Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
NYX Professional Makeup

NYX Professional Makeup

Viser 26 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Farve
Brun
Glimmer
Lilla
Lyserød (Pink)
Mat (Matterende)
Nude (Beige)
Orange
Rød
Ansigtsmakeup
Blush/ Rouge
Læber
Læbestift
Produktegenskaber
Fugt
Køn
Til Kvinder
Kits
Gavesæt/ Gaveæsker
Kits
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
Nulstil filtrering

NYX Cosmetics

Professionel makeup til budget venlige priser!

NYX Professional Cosmetics er kendt for høj kvalitet, professionel makeup til overkommelige priser. NYX Cosmetics er kun 17 år gammelt og blev grundlagt i 1999 af Toni Ko. Hun fortalte til det amerikanske mode magasin Marie Claire, at hele ideen bag NYX var, at skabe et rigtig godt produkt, der var overkommelig i prisen. "Jeg indså, at der var et hul mellem de store og dyre prestige mærker, der kun sælges i stormagasiner og de helt billige discount mærker, der sælges hos købmænd. Discount mærkerne var både af ringe kvalitet og havde et "billigt" design. Så det var min mission at lukke dette hul," sagde Toni Ko NYX har været et dagligt syn for enhver der har været besat af makeup produkter til budget venlige priser i årevis i USA. Nu er det populære kosmetik mærke så endelig kommet til Danmark. Dette kan vi blandt andet takke skønheds bloggere og professionelle makeup artister for, der elsker mærkets innovative produkter og elsker at de har holdt sine lave priser, selvom at de nu er blevet kendt i det meste af verden.

Udtales 'Niks'

'NUX', 'NYXE' og 'N.Y.X' det er heller ikke nemt, at finde ud af. Faktisk havde/ har så mange kunder svært ved at finde ud af den rigtige udtale, at NYX Cosmetics var nødt til at lave en kampagne om, hvordan navnet skulle udtales, for at de var sikre på 1. at det var det rigtig brand folk snakkede om, og 2. at det var det rigtige budskab de fik ud. men det udtales 'Niks'. NYX Cosmetics er opkaldt efter den græske gudinde som regerede om natten og symboliserede skønhed og magt.

NYX anses i dag som et af de førende brands inde for High Street Makeup mærker i den massive kosmetikindustri. NYX er defination af ekstraordinære kvalitetsprodukter der er rige på pigmenter og til en lav pris. De lancere hvert år en række klassiske, sæsonbetonede og on-trend kosmetik. NYX er et must-have blandt skønheds elskere og professionelle makeup artister. I dag er de nok mest kendt for deres læbestifter.

Loading...