Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

Leveringstiden er forlænget pga. flytning. Forventet leveringstid: 5-7 hverdage

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Sådan undgår du fedtet hår

1. Spar på hårvasken

2. Brug tørshampoo

3. Find frem til de rette produkter for dig

4. Vask håret to gange, når du vasker

Læs vores guide til hvordan du behandler fedtet hår bedst nedenfor

Sådan undgår du fedtet hår

Der er ikke noget værre end fedtet hår, og slet ikke når det begynder at fedte nogle timer efter man har vasket det - eller at det allerede ser meget fedtet ud dagen efter.

Jeg vil give nogle gode råd til, hvad du selv kan gøre, for at undgå fedtet hår.

Spar på hårvasken

Det er hverken godt for håret eller hovedbunden at blive vasket hver dag. Når du vasker dit hår hver dag, vil din hovedbund automatisk begynde at producere mere fedtstof, som i nogens tilfælde trækker hurtigt ud i håret.

Det du kan gøre for at slippe af med den fedtede hovedbund, er kun at vaske dit hår to gange i ugen - men "kun" to hårvaske i ugen kan være en hård start! Men jeg vil klart anbefale at tage udfordringen op, da man efter ca. en måned ville kunne mærke og se en forskel.

Jeg anbefaler at du starter stille og roligt ud med at droppe den daglige hårvask. Start med at vaske dit hår hver anden dag i ca. en uge eller to, herefter begynder du at vaske det hver tredje dag. På denne måde slipper du af med over producering af fedt i hovedbunden.

Tørshampoo

Når du nu ikke skal vaske dit hår mere end to gange i ugen, vil du helt sikkert komme til at elske tørshampoo, hvis du ikke allerede i forvejen gør det.

En tørshampoo er udviklet til at absorbere fedtet fra hovedbunden, og kan derfor være en stor hjælp for dig i din nye tilvænning af “kun” et par hårvaske i ugen.

Jeg vil anbefale dig at du køber en god tørshampoo som ikke "lukker" af for at hovedbunden kan ånde. Husk at ryste din tørshampoo godt inden du sprayer den i håret.

Tørshampooen bruges primært ved hårrødderne, men kan sagtens bruges i længderne hvis de også trænger til en opfriskning. Det er vigtigt at du holder en afstand på 20 til 30 cm fra tørshampooen og til håret, når den sprays i.

Her kan jeg varmt anbefale Redken Cerafill Maximize Texture Effect, som er specielt udviklet til ikke at lukke hovedbunden.

Sådan undgår du fedtet hår

Brug de rette produkter på den rette måde

Jeg vil anbefale du altid bruger de rette produkter til dit hår, hvis du lider meget af fedtet hovedbund/hår. Det er en rigtig god ide at bruge en shampoo som er udviklet til at hjælpe på det område.

Her kan jeg anbefale dig Kérastase Specifique Bain Divalent Shampoo, som hjælper mod fedtet hovedbund - men samtidig plejer længderne. Sørg for aldrig at komme kur og conditioner i hovedbunden, da det vil få det til at se fedtet ud hurtigere.

Hvis dit hår er meget fedtet og du ikke føler det hjælper at du vasker det, så prøv at komme din shampoo i tørt hår og vaske det en gang. Derefter går du i bad og vasker dit hår som normalt.

Vask altid to gange

Husk altid at vaske dit hår to gange, første gang vil shampooen rense håret for snavs, stylingprodukter, fedt m.m. Anden gang vil shampooen gå ind og pleje og forberede håret til kur og conditioner.

Du vil også kunne mærke at din shampoo skummer meget mere anden gang du vasker det og det er et tegn på, at du har fået vasket dit hår rent.

Det er vigtigt at man ikke masserer for meget med fingerspidserne i hovedbunden, hvis man har fedtet hovedbund, da det også vil være med til at producer mere fedt i hovedbunden.

Fedtet hud? Ny eksfoliering til fedtet hud

Follow
Louise Pedersen

Hej, Jeg har den 4 årig frisøruddannelse og arbejder som frisør/butikschef hos NiceBeauty - som er en lækker skønhedssalon i hjertet af Esbjerg. Mine store passion er hår og jeg følger med i de nyeste trends indenfor hår- og hårprodukter, hvilket mine blogindlæg her på Magazine også kommer til at bære præg af.

Loading...