Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ 15 LUKSUSBRANDS | KLIK HER!

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

7 trin til en smuk makeup

7 trin til en smuk makeup

Trin 1: Primer

Når huden er renset og fugtet, bør du bruge en primer for at udligne eventuelle ujævnheder i huden, så den bliver ensartet og glat. En god primer er et must, hvis du ønsker en smuk og fejlfri makeup, der holder længe.

Se vores udvalg af: Primer

Trin 2: Foundation

Brug en god foundation, og du vil opleve, at resten af din makeup kommer til at se mere strålende ud, da den giver dit ansigt et smukt og ensartet look.
Vi anbefaler, at du blander to forskellige foundations; én, der matcher din lyseste vinterhud og én, der matcher din mørkeste sommerhud.

Se vores udvalg af: Foundation

Trin 3: Concealer

Concealeren er fantastisk, når du har brug for at skjule eksempelvis bumser og mørke rande under øjnene. Dup concealeren på huden, når du har lagt din foundation.

Se vores udvalg af: Concealer

Trin 4: Pudder

Pudder findes i fast og løs form og kan både bruges som primer, toner eller til at fiksere din foundation. Påfør din pudder under dine kindben, i panden og på hage og næseryg. Både den løse og den faste pudder giver dig en smuk jævn teint uden uregelmæssigheder, og det er blot en smagssag, om du vælger løs eller fast. Glem ikke din blush. Det er så nemt at komme lidt blush på kinderne, og du vil opleve, at du straks ser mere frisk ud.

Se vores udvalg af: Pudder

Trin 5: Øjenskygge

Brug dine øjenskygger enkeltvis eller mix dem og skab et hav af udtryk. De naturlige farver gør sig godt til hverdagsmakeuppen, mens de lidt vildere farver er perfekte til en aften i byen.

Se vores udvalg af: Øjenskygge

Trin 6: Eyeliner & Mascara

Fremhæv dine øjne med en eyeliner, der findes både som blyant og i flydende form. En eyeliner i flydende form giver dig et mere dramatisk look, end du vil opleve med en blyant. Vælg herefter din yndlingsmascara, som fuldender din øjenmakeup. Et godt tip er at lægge sin mascara på i flere lag hurtigt efter hinanden. På den måde undgår du, at vipperne klistrer sammen.

Se vores udvalg af:

Trin 7: Læber

Sidst men ikke mindst – læberne.
Husk dem nu! Med en lipliner, læbestift eller lipgloss kan du hurtigt og nemt gøre dine læber smukke og kysseklare. Hvis du ønsker et naturligt look, er det vores anbefaling, at du vælger en farve, der ikke afviger meget fra dine læbers egen farve.

Se vores udvalg af:

Follow
NiceHair

Velkommen til vores egen luksusblog. Her vil vi poste så ofte som muligt omkring opdateringer og nye luksusprodukter i vores sortiment. Du kan også finde guider, samt tips og tricks til hvordan du bedst kan anvende mange af de produkter vi sælger. Her er det NiceHair.dk's egne ansatte som deler med dig af vores egen kundskab og erfaringer. Du kan også læse nyheder omkring NiceHair.dk som forretning.

Loading...