Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Levering 2-4 hverdage / Fremragende Trustpilot

SE DE VILDE CYBER DAYS TILBUD | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Billion Dollar Brows
Billion Dollar Brows
Viser 0 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Billion Dollar Brows

Den eneste kosmetikvirksomhed, der udelukkende er dedikeret til smukkere øjenbryn!

Kvinden bag Billion Dollar Brows:

Natalie Plain er den fødte iværksætter. Når hun får en idé, indskydelse eller ønsker noget, så følger hun det til dørs. Allerede i sine teenageår, i det amerikanerne kalder Middle School, startede hun en slikbutik. Hun opfandt tilmed et kreditkortsystem, således hendes klassekammerater kunne købe slikket, selvom de ikke havde flere kontanter. Samtidig var hun, i sin fritid, en del af Disneys paradedansere.
Efter College blev hun ansat i Det Hvide Hus, som henholdsvis administrativ medarbejder og Ghostwriter for præsident Clinton, samt presseassistent for præsidentfruen, Hillary Clinton.
Natalie mødte sin mand, Bob Plain, da hun i årene efter Clinton-tiden arbejdede sig op indenfor Tv-branchen. Han opdagede hurtigt hendes fantastiske evne til at iværksætte. Han opfordrede og støttede hende derfor til at blive selvstændig...og han er idag hendes partner...privat og professionelt.

I 2004 opdagede Natalie, at kosmetikmarkedet var mangelfuldt, når det gjaldt pleje af øjenbrynene. Hun startede derfor en onlinebutik med udelukkende bryn-produkter. Virksomheden voksede i takt med interessen for smukke bryn steg og Natalie udviklede derfor flere eksklusive bryn-produkter. Mange af dem har iøvrigt været fremhævet op til flere gang i diverse TV shows. Den californiske virksomhed gik fra at være et lille online-firma til at blive verdenskendt.
I 2011 blev Natalie endda belønnet med en pris for sit unikke værktøj til de perfekte bryn, The Brow Buddy. Værktøjet er, i al sin enkelthed, et hjælperedskab til udformning af brynene.

Findes de perfekte bryn???

Jagten på de perfekte bryn har nærmeste altid eksisteret. I takt med tekstil-moden skifter, så skifter trenden med bryn blandt andet også.

Tanken med Billion Dollar Brows er at afhjælpe og genskabe sparsomme og tynde øjenbryn, der måske er blevet ødelagte af overplukning eller sygdom. Billion Dollar Brows produkterne er udviklet til at fordre sundere og mere fyldige øjenbryn, hvilket passer med Natalies syn på smukke bryn. Om det er tynde, buskede, brede eller stribede bryn, du ønsker...så er det i virkeligheden det vigtigste, at du vælger den type bryn, der passer til dit ansigt og at du plejer dem kyndigt...så kan det måske godt være de perfekte bryn findes...men det er måske individuelt.

Sådan kan du gøre:

Øjnene er sjælens spejl og brynene er en del af rammen. Er du i tvivl om, hvordan du kan forme dine bryn, så kommer der lige et tip.
1) Læg en tynd pensel langs næseryggen op til øjets inderste krog, så enden krydser brynet. De hår, der eventuelt stikker ud på den modsatte side af selve brynet, kan med fordel fjernes med pincet.
2) Påfør eventuelt let en bryn-gel. Undgå at presse, da det kun er brynene, der skal behandles...ikke huden under. Geléen påføres både med og mod hårene, således de bliver mere medgørlige. Afslut med at børste brynene opad mod tindingen...gerne med en tør brynbørste.
3 Når din bryn-gel har tørret lidt...kan du for eksempel påføre din øjenbrynspudder. Vælg en gråbrun eller en gråsort nuance, idet rødelige nuancer påvirker resultatet negativt...og giver et kunstigt look. Forestil dig, at dine bryn er opdelt i 3 trin...med en usynlig streg fra inderste øjenkrog og op til brynets højeste punkt, samt derfra og ned til, hvor brynet slutter. Så har du nogenlunde den form Billion Dollar Brows anser, som værende den smukkeste og mest perfekte form.
4) Start ved inderste øjenkrog, dog ikke helt inde, da dette også giver et kunstigt look. Lad nogle af hårene være naturlige. Dup så din valgte pudderfarve på med en skråpensel. Øverst laver du et lille knæk på brynet, der hvor det skiller fra højeste punkt og ned mod afslutningen. Ton gerne pudderen forbi brynets stop-punkt og fjern så det overskydende med en ren børste eller fingeren. På denne måde får brynet en mere naturlig afslutning.
5) Se de fantastiske Billion Dollar Brows produkter på NiceHair.dk og eventuelt videotips på Nice Magazine. Billion Dollar Brows...Beauty brows begin here!

Loading...