter fungerer som en antiperspirant, så du kan være beskyttet mod svedlugt hele dagen. Med en deo fra Biotherm vil din hud føles frisk og ren.

Se vores udvalg af deodoranter fra Biotherm og find din favorit i dag. Vi har produkter til alle hudtyper.

Loading...