Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Levering 2-4 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ MAKEUP & HÅRPLEJE | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Hvor langt kan dit hår blive?

Tænker du nogen gange på, hvorfor nogle piger kan få meget langt hår, mens andre går rundt med et skulderlangt hår, som bare ikke vil blive længere?

Hvor langt kan dit hår blive?

Men hvad er det, der gør, at håret bare ikke vil blive længere?

Alles hår vokser 1-2 cm om måneden. Mørkt hår vokser ofte hurtigere end lyst hår, da lyst hår ofte er mere fint, og har færrere skællag end det mørke. Et mørkt hår har ofte mange flere skællag, og er derfor mere modstandsdygtigt, og kan derved blive længere.

Derudover har håret en vækst- og en hvileperiode. Gennemsnitligt varer vækstperioden tre år, mens hvileperioden varer omkring tre måneder. Disse perioder kan dog godt variere fra person til person, og derfor er det også forskelligt, hvor langt vores hår kan blive.

I vækstperioden vokser vores hår, mens det i hvileperioden begynder at falde af. Herefter begynder et nyt hårstrå at vokse ud. Så de langhårede har ofte en længere vækstperiode, eller et stærkere hårstrå.

Altså er der mange faktorer, der kan spille ind.

Follow
Simone Stæhr Keller

Jeg er uddannet frisør og arbejder til dagligt med alt, der har med hår og makeup at gøre. Heriblandt extensions, shows og photoshoots på hoteller, i virksomheder og saloner. Derudover er jeg uddannet salgsassistent fra The Body Shop, hvor jeg har arbejdet med hud, hår- og makeupprodukter. Jeg elsker at være kreativ og fordybe mig i mit arbejde.

Loading...