Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

3 FOR 2 PÅ EKSKLUSIVE MÆRKER | 35% PÅ XLASH | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Få Eurovision-looket med disse produkter

Få Eurovision-looket med disse produkter

Er du også til glitter, stort hår og vilde dansetrin? Så læs med her, når vi deler point ud til de skønhedsprodukter, der giver dig det bedste Eurovision-look. Du kan godt forvente masser af glitter og farvestrålende makeup.

Good evening, Europe!

Så er det ved at være tid til Eurovision igen - aftenen hvor hele Europa synger, danser og fejrer hinanden.

Hos NiceHair elsker vi at se de mange looks, hvor glimmer, stort hår og farvestrålende makeup er i fokus. Derfor tæller vi ned til årets største tv-fest ved at dele point ud til vores favoritprodukter, der garanterer dig et vildt og vovet Grand Prix look!

NiceHairs jury for Eurovision-looket 2021 har stemt, og vores point fra 1-10 går til følgende beautyprodukter:

1 point:
Essie Nail Polish 13,5 ml - 13 Set In Stones

Med en glimmer-neglelak får du Eurovision-glamour helt ud i fingerspidserne! Vi elsker Essie og denne lak vil sætte prikken over i'et på dit look.

2 point:
NYX Prof. Makeup Born To Glow Liquid Illuminator 18 ml - Sunbeam

Shine on! Med en highlighter som denne fra NYX, vil du skinne som en stjerne, hver gang spotlyset falder på dig!

3 point:
DUFFBeauty Master Stamp & Stroke Eyeliner Black

At lægge den perfekte eyeliner er ingen sag med DUFFBeauty. Med deres "wing stamp" får du perfekt, lige cateye hver gang.

4 point:
IdHAIR Colour Bomb 250 ml - Power Pink

Sæt ekstra kulør på looket med en opsigtsvækkende hårfarve. Hvad med pink eller måske lilla lokker?

5 point:
Miqura Preparty Moisturizing Mask

Gør huden klar til makeup og kom i feststemning med en ansigtsmaske fyldt med bling! Med Miqura bliver du festklar med stil.

6 point:
TIGI Bed Head Hard Head Hairspray

Skal du danse hele natten? Så er du nødt til at have en god hårlak, der sørger for, at din frisure bliver på plads. Du kan være sikker på, at hvert hårstrå opfører ordentligt med denne fantastiske spray fra TIGI.

7 point:
DUFFBeauty Lashes Premium 3D - Viva Glam

Der findes næsten ikke et skønhedsprodukt, der emmer mere af "diva", end flotte, kunstige øjenvipper. Få vilde vipper og dådyrøjne med DUFFBeauty.

8 point:
ghd Curve Creative Curl Wand

Med det rigtige krøllejern kan du få glamourøse, glansfulde curls. ghd giver dig det perfekte redskab til at skabe den perfekte frisure - uanset om du er ude efter et naturlige, vilde eller retro-krøller.

10 point:
Rude Cosmetics 35 Eyeshadow Palette - Twinkle In Her Eyeshadows

Et vildt festlook kræver en vild farvepalette. Med denne fra Rude Cosmetics får du 35 farver, der passer perfekt sammen, så du selv kan kreere en flot og vovet øjenmakeup.

NiceHairs “douze points” går til...

Alt Text

12 point:
NYX Prof. Makeup Face & Body Glitter Brillants

Den perfekte Eurovision-stil kræver altså glitter! Derfor er vores vinder NYX Prof. Makeup Face & Body Glitter Brillants, der vil få dig til at funkle som den stjerne, du er! Med dette vidunderlige produkt vil du med sikkerhed blive festens midtpunkt!

Skab dit eget look

Har du lyst til at kreere din egen Eurovision-stil, kan du lade dig inspirere af de ovennævnte produkter, som kan sammensættes til at skabe uendeligt mange forskellige looks. Du kan også gå på opdagelse blandt vores videoer på Facebook og Youtube, hvor vi giver masser af guides til, hvordan du kan anvende forskellige skønhedsprodukter og skabe dit helt eget look.

Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, behandle din hud eller sætte dit hår. Vi kommer løbende med masser af nye artikler om alt, hvad der rører sig inden for skønhedsuniverset. Så vi håber, du vil læse med, og at du bliver inspireret!

Loading...