Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MIN. 25% PÅ HELE SHOPPEN | 30% PÅ PARFUMER | VILDE DAGSTILBUD

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

8 tips: Sådan får du sundere og mere glansfuldt hår!

8 tips: Sådan får du sundere og mere glansfuldt hår!

Uanset om du har langt eller kort hår, er der et par måder hvorpå, du helt naturligt kan få dit hår til at blive sundere.

Alt du skal gøre er, at spise de rigtige fødevarer og dit hår vil blive sundere - Helt naturligt!

Vi har lavet 8 tips, så du kan få sundere hår - både at se på og at føle på:

#1 Laks

8 tips: Sådan får du sundere og mere glansfuldt hår!

... fyldt med D-vitamin, proteiner og omega-3 fedtstoffer, der stimulerer håret til at vokse hurtigere, samtidig med at tage sig af hovedbunden og få den i balance.

#2 Gul peber
... ikke mange mennesker ved det, men gul peber har næsten fem og en halv gange så meget C-vitamin som en appelsin. C-vitamin er godt for håret, da det indeholder super-antioxidant som styrker hårstråene, så risikoen for, at håret knækker er reduceret.

#3 Østers
... de indeholder en masse zink, som er en af de mest berømte krigere mod hårtab og ubalancerede hovedbunde. Knap 30 gram østers er nok for dig til at dække 493% af din daglige dosis af zink, utroligt hva? Men vær ekstra opmærksom på, hvor østerne kommer fra! Når østers fx fanges i Den Mexicanske Golf kan de indeholde enorme mængder cadmium, der ikke er godt for hverken hår eller kroppen.

#4 Æg

8 tips: Sådan får du sundere og mere glansfuldt hår!

... en god kilde til omega-3 og biotin, som oftest sælges som kosttilskud i form af tabletter. Den højeste koncentration af disse råvarer er i æggeblommen og ikke i det hvide. Faktisk har indtagelsen af æggehvider den effekt, at den modvirker og forhindrer kroppen i at optage biotin - hvilket igen betyder, at håret ikke får nok næringsstoffer til at vokse hurtigt.

#5 Solsikkefrø
... blot et par små frø kan give dig masser af nyttige E-vitamin, som fremmer blodcirkulationen og gør dit hår sundere.

#6 Søde kartofler
... disse er fyldt med beta-caroten, forløberen til vitamin A, der fremmer hårvækst og sund hovedbund. Dette er super for både hår og krop, og i sin naturlige form noget af det bedste næring du kan få.

#7 Avocado

8 tips: Sådan får du sundere og mere glansfuldt hår!

... denne frugt er fyldt med gavnlige fedtstoffer, som giver en naturlig smuk hud med masser af glans. Når avocado påføres håret, har avocadoer en tendens til at stimulere produktionen af kollagen og elastin. En fin hårkur indeholder en hel avocado blandet med massage creme fraiche og påføres i håret og i hovedbunden - og lad den blive i ca 10 minutter, før du skyller håret grundigt.

#8 Mandler
... indeholder en høj dosis af biotin. Fx 2,5 dl mandler svarer til næsten 1/3 af dit daglige anbefalet dosis. Når du tilføjer mandler i din kost, bør du se resultater inden for 1-2 måneder.

Mere blødt og glansfuldt hår?

Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, behandle din hud eller sætte dit hår. Vi kommer løbende med masser af nye artikler om alt, hvad der rører sig inden for skønhedsuniverset. Så vi håber, du vil læse med, og at du bliver inspireret!

Loading...