Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
DUFFBEAUTY
DUFFBEAUTY
DUFFBEAUTY
Viser 44 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Kategorier
Pris
Farve
Brun
Hvid
Sort
Transparent
Ansigtspleje
Multifunktionelle produkter
Øjenmakeup
Bryn Gel
Bryn Makeup
Eyeliner
Mascara
Tilbehør
Vippebukker
Hårpleje
Multifunktionelle produkter
Indhold
Vegansk
Produktegenskaber
Fast
Flydende
Vandfast
Køn
Til Kvinder
Til Teens
Kits
Kits
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
DUFFBEAUTY Eyelash Curler
150,00 kr

DUFFBEAUTY

DUFFBEAUTY

Hvis du er på udkig efter et par smukke, falske vipper, så bør du overveje at investere i det flotte udvalg fra DUFFBEAUTY. Deres vipper er nemlig designet på baggrund af, at udvalget af kvalitetsvipper var for dårligt. Derfor var idéen, at disse vipper skulle kunne måle sig med vippe-extensions.

Når du vælger at bruge vipper fra DUFFBEAUTY, kan du dermed også forvente, at kvaliteten er i top. Hvad end du ønsker et par falske vipper til hverdag eller til fest, så kan du roligt vælge DUFFBEAUTY. Se det brede udvalg hos Nicehair, og køb dine vipper hos os.

Oplev de forskellige vipper fra DUFFBEAUTY

Hvad end du har stor erfaring med falske øjenvipper, eller om du skal prøve dem for første gang, er DUFFBEAUTY et godt sted at starte. Båndet på vipperne er nemlig lavet af bomuld, der gør dem nemmere at påføre. Det bløde bånd former sig efter dit øje på en måde, et hårdere bånd ikke gør.

Desuden håndbinder DUFFBEAUTY deres vipper, så de ser så realistiske ud som muligt. Du vil endda også opleve, at vipperne ikke kun er lagt i én retning. Dermed ser de mere naturlige ud, da dine egne vipper heller ikke kun vokser i en retning. Samtidig kan du af den grund også forvente, at vipper fra DUFFBEAUTY blender lettere sammen med dine egne øjenvipper end måske mange andre mærker.

Når du vælger DUFFBEAUTY, kan du blive glædeligt overrasket over det brede udvalg. Det gør det nemlig muligt for enhver at finde lige præcis de vipper, der passer bedst til deres personlige stil.

Måske vil du gerne have længere øjenvipper, der stadig ser naturlige ud? Eller hvad med et par vilde vipper, der virkelig skaber opmærksomhed? Find det helt rette par blandt sortimentet fra DUFFBEAUTY. Du kan næsten helt sikkert finde håndlavede vipper til enhver anledning her.

Sæt fokus på øjnene med falske øjenvipper

Du kommer langt med en god eyeliner og en flot mascara - men skal der ekstra fokus på dine øjne, er falske øjenvipper et optimalt valg.

Lange og voluminøse øjenvipper er blevet mere normalt i hverdagen. Drømmer du derfor om flotte vipper, du måske ikke har fået fra naturens side? Så kan du nemt snyde dig til et helt nyt look med falske øjenvipper.

Vælger du DUFFBEAUTY, så holder dine vipper desuden også længe. På den måde kan du få mest mulig glæde ud af dine vipper. Med den rette pleje kan du faktisk genbruge vipperne helt op til 25 gange. Tag derfor din makeup til nye højder med de flotteste øjenvipper. Du vil måske endda kunne føle dig som en helt ny person, når du også selv føler, at du ser godt ud.

Sådan får du vipperne til at sidde flot

Der findes mange forskellige teknikker til at sætte falske øjenvipper på. Af den grund kan det også være, at du, ved at justere metoden, kan finde den løsning, der bedst passer til lige præcis dit øje. Hvis du er nybegynder, eller hvis du generelt har svært ved at få vipperne til at sidde flot, så kan du dog med fordel læse med her.

Start med mascara. Især hvis du har lyse øjenvipper, kan mascara være med til at sørge for, at de naturlige og falske vipper blender pænere sammen. Der er også mulighed for at gøre det lidt lettere endnu for dig selv, hvis du klipper i vipperne. Del dem eventuelt op i tre, så du ikke skal sætte et helt langt stykke fast på én gang.

Vælger du alligevel at kaste dig ud i at påsætte vipperne i ét stykke, så bør du altid starte i midten. Herefter kan du sætte den inderste del fast og bagefter den yderste del. Du kan eventuelt gøre brug af en pincet, da den kan gøre det lettere at skubbe vipperne helt på plads.

Husk at lade limen på vipperne tørre lidt, inden du påfører dem. Hvis limen er for våd, er det nemlig lettere for dine falske vipper at glide lidt og derved sætte sig forkert. Du kan se, at limen er ved at tørre, når den bliver mere gennemsigtig i farven. Bagefter kan et lille lag eyeliner også gøre, at de falske øjenvipper kommer til at se mere ægte ud.

Find alt inden for beauty hos Nicehair

Når du først har fået styr på de flotte øjenvipper, så er der måske også god grund til at tage dig godt af resten af dit ansigt. Hvad end du vælger at gøre det med rensende hudpleje eller med fængslende makeup, så er det helt op til dig. Heldigvis kan du finde det hele blandt det store sortiment hos Nicehair.

Vis din indre skønhed frem ved at tage dig godt af dig selv. Når du selv føler, at du ser godt ud, kan det nemlig også ses på din selvtillid og udstråling. Det vil sige, at du automatisk kan komme til at se endnu bedre ud, blot fordi føler dig tilpas i din egen hud.

Der er derfor mange gode grunde til at gå på opdagelse i det store udvalg af lækre produkter hos Nicehair.

Loading...