Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ MAKEUP & 30% PÅ KÉRASTASE | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

HOTmakeup
HOTmakeup
Viser 2 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Farve
Shimmer
Makeup Pensler
Øjenskyggepensel
Hudtype
Alle Hudtyper
Køn
Til Kvinder
Til Teens
Kits
Gavesæt/ Gaveæsker
Kits
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

HOT4YOU ApS blev etableret tilbage i 2007 af virksomhedens direktør Rikke Degn. HOT4YOU har udviklet makeup mærket HOTmakeup, der har en passion for skæve vinkler og nye tendenser, som er omdrejningspunktet for at skabe produkter der aldrig er set før. HOTmakeup er baseret på flotte pangfarver, høj kvalitet og et fedt design til konkurrencedygtige priser.

HOTmakeup har udviklet ovalbørster til brug i ansigtet og med disse børster får du en perfekt makeup. Ovalbørsterne findes i forskellige former og derved anvendes til forskellige områder i ansigtet. Makeup børster er et vigtigt redskab når der skal lægges makeup. Med makeup børster får du det aller bedste resultat, og derved også en længere holdbarhed på din makeup. Foruden holdbarheden og det gode resultat mindsker det også bakterier i ansigtet, som kommer fra fingrene.

Alle makeup børsterne er ovalformet og med langt håndskaft, dog i forskellige tykkelser og størrelser. Det lange håndskaft gør dem nemme at anvende. De forskellige former på makeup børsterne varierer meget i forhold til hvad de skal bruges til.
For eksempel er foundation/pudder børsten den største, da det oftest er hele ansigtet den skal bruges i. Hvis man derimod kigger på blush/kontour børsten, som er lidt mindre end foundation/pudder børsten, men ellers minder meget om hinanden. Blush/kontour børsten er lidt mindre end foundation/pudderbørsten fordi den ikke skal anvendes i hele ansigtet, dog skal den stadig kunne blende områder i ansigtet sammen, for at skabe den rigtige linje ved kontouren/blushen.
Hvorimod ser man de helt små oval børster som er bedst til øjenskygge, bryn og eyeliner, da de skal anvendes i øjenkrogene, til at optegne med og til at lave eyeliner streger med.

Med de forskellige ovalbørster vil du kunne opnå en perfekt fejlfri makeup. Derudover er ovalbørsterner ikke testet på dyr og er med bløde syntetiske hår.

Loading...