Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SKØNNE TILBUD PÅ MÆRKER SOM MAC, YSL.. | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage digital kommunikation fra Nicehair

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

7 trin til en smuk makeup

Uanset om du er til less-is-more eller du elsker glam, kan makeup hjælpe dig med at skabe lige netop det look, du er efter. Med disse 7 trin skaber du den perfekte makeup - lige meget hvilken stil du er til. Tilpas blot farver, så det matcher dit ønskede udtryk, din hudtone og dit outfit.

7 trin til en smuk makeup

Trin 1: Primer

Når huden er renset og fugtet, bør du bruge en primer for at udligne eventuelle ujævnheder i huden, så den bliver ensartet og glat, og så foundation ikke samler sig i klumper. En god primer er et must, hvis du ønsker en smuk og fejlfri makeup, der holder længe.

Se vores udvalg af primers eller læs mere om brugen af dem i vores artikel Skab det perfekte lærred til din makeup med primers

Trin 2: Foundation

Brug en god foundation, og du vil opleve, at resten af din makeup kommer til at se mere strålende ud, da den giver dit ansigt et smukt og ensartet look.
Du kan enten gå efter en klassisk, flydende foundation, en mineral foundation eller en BB-/CC-cream.

Se vores udvalg af de forskellige foundations.

Læs mere om forskellige typer fundations i vores artikler Hvilken foundation passer til din hud? og Skal du bruge BB-cream eller CC-cream?.

Trin 3: Concealer

Concealeren er fantastisk, når du har brug for at skjule eksempelvis bumser og mørke rande under øjnene. Dup concealeren på huden efter, du har lagt din foundation.
Husk, at nogle concealers - især dem til under øjnende - har lysreflekterende effekt, som gør, at de highlighter. Derfor er de ikke egnede til at dække urenheder, da de snarere vil sætte fokus på hudproblemerne.

Trin 4: Pudder & blush

Pudder findes i fast og løs form og kan både bruges som primer, toner eller til at fiksere din foundation. Påfør din pudder under dine kindben, i panden og på hage og næseryg. Både den løse og den faste pudder giver dig en smuk jævn teint uden uregelmæssigheder, og det er blot en smagssag, om du vælger løs eller fast. Du kan også eksperimentere med bronzer og contour for at give kulør og ekstra definition til ansigtet. Lær mere om contouring i artiklen Begynder-guide til contouring - sådan gør du!.

Glem ikke din blush. Det er så nemt at komme lidt blush på kinderne, og du vil opleve, at du straks ser mere frisk ud.

Trin 5: Øjenskygge

Brug dine øjenskygger enkeltvis eller mix dem og skab et hav af udtryk. De naturlige farver gør sig godt til hverdagsmakeuppen, mens de lidt vildere farver er perfekte til en aften i byen.

Trin 6: Eyeliner & Mascara

Fremhæv dine øjne med en eyeliner, der findes både som blyant og i flydende form. En eyeliner i flydende form giver dig et mere dramatisk look, end du vil opleve med en blyant. Vælg herefter din mascara, som fuldender din øjenmakeup. Et godt tip er at lægge sin mascara på i flere lag hurtigt efter hinanden. På den måde undgår du, at vipperne klistrer sammen.

Vil du have et ekstra dramatisk look, kan du også vælge kunstige øjenvipper, der straks giver ekstra glamour.

Trin 7: Læber

Sidst men ikke mindst – læberne.
Husk dem nu! Med en lipliner, læbestift eller lipgloss kan du hurtigt og nemt gøre dine læber smukke og kysseklare. Hvis du ønsker et naturligt look, er det vores anbefaling, at du vælger en farve, der ikke afviger meget fra dine læbers egen farve.

Husk at pleje og fugte dine læber, inden du påfører læbestift, så dine læber er ekstra bløde og fyldige. Det får læbestiften til at se pænere ud.

Vil du have mere inspiration til flotte makeup looks? Så læs mere her, hvor du får fire flotte looks.

Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, pleje din hud eller sætte dit hår.

Loading...