Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SE WEEKENDENS VILDE TILBUD | KLIK HER

0
Dage
0
Timer
0
Minutter
0
Sekunder

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me’s [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

Du kan læse mere om vores håndtering af dine personlige data, herunder hvordan vi bruger dine data til mere personlig markedsføring og kommunikation. Du kan læse mere om dette i vores [Privatlivspolitik].

Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved hjælp af vores frameldelses-link du finder på din profil. Du kan også trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på ordre@nicehair.dk. Du kan også altid framelde dig digital kommunikation i bunden af nyhedsbrevet.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Essie
Essie
Essie
Viser 148 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Farve
Blå
Brun
Glimmer
Gold
Grå
Grøn
Gul
Hvid
Lilla
Lyserød (Pink)
Metallic
Multi
Nude (Beige)
Orange
Perlemor
Rosa
Rød
Shimmer
Silver
Sort
Transparent
Hånd- og fodpleje
Håndcreme
Negle
Base Coat
Neglelak
Neglelakfjerner
Neglepleje
Top Coat
Hudtype
Alle Hudtyper
Indhold
Vegansk
Produktegenskaber
Flydende
Fugt
Høj Dækkeevne
Let dækkeevne
Medium dækkeevne
Silver
Køn
Til Kvinder
Til Teens
Kits
Gavesæt/ Gaveæsker
Julekalender
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Essie Nail Polish 13,5 ml - 648 Summer Soul Stice
Vejl. pris 109,95 kr
69,00 kr

Essie

Essie - Farverige neglelak og effektive negleplejeprodukter.

De første farverige strøg: Essie Weingarten er født i 1959. Hun startede Essie Cosmetics Ltd. i 1981 med 12 fantastiske og moderigtige neglelak, som hun præsenterede i Las Vegas. Idag er Essie et verdenskendt brand indenfor neglelak og neglepleje. Essie startede med 12 farver og er sidenhen udviklet i mere end 250 forskellige farver. De første 12 farver er stadig at finde i det enorme og varierede sortiment. Dette er i sig selv noget af en præstation. Det viser at Essie har øje for det klassiske og tidsløse. Med et stort sortiment og udvalg af farver, bliver Essie fremhævet, som et brand, der år efter år forudser de kommende trends....og måske endda ligefrem sætter disse trends selv. Essie indtager føringen inden for luksus negleprodukter grundet deres store dedikation, deres høje standarder og deres award-vindende neglelak og produkter. Essie neglelak er udviklet til såvel professionelle negleteknikere, skønhedsdronninger, modeikoner og berømtheder verden over. Målet er at inspirere kærligheden til og for manicure, der med viden og stil rører mennesker uanset, hvem de er, hvad de er og hvor de er.

Den perfekte Essie farve til din hudtone: De hundredevis af Essie farver er alle udtænkt til at tage sig fantastisk ud uanset hudfarve, men der er naturligvis altid nogle farver, der bare går op i en højere enhed. Essie anbefaler sarte hudfarvede og elfenbensfarvede neglelak med et strejf af pink til personer med lysere hud. Den lysere hudtone har ofte en undertone af blåligt skær, hvilket nogle farver kan nedtone.Det kunne for eksempel være Dronning Elisabeths yndlings neglelak "Ballet Slippers". Også den lyse grå "Chinchilly" og den rubinrøde "A-List", der alle skinner flot op imod den lyse hudtone. Personer med medium hudtoner har ofte undertone af olivenfarve, og de ser derfor fremragende ud med gennemsigtig hvid neglelak, da deres negle på den måde virker lysere og deres hud derfor fremstår mere gylden. En egnet lak kunne være "Marshmallow". Desuden passer enhver grålig farve til den olivenfarvede undertone. Essie anbefaler "Smokin´ hot". Ingen farve passer dog bedre end en flot rød med orange undertoner...her er "Geranium" et virkelig godt bud. Den mørke hudfarve har ofte undertoner af grå, hvilket går rigtigt flot i spænd med gennemsigtig pink, som "Suger Daddy". Også her kommer de grå farver til sin ret. Vælg grå med lilla undertoner, som i "Merino Deep", der ser fremragende ud til den mørke hud.

Den perfekte hjemme-manicure: 1 - Start med at fjerne eventuel neglelak. Jo dybere farve, desto større risiko for at efterlade restfarve ved neglebåndene. Tag derfor en vatrondel med neglelakfjerner og pres den 5 sekunders tid mod neglen, hvorefter lakken løsner sig og lettere kan fjernes uden for meget gnideri. Vask efterfølgende dine hænder godt med vand og sæbe, så du starter med et rent fundament. 2 - Trim dine negle med negleklipper og fil. Klip små klip fra siderne og start aldrig midtfor, da det faktisk kan stresse dine negle. Når du har opnået den ønskede længde, filer du stille og roligt neglene, indtil de har den rette form.
3 - Tid til pleje af dine neglebånd. Essie har udviklet den lækreste neglebåndspleje af aprikosolie. Tilfør et dråbe til hver negl. Benyt herefter en neglebåndspind til at presse overgroede neglebånd ned på plads. Pas på du ikke kommer til at beskadige neglebåndet, da det skal fungere, som beskyttelse mod bakterier. Vær opmærksom på, at store mængder vand udvider neglene og neglebåndene. Neglene udvider sig ved længere tids kontakt med vand og trækker sig derfor sammen over de næste 24 timer. Dette påvirker neglelakkens holdbarhed. 4 - Neglene skal nu eksfolieres, så de bedre holder på lak. Brug en blid neglebufferfil til let slibning af neglens overflade og fjern eventuelle tørre neglebåndsrester med en neglebåndssaks. 5 - Når dine negle er færdig-trimmede, er det en god idé at tilføre en god håndcreme. Hav speciel fokus på de tørre områder. 6 - Det er altid en god plan at benytte Basecoat, før du påfører den valgte neglelak. Basecoat forebygger misfavning af neglene og sørger for, at lakken binder bedre. Essie har dog senest udviklet neglelak, der ikke kræver Basecoat...Det er Essie Gel Couture og Essie TREAT, LOVE & COLOR. 7 - Påfør din yndlings neglelak to gange med 2 minutters mellemrum. Det første lag dækker. Det næste lag tilfører maksimal dybde af farven. 8 - Afslut med Topcoat. Din manicure sikres bedre og du får perfekt finish...uanset om du ønsker det skal være skinnende eller mat, så er Topcoat et must ligesom kirsebærret på toppen af desserten!

Nicehair.dk sælger farverige Essie: Nicehair.dk har valgt at sælge Essie, da det er markedets førende produkt indenfor negle. Et smukt udseende kræver fingerspids-gefûhl og med Essies effektive formular og enestående holdbarhed er du altid sikret et smukt resultat, der ikke krakelerer. Essie neglelak er ikke blot nem at påføre og hurtig-tørrende, men giver også en fantastisk dækning og et professionelt finish. Vi har et stort udvalg af populære Essie neglelak i mange trendy farver. Vi har delt Essie produkterne op i følgende kategorier: • Essie Neglelak • Øvrigt Essie • Essie Tilbud Klik på de enkelte produkter på Nicehair.dk og find dine yndlings farver blandt Essies mange nuancer.

Essie - Sæt kulør på tilværelsen med din nye bedste ven.

Loading...