Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Miqura
Miqura
Miqura
Viser 31 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Ansigtspleje
Dagcreme
Essens
Læbepleje
Maske
Natcreme
Scrub/ Peeling
Serum
Øjenmaske
Kropspleje
Bodylotion
Bodywash
Hånd- og fodpleje
Fodcreme
Håndcreme
Håndsæbe Flydende
Hårpleje
Hårkur
Hudtype
Alle Hudtyper
Moden Hud
Normal
Tør Hud
Hårtype
Alle Hårtyper
Fedtet
Skadet
Tørt
Indhold
Vegansk
Økologisk/ Naturlig
Produktegenskaber
Afrensende
Anti-Age
Beroligende
Fugt
Fugt/ Blødhed
Glans
Glød
Hård hud
Opstrammende
Poreminimerende
Regenererende
Repair/ Genopbyggende
Reparerer Huden
Rynker/ Fine Linjer
Rødme
UV-Beskyttelse
Størrelse
Rejsestørrelse
Køn
Til Kvinder
Unisex
Kits
Kits
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Miqura Shine Control Paper
12,00 kr
39,00 kr
Miqura Flower Foot Mask 1 Pair
25,00 kr
49,00 kr
Miqura Flower Hair Mask 1 Piece
29,00 kr
49,00 kr
Miqura Lip Mask 1 Piece
29,00 kr
59,00 kr

Miqura

Miqura er en dansk produceret hudplejeserie, som er ejet af Elsemarie Østergaard der i 2015 lanceret denne unikke hudplejeserie. Firmaets formål har været at specialisere sig i naturlige produkter af højeste kvalitet. Miqura har en stor passion inden for pleje produkter, og har derfor lagt vægt på at skabe en serie, med effektive ingredienser, der er milde og skånsomme mod huden, uden at gå ned på resultatet. Derudover har Miqura indgået et samarbejde med en eksklusiv silkefabrikant fra asien, der kun arbejder indenfor silkehudpleje, da silke passer alle hudtyper.

Silke minder om hudens egen opbygning, og har derfor på magisk vis den evne, at den går ind og finder ud af lige præcis hvad din hud har mest behov for, så du er sikret den pleje der passer bedst til din hud. Silken i produkterne er hurtigt absorberende, og arbejder indefra og ud. Dette resulterer i at plejen beskytter i længere tid, fugter huden i dybden, samt opretholder hudens balance. Silken indeholder serecin, som er en yderst kompleks erstatning for serin, som er hudens naturlige fugtkilde. Dette er med til at forbedre cellefornyelsen i huden, så din hud kommer til at virke glattere, samtidig med at det øger hudens elasticitet, for et mere friskt og ungdommeligt udseende.

Et af produkterne fra Miqura som betyder min kur, er Miqura silkecocoon, som er en særlig peeling metode, der udglatter, fugter og renser huden. Disse cocoons, anvendes ved at sætte en cocoon på hver pegefinger, efter de er blevet opblødt i varmt vand. Derefter peeler du huden med fingrene, for et lækkert og blødt resultat. Historien bag disse cocoons er helt unik, da produktet er lavet på den mest naturlige måde man kan forestille sig. Hver cocoon er spundet af en ganske særlig silkelarve, der bliver passet og plejet hver dag, da de ved den mindste kontakt med sprøjtemidler dør. Derfor får disse larver en helt særlig behandling, så de har de bedste vilkår til at fremstille silkepupperne, samtidig med at man er sikret et 100% rent produkt. Larverne bliver fodret med frisk plukket og økologiske morbærblade, der er fint hakket, for at larven har lettere ved at optage næringen. Når larven har spist i 10-12 dage, begynder den at spinde sin silkepuppe. Efter denne periode, bruger larven 2-3 dage på at formere sig, og lægge nye æg, og dør derefter, så en ny proces kan starte. Hver cocoon er spundet af en 1,5 km lang silketråd, og sikrer at du får et af markedets aller reneste produkter, da det afslutningsvist rengøres, tørres og køles ned, og er fri for bakterier og kemikalier. Du kan med god samvittighed derfor bruge disse lækre, naturlige og effektive cocoons, da de virker antioxiderende på huden, er UV-beskyttende, er miljøvenlige, og 100% nedbrydelige. Pas på dig selv og vores natur, med disse unikke silkecocoos fra Miqura.

Miqura er et revolutionerende koncept, der arbejder på at få kombinationen af effektiv pleje, bæredygtighed og naturlige ingredienser til at gå op i en højere enhed. Dette gør de super godt, og de er uden tvivl nået i mål med et eksklusivt udvalg af hudplejeprodukter. Noget af det de arbejder aller hårdest på er:

  • Fine linjer og dybe fuger
  • Rødme og hud irritation
  • Pigmentering
  • Acne og acnear
  • Reparering af tidligere skader
  • Eksem
  • Fugt og glød
  • Ensartet hudtekstur.

Hvis du kan nikke genkende til en af disse problemstillinger, er dette den ultimative serie, der kan lette dine daglige hudplejerutiner rutiner væsentligt. Miqura forkæler dig og din hud fra det inderste til det yderste! Tag et kig rundt på siden, for at finde præcis det produkt der tilfører din hud en fornyet og uimodståelig glød.

Miqura er en luksuriøs dansk hudplejeserie, der er effektiv og mild mod huden. Produkterne passer til alle hudtyper og hjælper huden med at finde balance. Derudover er det innovative og unikke produkter, der supplerer de nuværende trends. Det nordiske visuelle udtryk for produkterne minder om den fantastiske følelse, du får, når du bruger produkterne. Miquras værdier er baseret på en filosofi om at skabe unikke og stærke produkter, der kombinerer naturlige ingredienser, videnskab og fremragende kvalitet. Sortimentet af produkter inkluderer ansigtsmasker, kropsmasker, silkeprodukter, ansigtspleje og kropsplejeprodukter.

ASIAN VISDOM - NORDISK SKØNHED

Loading...