Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
NYX Professional Makeup
NYX Professional Makeup
NYX Professional Makeup
Viser 478 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Farve
Blå
Brun
Glimmer
Gold
Grå
Grøn
Gul
Hvid
Lilla
Lyserød (Pink)
Mat (Matterende)
Metallic
Multi
Nude (Beige)
Orange
Perlemor
Rosa
Rød
Shimmer
Silver
Sort
Transparent
Ansigtspleje
Læbescrub
Øjenmaske
Ansigtsmakeup
Blush/ Rouge
Bronzer
Concealer
Contour
Fast Pudder
Foundation
Highlighter
Løs Pudder
Primer
Setting Spray/Mist
Øjenmakeup
Bryn Gel
Bryn Makeup
Eyeliner
Mascara
Mascara Primer
Øjenskygge
Øjenskygge primer
Læber
Lip Plumper
Lipgloss
Lipliner
Læbestift
Makeup Pensler
Foundation Pensel
Læbepensel
Pudderbørste
Øjenbrynsbørster
Øjenskyggepensel
Renseprodukter
Makeup fjerner
Micellar Water
Rensemælk/Rensecreme
Hudtype
Alle Hudtyper
Fedtet Hud
Kombineret Hud
Normal
Sart/ Sensitiv Hud
Indhold
Oliefri
Parabenefri
Sulfatfri
Uden Talkum
Vegansk
Produktegenskaber
Cremet
Fast
Flydende
Fugt
Glød
Høj Dækkeevne
Kølende
Let dækkeevne
Løs
Mat (Matterende)
Medium dækkeevne
Mørke Rande
Poreminimerende
Rødme
Silver
Vandfast
Størrelse
Paletter
Single
Køn
Til Kvinder
Til Teens
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

NYX Professional Makeup

NYX Professional Makeup er lækker makeup til overkommelige priser. Kender du allerede makeupbrandet, så er du måske lige så begejstret som os over, at vi kan tilbyde dig de fabelagtige NYX-makeupartikler hos Nicehair.

De forskellige produkter fås til yderst fordelagtige priser, hvor de fleste kan være med. Vi er ikke sekund i tvivl om, at NYX Professional Makeup er kommet for at blive. Deres store udvalg af produkter, kvaliteten af disse samt mulighederne for anvendelsen heraf er dømt til succes.

Hvis prisen og udvalget ikke er helt nok til at få dig overbevist om at give NYX Professional Makeup en chance i din makeuppung, så kan det være, dette får dig overtalt. NYX er vegansk, fordi firmaet har valgt at holde fokus på ikke at teste på dyr. Derudover er der heller ingen animalske elementer og ingredienser i produkterne, så du kan bruge dem med god samvittighed. Du finder flere produkter i samme stil her.

NYX Professional Makeup er opkaldt efter den græske gudinde af natten, og hun er datter af Chaos. Hun symboliserer mystik, skønhed og magt. NYX hersker om natten og bor i det dybeste af underverdenen. NYX navigerer i kaos. Hun har evnerne, styrken og magten til at beskytte eller nedbryde. Det er da en ret sej baggrundshistorie, og hvem vil ikke være en del af den fortælling?

NYX Professional Makeup er for alle

NYX Professional Makeup er kendt for høj kvalitet og professionel makeup til overkommelige priser. NYX Professional Makeup blev grundlagt i 1999 af koreansk-fødte Toni Ko, og nu er brandet efterhånden kendt verden over.

Hele idéen bag NYX var at skabe fabelagtig kosmetik til overkommelige priser. Der var efter Toni Kos opfattelse et for stort spring fra supermarkedernes billigere discount-makeup til stormagasinernes dyre, prestigefyldte brands. Hendes mission var derfor at udvikle NYX for at tilbyde skønhedsmarkedet et brand, der var af virkelig god kvalitet og samtidig til konkurrencedygtige priser.

Det er også meget tiltalende, at priserne har holdt sit lave niveau til trods for brandets verdensomspændende succes. Dette har blandt andet været muligt, fordi NYX Professional Makeup har valgt at minimere omkostningerne på for eksempel emballage.

Herhjemme er NYX blevet et kendt kosmetikmærke specielt efter at være blevet rost til skyerne af vores skønhedsbloggere og professionelle makeupartister. NYX Professional Makeup er allerede elsket af mange danskere, og fanklubben vokser mere for hver dag, der går. Man må i hvert fald sige, at NYX nu også gjort sit indtog i Danmark.

En verden af kosmetik med NYX Professional Makeup

NYX Professional Makeup er et førende mærke indenfor det, der bliver kaldt colour cosmetics. Begreber omfanger produkter, som går ind og arbejder med urenheder og andre problemområder i huden, som kan dækkes med makeup. NYX er desuden kendt for deres pigmentrige produkter.

Kosmetikmærket indeholder flere serier af klassiske, sæsonbetonede og on-trend produkter. NYX er et musthave for professionelle makeupartister og alle, som elsker skønhed og kosmetik. NYX’s mission er, at skabe rammerne for at kunne lege, udforske og være kreativ med makeup. Du kan også finde makeup fra andre populære og kendte skønhedsbrands lige her.

Hos NiceHair kan du finde mange forskellige produkter fra NYX Professional Makeup. Et udvalg af NYX’s larmende, smukke makeup er:

  • Læbestifter
  • Lipgloss
  • Eyelinere
  • Øjenskygger
  • Glimmer.

Ud over den flotte makeup, kan du også finde dine basisprodukter fra NYX Professional Makeup hos os. Du finder makeuptyper såsom:

  • Foundation
  • Virkningsfulde contours og concealers
  • Smukke highlighters
  • Forførende blushes
  • Mascara til forskellige udtryk.

Når du først er trådt ind i NYX’s univers af makeup, bliver du nemt fristet til at købe mere. Det gør du, fordi produkterne er så gode og brugervenlige. Når du får øjnene op for NYX Professional Makeup, opdager du, at der er meget mere at komme efter.

Hvis du har andre beautymærker, som du elsker at bruge, kan du søge i vores sortiment lige her. Ved at vælge dit yndlingsmærke, får du adgang til alle de lækre produkter til gode priser, som du kan finde på Nicehair.

Modenavne på tværs af sprog og kulturer

Ved du, hvordan man udtaler NYX? Hvis du er i tvivl, er du langtfra den eneste. Faktisk har virksomheden været nødt til at lave en kampagne om, hvordan navnet skulle lyde, fordi så mange var i tvivl eller udtalte det forkert.

Måske hører du til gruppen, der udtaler brandet som “NY-C” eller “Nyck”, men faktisk skal det udtales “NIKS”. Nu ved du altså det, og så kan du hjælpe NYX Professional Makeup med at sprede budskabet, så alle kan være med på den rigtige udtalelse.

Under alle omstændigheder kan du i hvert fald browse igennem hele vores udvalg af NYX-produkter på siden lige her. Vi har alt til enhver smag, og mon ikke du også finder et nyt, lækkert skønhedsprodukt, du ikke kan leve uden.

Loading...